OlaS Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Dziękuje kochani :) W końcu wioooossssnaaaaa Quote
OlaS Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Dzię - ku - je - my :lol: Dzisiaj fotek Vigutka nie mam, ale za to pochwalę się jego dwoma córeczkami :) Mają w tej chwili ponad 2,5 miesiąca: Quote
OlaS Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Tym razem zamiast dzieciaczków pochwalę się osiągnięciami tatuśka :) KWPR Dobre Miasto 01.05.2012 Vigo zdobył CWC, BOS, BOB i BOG 1 :multi::multi::multi: I pamiątkowa fotka dzięki uprzejmości hodowli Diamondstaff Quote
wejherstaff Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Gratulacje dla Vigulca :happy1: a najwieksze za grupę !!! :klacz::klacz::klacz: Quote
OlaS Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Jako dumna babcia, tu też się muszę pochwalić :) 27.06.2012 przyszły na świat kolejne maluszki po Vigu. 3 pieski i 3 sunie, pręgowane w różnych odcieniach i jeden rudy, wszystkie z białymi znaczeniami :) Mama: Зитта, Championka Rosji i uwaga RUDZINEK Mam nadzieję, że się podobają!:) Quote
wejherstaff Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Podobają, podobają ;) Gratulacje maluszków ! Quote
phase Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='OlaS']Witam ! Mam na imię Ola, mieszkam w Olsztynie i jestem szczęśliwą posiadaczką staffika którego rodowodowe imię to Jakard Wejherstaff AUREA MEDIOCRITAS AT CARBONARASTAFF :) Prywatnie Vigo :razz: [/QUOTE] Ooo baardzo rzadko widzę kogoś z mojego miasta. Ja też jestem z Olsztyna, więc tym bardziej witam. :) Cudna galeria, będę Was nawiedzać częściej. :evil_lol: Quote
ania90 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 phase napisał(a):Prosimy o foteczki. :lol: i ja tez prosze :) Quote
OlaS Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Phase - mi też jest bardzo miło :) i witam w galerii mojego pupila, kto wie może kiedyś miniemy się gdzieś w mieście :)) Dziewczyny mówicie i macie, na specjalne zamówienie aktualizacja tematu :) I żebyście nie miały niedosytu fotek mam na prawdę sporo zarówno bohatera tematu jak i jego dzieciaczków :) Mam nadzieję że się spodobają! Sesja z grzybobrania, może nie powala jakością bo było przed burzą i pociemniało w lesie, ale zawsze : Miałam wenę do cykania haha :P I moje wnusie: pieski :) Sunie :) UFFF to by było na tyleeeee :oops: Quote
phase Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Mam nadzieję, że się gdzieś miniemy czy spotkamy. :) http://img856.imageshack.us/img856/7218/img8339s.jpg uwielbiam uśmiechniętego staffika i jeszcze ten jęzor. :loveu: http://img831.imageshack.us/img831/7749/beznazwy3uf.jpg jaki grubcio. :D A jakie paznokcie. :razz: Pieskie różnokolorowe a sunie tylko czarne. :) Piękne szczeniaki! Quote
Recommended Posts