panbazyl Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='musia']Czy ktoś jedzie na wystawy do Estonii z Połdnia Polski - śląsk, małopolska? Byłabym zdecydowana się wybrać. Właśnie odpuściłaM SOBIE LWÓW zapewne jedna lub więcej osób będzie jechać z nami ze Śląska lub okolic. Możesz się z nimi dogadać i razem przyjedziecie na miejsce zbiorki. Wszelkie info w tej sprawie na mailu anramora@op.pl (to nie mój mail a koleżanki, ona wie wszystko i na wszelkie pytania odpowie) Quote
musia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie kalkuluje mi się ten przejazd Lublin - Estonia - ok.15 h. 30 min Katowice - Estonia - ok.17 h. 50 min a dodać do tego 5,5 godz na dojazd do Lublina. Postaram się coś zorganizować ze Śląska. Może się uda. Quote
panbazyl Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='musia']Nie kalkuluje mi się ten przejazd Lublin - Estonia - ok.15 h. 30 min Katowice - Estonia - ok.17 h. 50 min a dodać do tego 5,5 godz na dojazd do Lublina. Postaram się coś zorganizować ze Śląska. Może się uda.[/QUOTE] ojej! jakie dokładne wyliczenia! :) Nie wiem jakie drogi są na Litwie i Estonii, ale polskie drogi do najlepszych nie należą.... Niestety. Dolicz to tego jeszcze ewentualne korki w miastach. Ostatnio w Radomiu staliśmy dobrze ponad godzinę bo coś remontowali.... A autostrad na naszym terenie nawet w planach nie ma.... To życzę sukcesów wystawowych! I do zobaczenia gdzies na ringach! :) :) :) Quote
Minio Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 panbazyl napisał(a):O dzięki Viper za podpowiedź!!! ja wolę na miejscu płacić i od razu na miejscu też odebrać championaty i inne dokumenty, bo niektóre kraje nie spieszą się z odesłaniem championatów..... Ale tu już wiem, ze na miejscu wydają. Nie wydają na miejscu ale przysłali po 1,5 miesiąca. Championat około 30 euro Drogi są bardzo dobre , policja tylko na Litwie . My jechaliśmy w lutym ale i tak całkiem dobrze się jechało. POlecam wystawy bo naprawde dobrze zorganizowana. Z tym tylko ,że konkurencja jest duża ( przynajmij w naszej rasie ) , dużo wystawców w Finlandii. Pewnie wybiore się do Tallina w sierpniu. Quote
gorwin Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Czy może ktoś wie, czy można sprawdzić spisy wystawców na tych wystawach? Poszukałam sama na stronach estońskich, ale nie znalazłam. Wcześniej dzwoniłam do organizatorów i mnie powiedzieli, że moje psy tam są, ale tak byłoby spokojniej. :) Była tutaj dyskusja co do zapłaty. Tam można zapłacić na miejscu. Zgłaszałam psy, gdy była przedostatnia cena i na wystawie trzeba będzie zapłacić nie za ostatnią ceną, tylko tyle, ile było w momencie zgłoszenia. ;) I mam jeszcze takie pytanie - czy może ktoś jedzie tam i ma akurat wolne miejsca w samochodzie dla dwóch osób i dwóch westików w transporterach-"trójkach"? Na anramora@op.pl napisałam, ale nie jestem pewna, że jeszcze będą wolne miejsca. Quote
Matagi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 CZY KTOS Z POLSKI JEDZIE NA TĄ WYSTAWĘ??? JEŻELI TAK,TO BARDZO PROSZE O KONTAKT!!!MOŻE BYC TU,MOŻE NA PW.SPRAWDZIŁABYM W SPISIE WYSTAWCÓW,ALE TAKOWEGO NIET....:shake: Quote
gorwin Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Do Estonii na 5-6.06 (dokładniej 4 i 8 w drodze, a 5-7 będziemy tam) to my jedziemy i akurat z Białegostoku. A skąd takie pytanie? :) Quote
Matagi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 gorwin napisał(a):Do Estonii na 5-6.06 (dokładniej 4 i 8 w drodze, a 5-7 będziemy tam) to my jedziemy i akurat z Białegostoku. A skąd takie pytanie? :) Dzięki za odzew!:multi:odpisalam na PW:lol: Quote
Recommended Posts