Viktorija Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Witamy nową osobe na forum!!! TYm bardziej, ze to taka wazna dla nas wszystkich, a dla Szjeka najwazniejsza :), osoba na świecie!!! gratulujemy odpowiedzialnej decyzji i zdobycia wspaniałego przyjaciela. prosimy o stałe informacje na temat naszgeo bohatera :) tak miło czytać wiadomosci i oglądac zdjecia szczęśliwego psa, który wcześniej tyle sie namęczył, nie miał swojego miejsca na ziemi i oglądało sie go w schronisku :( To wspaniale, ze tak sie to wszystko skończyło!!!!! A z drugiej strony zaczęło ;) Quote
Ludek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cieszę sie, że Szejk znalazł swój dom. I czekam na więcej relacji :) Quote
asiaf1 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 To cudowna wiadomość:multi: :multi: :multi: Po tylu przykrych odejsciach kolejnych psów w ostatnim czasie wreszcie jakieś optymistyczne wieści. Niech Ci się szczęści Szejkusiu. Quote
andzia69 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :multi::multi::multi::multi: Dzięki wielkie za danie domku dla psiaka :loveu::loveu::loveu: Quote
mpolkowski Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ;)Witam wszystkich zainteresowanych dalszym losem Szejka!!!:mdrmed: Szejk jest bardzo rozbrykany i nic mu nie pszeszkodzi w zabawie. Wczoraj na spacerze wyrywał się i szczekał, gdy zobaczył jadący samochód lub pociąg. Oprócz tego obszczekał kosiarkę i nie pozwolił, aby ktoś ją włączył, a dzisiaj, podczas burzy, zamiast siedzieć w budzie,biegał po podwórku i szczekał na błyskawice. Jest bardzo zabawny i dlatego bardzo nam się podoba. Jutro może wystawię na forum parę zdjęć Szejka. Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 to cudownie, że jest szczęsliwy :multi: ....tak bardzo na to zasługuje nasz Przystojniak dzielny :) na fotki czekamy...jak najbardziej :) Quote
Viktorija Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Naprawdę dzielny pies, bo ja dziś byłam w czasie tej buszy w schronisku i wiele psów było w amoku ze strachu :( Co do kosiarki, to w takim razie musicie chyba polubić wysoką trawę :eviltong: Na zdjęcia czekamy i baaaardzo sie cieszymy, że Szejk znalazł u Was dom :loveu: Quote
Kasia C. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Tak sie ciesze, ze moj "wirtualny" podopieczny ma taki fajny domek... Powodzeniu Szejku, wszystkiego dobrego Szejka rodzinko... Viktorijo, nic chyba nie wyjdzie z tej pomocy dla suni Wandzi...Jakos nie moge sie dogadac z "zainteresowanymi osobami...Dziekuje jednak za chec pomocy... Quote
shantara Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 To cały Szejk :) Jak go odwiedzałam i wyprowadzałam w jego poprzednim, tymczasowym domku, to omało nie przyprawił mnie nieraz o zawał z tymi samochodami. Im głośniejszy i większy tym jemu bardziej się podobał... :diabloti: A jak lubi motocykle... :lol: Szejk to prawdziwie kochany piesek... Quote
mycha101 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ale wspaniałe wieści.właścicielom życzę powodzenia i proszę nie poddawajcie się jak coś będzie nie tak, kochajcie go zawsze!!!:loveu: Quote
mpolkowski Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH DALSZYM LOSEM SZEJKA!!! Szejk rozrabia i jest zawsze pełen energii. Cały czas ma ochotę na zabawę i wszędzie go pełno. Zamieszczam na waszą prośbę zdjęcia Szejka i krótki filmik z Szejkiem w roli głównej. Pozdrawiam wszystkich!!! http://republika.pl/polkowskimichal/images/szejk2.wmv Quote
Aga_Mazury Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ......NIE mogę wyświtlić filmu a tak bym kciała :(..strona nie istnieje.......... ....Szejkusiu jak dobrze, że jesteś szczęsliwy...zasługujesz jak żaden na wszystko co najlepsze bidulu Ty nasz...no teraz to już szczęściarzu.....a jak tam sprawy z siusianiem ? Quote
