Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='musia']Czy ktoś jedzie na wystawy do Estonii z Połdnia Polski - śląsk, małopolska?

Byłabym zdecydowana się wybrać. Właśnie odpuściłaM SOBIE LWÓW

zapewne jedna lub więcej osób będzie jechać z nami ze Śląska lub okolic. Możesz się z nimi dogadać i razem przyjedziecie na miejsce zbiorki. Wszelkie info w tej sprawie na mailu
anramora@op.pl
(to nie mój mail a koleżanki, ona wie wszystko i na wszelkie pytania odpowie)

Posted

Nie kalkuluje mi się ten przejazd

Lublin - Estonia - ok.15 h. 30 min
Katowice - Estonia - ok.17 h. 50 min

a dodać do tego 5,5 godz na dojazd do Lublina.

Postaram się coś zorganizować ze Śląska.

Może się uda.

Posted

[quote name='musia']Nie kalkuluje mi się ten przejazd

Lublin - Estonia - ok.15 h. 30 min
Katowice - Estonia - ok.17 h. 50 min

a dodać do tego 5,5 godz na dojazd do Lublina.

Postaram się coś zorganizować ze Śląska.

Może się uda.[/QUOTE]
ojej! jakie dokładne wyliczenia! :) Nie wiem jakie drogi są na Litwie i Estonii, ale polskie drogi do najlepszych nie należą.... Niestety. Dolicz to tego jeszcze ewentualne korki w miastach. Ostatnio w Radomiu staliśmy dobrze ponad godzinę bo coś remontowali.... A autostrad na naszym terenie nawet w planach nie ma....
To życzę sukcesów wystawowych!
I do zobaczenia gdzies na ringach! :) :) :)

• 3 weeks later...
Posted

panbazyl napisał(a):
O dzięki Viper za podpowiedź!!!
ja wolę na miejscu płacić i od razu na miejscu też odebrać championaty i inne dokumenty, bo niektóre kraje nie spieszą się z odesłaniem championatów..... Ale tu już wiem, ze na miejscu wydają.

Nie wydają na miejscu ale przysłali po 1,5 miesiąca. Championat około 30 euro
Drogi są bardzo dobre , policja tylko na Litwie . My jechaliśmy w lutym ale i tak całkiem dobrze się jechało.
POlecam wystawy bo naprawde dobrze zorganizowana. Z tym tylko ,że konkurencja jest duża ( przynajmij w naszej rasie ) , dużo wystawców w Finlandii.
Pewnie wybiore się do Tallina w sierpniu.

• 1 month later...
Posted

Czy może ktoś wie, czy można sprawdzić spisy wystawców na tych wystawach? Poszukałam sama na stronach estońskich, ale nie znalazłam. Wcześniej dzwoniłam do organizatorów i mnie powiedzieli, że moje psy tam są, ale tak byłoby spokojniej. :)

Była tutaj dyskusja co do zapłaty. Tam można zapłacić na miejscu. Zgłaszałam psy, gdy była przedostatnia cena i na wystawie trzeba będzie zapłacić nie za ostatnią ceną, tylko tyle, ile było w momencie zgłoszenia. ;)

I mam jeszcze takie pytanie - czy może ktoś jedzie tam i ma akurat wolne miejsca w samochodzie dla dwóch osób i dwóch westików w transporterach-"trójkach"? Na anramora@op.pl napisałam, ale nie jestem pewna, że jeszcze będą wolne miejsca.

Posted

CZY KTOS Z POLSKI JEDZIE NA TĄ WYSTAWĘ??? JEŻELI TAK,TO BARDZO PROSZE O KONTAKT!!!MOŻE BYC TU,MOŻE NA PW.SPRAWDZIŁABYM W SPISIE WYSTAWCÓW,ALE TAKOWEGO NIET....:shake:

Posted

gorwin napisał(a):
Do Estonii na 5-6.06 (dokładniej 4 i 8 w drodze, a 5-7 będziemy tam) to my jedziemy i akurat z Białegostoku. A skąd takie pytanie? :)

Dzięki za odzew!:multi:odpisalam na PW:lol: