Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moldawia, 22-23.04. 2xCACIB
www.fci.md

[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3] [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]22 мая 2010[/FONT]
[FONT=Arial]"SPRING-2010"[/FONT]
[FONT=Arial]INTERNATIONAL DOG SHOW CACIB-FCI[/FONT]
[FONT=Arial]+[/FONT]
[FONT=Arial]NATIONAL DOG SHOW[/FONT]
[FONT=Arial]CAC-MD[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Шинко Куприянова Ольга (Словения)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Жук Анатолий (Белоруссия)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Щипаньска-Корпета Джоанна (Польша)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Северин Геннадий (Украина)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]Карел Горжак[/FONT] (Чехия)
[FONT=Arial]Иван Димитров (Болгария)[/FONT]

[FONT=Arial]23 мая 2010[/FONT]
[FONT=Arial]"SPRING-2010"[/FONT]
[FONT=Arial]INTERNATIONAL DOG SHOW CACIB-FCI[/FONT]
[FONT=Arial]+[/FONT]
[FONT=Arial]Чемпионат пород:[/FONT]
[FONT=Arial]*Deutscher Schaferhund[/FONT]
[FONT=Arial]* Molossian Club Show[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Шинко Куприянова Ольга (Словения)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Жук Анатолий (Белоруссия)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Щипаньска-Корпета Джоанна (Польша)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Северин Геннадий (Украина)[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]Карел Горжак[/FONT] (Чехия)
[FONT=Arial]Иван Димитров (Болгария)[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Заявки на участие в выставках 22-23 мая 2010 года принимаются до 1 мая 2010 года!!![/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4]Цены участия в выставках: [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для нерезидентов выставка CACIB до 01.03.2010– 35 Euro[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для нерезидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CACIB до 01.04.2010– 40 Euro[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для нерезидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CACIB до 01.05.2010– 50 Euro[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для резидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CACIB до 01.03.2010– 250 Lei RM[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для резидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CACIB до 01.04.2010– 300 Lei RM[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для резидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CACIB до 01.05.2010– 350 Lei RM[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для нерезидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CAC до 01.04.2010– 25 Euro[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для нерезидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CAC до 01.05.2010– 30 Euro[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для резидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CAC до 01.04.2010– 250 Lei RM[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для резидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] CAC до 01.05.2010– 300 Lei RM[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для нерезидентов выставка[/FONT][FONT=Arial] PUPPY – 20 Euro[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]Для резидентов выставка[/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2] PUPPY - 250 Lei RM[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]При регистрации одним владельцем 2-х собак – скидка 10%[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]При регистрации одним владельцем 3-х и более собак[SIZE=3] – скидка 20%[/FONT][/FONT][/FONT]

Organizowany jest bus z Lublina.
info na mailu
anramora@op.pl

Posted

Jadę!!!!! Jadę!!!! wcześniej nie mogłam z powodów osobistych, ale dawno temu sobie obiecałam, ze pojadę - i obietnicy chcę dotrzymać.
A poza tym - jeśli Ty jedziesz to już mam mile towarzystwo zapewnione!!!! A dziś o miłe towarzystwo ciężko..... ;)

Posted

ja też!
Po Polsce mało jeżdżę, bo mi wszędzie daleko - wiesz nie mamy samochodu a PKS-em nie zawsze chcą zabierać z dużym psem.... A do najbliższego PKP mam z 15 km.... A tu odbiorą mnie prawie że spod domu i jadę od razu na wystawę, mam zapewniony nocleg, dobrą atmosferę, ba nawet handlera! Praktycznie nie muszę się o nic martwić. To dla mnie takie małe wakacje. A jeszcze w maju! Tam będą się zielenić winnice. I te wzgórza po drodze! Oj ja to lubię!

Posted

J.G napisał(a):
Nie potrzebna jest żadna wiza.

Wiesz, ja bylam tam w czasach jak było takie państwo ZSRR.... Potem nielegalnie po Dniestrze od Ukrainy plywaliśmy, ale do tej republiki Naddnistrzanskiej (dziwny twór). A potem zamiast z Czerniowiec (Ukraina) do Moldawii to do Rumuni na Bukowinę pojechaliśmy stopem. Teraz będę miala okazję po latach znow tam byc.
I dobrze, ze wiz nie ma, nawet nie wiedziałam.

Posted

[quote name='J.G']Na tej wystawie zadebiutuje moja nowa suczka.[/QUOTE]

ooooo!!! A my tam na razie w starym skladzie, ale jak mlody podrośnie to mam nadzieję, że będzie lepszy od ojca!

Posted

[quote name='panbazyl']ooooo!!! A my tam na razie w starym skladzie, ale jak mlody podrośnie to mam nadzieję, że będzie lepszy od ojca![/QUOTE]
To super a jakiego koloru jest młody.

• 2 months later...
Posted

Elitesse napisał(a):
czy oni wysylaja papierowe potwierdzenia ?
bo jechac w ciemno to tak srednio sie usmiecha ...

Wydaje mi się że nie przysyłają bo z tego co wiem to jeszcze dziś przyjmują zgłoszenia.

Posted

Elitesse napisał(a):
czy oni wysylaja papierowe potwierdzenia ?
bo jechac w ciemno to tak srednio sie usmiecha ...

Zgłoszenia grupowe potwierdzają mailem - mamy takie potwierdzenie. Jeśli zgłaszasz razem z grupą cena za wystawę jest też niższa. :)
Mamy jeszcze jedno wolne miejsce w busie. Info na mailu anramora@op.pl

Posted

a ja plecaka nie rozpakowywałam od powrotu ze Lwowa i mojego rekonesansu po Ukrainie, więc jestem spakowana.;) no tylko do prania rupiecie wyjęlam. Muszę kupić żarło dla siebie, bo dla piesa mam. I w drogę!

Posted

Ależ szybkie jesteście,ja jeszcze zupełnie nie przygotowany do wyjazdu.
A tak na marginesie jest to jedna z najdroższych moich zagranicznych wystaw...
Znacie już stawki ilościowe,gdzie tego szukac?

Posted

J.G napisał(a):
Ależ szybkie jesteście,ja jeszcze zupełnie nie przygotowany do wyjazdu.
A tak na marginesie jest to jedna z najdroższych moich zagranicznych wystaw...
Znacie już stawki ilościowe,gdzie tego szukac?

a czemu to najdroższa?????
a stawki..... na miejscu najlepiej sprawdzisz.... :)

Posted

panbazyl napisał(a):
a czemu to najdroższa?????
a stawki..... na miejscu najlepiej sprawdzisz.... :)

Bo... powiem Ci w czwartek,interesuje mnie tylko ilośc championów psów w mej rasie.
Elitesse napisał(a):
kiedy wyjezdzacie ?
bo my w czwartek rano, wlasnie planuje trase zaczynajac od Korczowej i Lwowa :)

W czwartek po godz.15-ej.

Posted

acha.
czyli u mnie będziecie po 15.
Jeszcze po drodze pewnie się zatrzymamy na szybkie zakupy w jakimś markecie, bo ja dla siebie nic nie kupiłam jeszcze do jedzenia....
My przez Hrebenne - Rawa Ruska bedziemy jechać pewnie. I na wschód potem. :)