shantara Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Mnie się filmik otworzył. Aga trzeba go sobie zapisać. Super zrobiony :) Miło zobaczyć Szejkusia szczęśliwego :loveu: Quote
Iv Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Mnie sie filmik otworzyl po kliknieciu w link. Szejk harcuje, az milo popatrzec:loveu: Quote
Bunia1 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Uroczy widok. Chciałoby się częściej oglądać tak szczęśliwe zakończenia. Quote
Aga_Mazury Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Kiedy powstanie "Harce Szejka II "....i kiedy będzie premiera ;) Quote
mpolkowski Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Film "Harce Szejka II" już powstaje. Pozdrawiam wszystkich!!! Quote
Viktorija Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Ale film! To zdecydowanie była Premiera Roku! :multi: Quote
mpolkowski Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 WITAM!!! Szejk nadal rozrabia. Skacze, szczeka i kopie doły. W nocy, gdy nie szczeka, śpi na schodach, ponieważ nie nauczył się jeszcze spać w budzie. Film "HARCE SZEJKA II" jest już gotowy. Podaję adresy obu filmów. "HARCE SZEJKA" "HARCE SZEJKA II" Pozdrawiam wszystkich!!! Quote
Lilithian Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 wspaniale znów widzieć mojego pierwszego podopiecznego. Widać że jest naprawde szczęśliwy :) Quote
Aga_Mazury Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 halooooooooooooo...bo zaczynam się niepokoić....nie mówiąc o tym jak tęsknimy tu bardzo za naszym Przystojniakiem?.....SZejkuś odezwij się....:cool3: Quote
shantara Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 A ja za Szejkiem tęsknie... A tu nawet wieści od niego nie ma...:placz: :placz: :placz: Quote
mpolkowski Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Koniec roku szkolnego oraz początek wakacji nie służy siedzeniu przy komputerze. Przepraszamy, że się nie odzywaliśmy. Szejk jest niezwykle radosny i żywy. Bawi się wspaniale, ciągle nosi swój obgryziony kij od łopaty (niedługo nic z niego nie zostanie). Swoje zabawki łącznie z tym kijem kładzie nam najchętniej na kolana. Nie cierpi psów sąsiada. Kota zaczyna tolerować, chociaż niechętnie. Czasami robi kilka rundek wokół podwórka jakby ktoś go gonił. Kiedy jest za gorąco szczeka na słońce. Kiedy idzie burza szczeka na grzmoty. Jest niezwykle przyjacielski, ale zawsze wiemy kiedy ktoś stoi przy furtce. Nikt wtedy nie wejdzie bez naszej wiedzy. Szejk jest u nas już 2 miesiące. Martwi nas, że z jego sikaniem nie ma żadnej poprawy. Trzeba go często myć ponieważ od wysokiej temperatury ciągle brzydko pachnie. Ale większy problem jest z innymi sprawami. Szejk dostał ostatnio 2 worki suchej karmy, której wogóle nie toleruje (poprzednią lepiej tolerował). Ma straszne rozwolnienie. Przestaliśmy mu ją dawać. Gotujemy mu ryż z wkładką który chętnie zjada i wyciszają się jego brzuszne problemy. Ale zaobserwowaliśmy,że te problemy się powtarzają od początku jego pobytu u nas. Szejk zachowuje się wtedy bardzo dziwnie, tak jakby się bał, że dzieje się z nim coś dziwnego. Najgorsze jest to, że załatwia się wtedy tam gdzie stoi (na schodach, przy zabawie) lub leży (np. w budzie). Jest wtedy cały utytłany. Trzeba go wtedy ciągle dokładnie myć - cały ogon, pysk i cały jego tył. Zaczynamy się poważnie zastanawiać co będzie zimą, kiedy będzie mróz. Na razie jest ciepło. Zimą albo będzie taki oblepiony, albo zamarznie. Poradźcie co zrobić z tym problemem. Quote
Recommended Posts