OlaS Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 O kurde, Kasia - dzięki :oops: Super, że wstawiłaś zdjęcia :) Paula, Ania - a Wam dziękuje za gratulacje i częste odwiedziny w temacie Viga :) Quote
wejherstaff Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 OlaS napisał(a):O kurde, Kasia - dzięki :oops: Super, że wstawiłaś zdjęcia :) Nie ma sprawy, czuwam ;) Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 fajny genotyp , taki mocny i zwarty, szkoda tylko ze ma antenke od CB w górę i jasne oko. ale i tak jest niezły. Quote
OlaS Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 No niestety, nie można mieć wszystkiego ;) Dziękuje za wpisy i opinie na temat mojego burka :) Pozdrawiam serdecznie Ola Quote
OlaS Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 W ostatni weekend połączyliśmy przyjemne z pożytecznym czyli wystawę i wczasy nad morzem. I z jednego i z drugiego jestem bardzo zadowolona. Ale może od początku ;-) 4 dni spędziliśmy naprawdę w urokliwym miejscu - Sobieszewie. Mimo upałów nie było problemu ze znalezieniem noclegu( w razie czego mogę podać namiary na przyjazny psom pensjonat ;-) ), a plaże były mało oblegane więc spokojnie można było wypoczywać z psem. Tylko raz została nam zwrócona uwaga, że na plaże czworonoga wprowadzać nie można, ale to była raczej zwykła formalność bo obeszło się bez kar. Krótko mówiąc - przyjaźni turyści i funkcjonariusze ;) Vigo jak to Vigo, do wody go ciągnie więc i spore fale jak i słony smak nie stanowiły dla niego problemu, brodził po wodzie, szalał w piasku, łowił patyczki - standard ;-) Nie obyło się również bez pozowania Jak i wieczornych długich spacerów, gdzie największą atrakcją była pogoń za mewami :lol: "Ile mam na Ciebie czekać? Ruszaj sie!" A kiedy upał doskwierał najbardziej, a panciom nic tylko opalanie w głowie dzielny pies dalej nam towarzyszył, szukając ukojenia pod parasolem ;) Ręcznikiem Lub chroniąc łepek gustowną czapeczką :lol: I to by było na tyle, ciąg dalszy w tym relacja z wystawy - potem ;-) Quote
Paula03 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://a.imageshack.us/img202/4131/img6631t.jpg Kąpiel ;) Śmiesznie wygląda w tym czepku :D Ostatnie zdjęcie słodkie :loveu: Czekam na relację z wystawy! :) Quote
wejherstaff Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Olu, wielkie gratulacje za Sopot :Rose::Rose::Rose: :cool2: Kapturek super :loveu::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://a.imageshack.us/img375/9109/morze5.jpg Uroczy jak zwykle Twoj ''synek'':loveu: a w tej czapeczce to to jak czolgista:evil_lol: Quote
Sylwia K Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Psiak jest przepiękny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pozdrawiam Quote
OlaS Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Nowych plenerowych zdjęć nie mam tylko domowe, w dodatku jedno i cyknięte na szybkiego ale strasznie mi się podoba więc wstawię ;-) ot, tak w formie odświeżenia tematu :P Pozdrowionka Quote
Ania :) Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jakie mądre, kochane oczka :) Jak ja bym chciała mieć już staffika ... Quote
wejherstaff Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Piękny... :loveu::loveu::loveu::loveu: I to jego spojrzenie ;) Quote
OlaS Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dziękuje :* miło że się Czorcik podoba :) Quote
OlaS Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Bullila :* dziękuje Serdecznie zapraszam na nową odsłonę strony, parę działów jeszcze w budowie ale wraz z nowym sezonem wystawowym będą częstsze aktualizacje :) http://www.vigutek.republika.pl/ Quote
OlaS Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Dostałam dzisiaj na płytce zaległe fotki z szaleństw Viga i Joko / Jakard Wejherstaff FF SNEEZY/ :) Oczywiście 3/4 to same zęby, urządzamy sobie osiedlowe "walki psów" :P Vigo przy małej szybciej wróci do formy po zimie , bo tak mu daje w kość że potem pół dnia śpi ;) Pozdrawiam :) Quote
OlaS Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Odświeżam temat mojego Vigutka :) Na wstępie chciałabym się pochwalić wynikiem badań okulistycznych - Vigo jest wolny od PHPV i pozostałych chorób oczek :multi: A tu dzisiejsza, jeszcze "ciepła" foteczka, próby postawy bo po zimie wszystko pozapominał he he Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 szukam psiaka do krycia dla ROYAL PRIDE :) nie chcesz skojarzyc przystojniaka ? :) Quote
White Terrier Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='OlaS']Już już, nadrabiam zaległości. :) Pogoda nie dopisuje, brzydko, pochmurno, ale w chwilach przerwy od wiosennego deszczu udało mi się cyknąć parę fotek mojego łobuza ;) POZDRAWIAM i mam nadzieję że fotki się podobają :eviltong: Przecudny ...A ten uśmiech na końcu :loveu: Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 oki, pisze priva ;) dzięki. Daj maila na sbtkennel@gmail.com Quote
Recommended Posts