Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia pręguski są najfajniejsze :cool1:

Uprzejmie donoszę że nasz Vigutek dziś na KWPR Olsztyn zgarnął CWC, BOS i BOB :multi:
Grzech było nie pokazać się u siebie w mieście ;)

I tu jedna pamiątkowa fota w oczekiwaniu na BOG :

Pozdrawiamy

Dumna Pańcia i medalista :eviltong:

Posted

Dzisiaj przyszło RunningEgg, trochę się obawiałam czy Viga to zainteresuje, ale dostał korby :D biegał i szalał godzinami he he, aż się musiałam cofnąć do domu po aparat bo to co wyczyniał to się w głowie nie mieści. I chyba nie muszę wspominać, że mamy skoszone wszystkie kwiatki na działce :cool3:

I fotki ze zdobyczą

i moja ulubiona fotka :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Witam po przerwie :)

No to czas się pochwalić:
Na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych w Sopocie, kończącej nasz sezon wystawowy, Vig zgarnął CACIB, BOS i BOB ;)

Powodów do dumy było jeszcze więcej, bo jego córa Jakard Wejherstaff CAMPARI wygrała swoją klasę zdobywając CACIB i BOS :multi::multi::multi:

Bardzo się cieszę z osiągnięć niuniusia ;)

Potem, korzystając z wypadu nad morze udaliśmy się na wczasy, mieliśmy się zatrzymać w Kątach Rybackich, ale pensjonat w którym mieliśmy zarezerwowany pokój okazał się totalnym niewypałem... obejście ładne, przez telefon zaznaczyliśmy, że jedziemy z psem, miało nie być problemu a na dzień dobry rzucił się na nas pies właścicieli, luzem biegający po posesji ... coś ala ON'ek, dziękuje za takie atrakcje... A pokoje - nora... brud, smród ... szkoda gadać! A że przezorny zawsze ubezpieczony miałam zarezerwowany już sprawdzony pokój w Sobieszewie 8-) Na szczęście przez resztę wypadu nie było już żadnych przykrych niespodzianek.

A Vig jak to Vig, jest idealnym wczasowiczem ;-) Leżał grzecznie pod parasolem jak pańcie opalały się na skwarki :P a w wolnych chwilach, brodził w wodzie, szalał na piasku i obgryzał patyczki :)

Mam mało fotek, szwankuje mi aparat ;/

I widoczki, ahhhh ... będę tęskniła za nimi :) ale te pare dni sprawiło, że naładowałam akumulatory na dłuuuuuuugi czas

Pozdrawiam!

Posted

Kasia - jeszcze raz dziękuje za gratki :) a z fotkami, fakt- szkoda ;/ zawsze jest tylu fotografów, a tu jak na złość nikt aparatu nie wziął ;-)

Aniu - Tobie również dziękuje za odwiedziny w temacie Vigutka :)

• 1 month later...
Posted

Witam po przerwie :)

Przypomnę czorcika jesiennie - nasz dzisiejszy wypad na działeczkę, taka piękna pogoda że szkoda siedzieć w domu. Model współpracował i ładnie pozował do zdjęć 8-)

Pozdrawiam serdecznie

Posted

Witam- i od razu chciałabym się zapytać o jajo- czy Vigo też tak za nim szaleje? :)
Psiak z mojej hodowli ma spoooro energii i jego właścicielka chciałaby go zmęczyć- fizycznie i psychicznie (jak tu złapać to jajo... :evil_lol:), polecała je już Vectra- czy Ty również polecasz?

Posted

Alabamka, jajo czy piłkę (bo są i piłki) masz do kupienia w net-cie, podlinkuję Ci na Twoim wątku stronę firmy gdzie można nabyć takie cóś...;)

A Vigo rzeczywiście jest piękny- świetnie zbudowany, piękna głowa, fajny psiak :). Mogę zapytać z jakiej jest hodowli i po jakich rodzicach?