Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!!!
Nie odzywalam sie w ostatnich dniach bo nie bylo mnie w W-wie.
Przeczytalam cala historie Szejka i jestem bardzo szczesliwa, ze mu sie udalo!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Jutro przesle znowu pare zlotych na leczenie!!!
Pozdrawiam serdecznie!!! Naprawde jestescie super!!!

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szejk dziś w dzien wylegiwał się na słoneczku.Widziałem ślady posikiwania na sniegu.Z Sarą jest wszystko ok do momentu kiedy nie pojawia się jedzonko.Wtedy stają się zasdrosne i zaczynają pokazywac kto tu jest ważniejszy.Szejk zwykle ucieka ale po chwili wraca do niej i podgryza ją za szyję.Zaakceptował też swoją budę.Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Posted

Szejk bohaterze trzymam za Ciebie kciuki, to dzięki Tobie z kundla polskiego trafiłam na tą stronę dogomaniaków więc zawsze będziesz mi najbliższy :) jejku mam nadzieję, że zdrówko wraca do Szejka i już tylko będzie coraz lepiej:)

Posted

Pozwolę sobie skorzystac z uprzejmosci Szejka i wkleić tu linki do wątków o psach, o których wczesniej pisałam. Tu zagląda teraz dużo osób, a to nasze najpilniejsze adopcje. Oprócz Gandalfa (w domu tymczasowym) reszta psów przebywa w szpitalu na SGGW
Cash:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23493
Laura:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23490
Boksio:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21180
Gandalf (w domu tymczasowym)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23482

Posted

Lupe
Czy mozesz mi pomoc w nauczeniu sie robienia "banerkow"...
Bo ja nie bardzo moge fizycznie sie udzielac przy zwierzakach ale mam czas, dobry komputer i pelno graficznych programow ( ktore glownie uzywam do robienia pomocy szkolnych dla moich siostrzencow albo usowania zmarszczek na zdjeciach moich kolezanek)...
Pomoz, prosze...

Posted

Dziś byłam u Szejka w jego nowym domu.
Szejk ładnieje z każdym dniem - przytył już i nabrał siły. Niestety nadal wygląda na to, że nie siusia. Podobno posiusiwał czasami ale to jeszcze nie jest to :shake: .

Posted

Nie mam nic przeciwko fotkom.Zrobiłem mu kilka telefonem ale są marnej jakości.Jutro w dzien pójdę do Szejka z aparatem wiec po południu coś przeslę.Śmigam do niego na wieczorne posikiwanko....Pa

Posted

Przepraszam wszystkich za brak fotek.Troszkę byłem zaganiany i zapomniałem.Dziś się poprawię.Szejk niestety ma biegunkę.W związku z tym, że robi kupę gdzie popadnie, rano robiłem czyszczenie budy.Po południu zrobię mu małą kąpiel.Z sikaniem bez zmian.Niestety.Nawet przez cewnik dziś niewielu mu poleciało.Ale to pewnie przez biegunkę.Pozdrawiam

Posted

Szejk, z tego co go poznałam, ma zwyczaj częstego "znajdowania" rzeczy i brania ich do pyszczka.
Biedaczek. Pewnie właśnie dlatego mało mu leci przy cewnikowaniu, bo ma rozwolnienie. Mam nadzieję, że nieco się poprawi z tym rozwolnieniem...

Posted

Szejk cały czas ma biegunkę.Choć już chyba nie tak intensywną.Poza tym jest w doskonałym nastroju.Na spacerze interesuje go waszystko, szczegolnie to, co nadaje się do zjedzenia. A nadaje się folia aluminiowa, torebki foliowe, nie mówiąc o wszelkiego rodzaju resztkach jedzenia. Strasznie płakał jak wychodziłem.Znów nie dostał jedzonka.Ale wieczorem dam już troszkę suchego pokarmu.

Posted

Bidulek głoduje..:placz: ..ale cóż..czasami dietka się przydaje;) zwłaszcza takiemu łakomczuchowi;)...jak miło posłuchać (poczytać), że nasz Skarb jest szczęsliwy :) potarmoś go ode mnie....:loveu: