Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurde, Kasia - dzięki :oops:

Super, że wstawiłaś zdjęcia :)

Paula, Ania - a Wam dziękuje za gratulacje i częste odwiedziny w temacie Viga :)

Posted

No niestety, nie można mieć wszystkiego ;)

Dziękuje za wpisy i opinie na temat mojego burka :)

Pozdrawiam serdecznie

Ola

• 3 weeks later...
Posted

W ostatni weekend połączyliśmy przyjemne z pożytecznym czyli wystawę i wczasy nad morzem. I z jednego i z drugiego jestem bardzo zadowolona.

Ale może od początku ;-)

4 dni spędziliśmy naprawdę w urokliwym miejscu - Sobieszewie. Mimo upałów nie było problemu ze znalezieniem noclegu( w razie czego mogę podać namiary na przyjazny psom pensjonat ;-) ), a plaże były mało oblegane więc spokojnie można było wypoczywać z psem. Tylko raz została nam zwrócona uwaga, że na plaże czworonoga wprowadzać nie można, ale to była raczej zwykła formalność bo obeszło się bez kar. Krótko mówiąc - przyjaźni turyści i funkcjonariusze ;)

Vigo jak to Vigo, do wody go ciągnie więc i spore fale jak i słony smak nie stanowiły dla niego problemu, brodził po wodzie, szalał w piasku, łowił patyczki - standard ;-)

Nie obyło się również bez pozowania

Jak i wieczornych długich spacerów, gdzie największą atrakcją była pogoń za mewami :lol:

"Ile mam na Ciebie czekać? Ruszaj sie!"

A kiedy upał doskwierał najbardziej, a panciom nic tylko opalanie w głowie dzielny pies dalej nam towarzyszył, szukając ukojenia pod parasolem ;)

Ręcznikiem

Lub chroniąc łepek gustowną czapeczką :lol:

I to by było na tyle, ciąg dalszy w tym relacja z wystawy - potem ;-)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Nowych plenerowych zdjęć nie mam tylko domowe, w dodatku jedno i cyknięte na szybkiego ale strasznie mi się podoba więc wstawię ;-) ot, tak w formie odświeżenia tematu :P

Pozdrowionka

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dostałam dzisiaj na płytce zaległe fotki z szaleństw Viga i Joko / Jakard Wejherstaff FF SNEEZY/ :) Oczywiście 3/4 to same zęby, urządzamy sobie osiedlowe "walki psów" :P Vigo przy małej szybciej wróci do formy po zimie , bo tak mu daje w kość że potem pół dnia śpi ;)

Pozdrawiam :)

• 4 weeks later...
Posted

Odświeżam temat mojego Vigutka :)

Na wstępie chciałabym się pochwalić wynikiem badań okulistycznych - Vigo jest wolny od PHPV i pozostałych chorób oczek :multi:

A tu dzisiejsza, jeszcze "ciepła" foteczka, próby postawy bo po zimie wszystko pozapominał he he

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='OlaS']Już już, nadrabiam zaległości. :)

Pogoda nie dopisuje, brzydko, pochmurno, ale w chwilach przerwy od wiosennego deszczu udało mi się cyknąć parę fotek mojego łobuza ;)

POZDRAWIAM i mam nadzieję że fotki się podobają :eviltong:

Przecudny ...A ten uśmiech na końcu :loveu: