Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilithian napisał(a):
Byłam dziś u Szejka. czuje sie dobrze ale ciągle jest poddenerwowany, pewnie przez ten kołnierz, strasznie mu przeszkadza.

Zaglądam czasem do Casha...strasznie jest smutny. Lgnie do ludzi.

odwiedzajcie Szejka i jego przyjaciol z Korabiewic
goscie Szejka, skladajcie kurtuazyjne wizyty Feniowi! jestescie pod tym samym dachem!

jestescie sobie potrzebni!

Posted

hej, nie miałam czasu tu zajrzeć.
u Szejka nic sie nie zmieniło, tylko leki najnowsze, te z Niemiec, na razie nie przynoszą żadnych skutków... On ma wciąz makabryczne zapalenia, bo stada studentów uczą się na nim cewnikować. Jego Pani dr mówi, że w takich warunkach nie dojdzie raczej do siebie. Nikt go nie chce przygarnąc na te 2 miesiace... Nie mam ani jednego zgłoszenia...
No poprostu ręce mi juz opadają...
Tytuł zmieniłam, zeby wiecej ośób o nim pamietało i zagladało tu :((((((((
Dziś trafi na SGGW kolejny nasz psiak... Tym razem mix Boksia do amputacji oka...Taki młodziutki i piękny... Żeby chociaz on nie musiał wracać do Korabiewic, tylko znalazł od razu dom...
Prosze pamiętajcie o Szeszukajcie mu domu, bo inaczej, to naprawdę jeszcze ze 2 m-ce i będzie po nim...
Pieniądze też sie przydadzą, bo na razie jego rachunek to 1957,60 zł....

Posted

Acha, i ja też będe dziś na SGGW, tylko jeszcze nie wiem o której. Miałam być wieczorem, ale będę chyba raczej koło 16. jeszce tu napiszę przezd wyjściem. Mam w domu od 1,5 tyg. zagłodzonego prawie na śmierć ślepego i głuchego 7-letniego foksteriera. Leczymy go, bo jest chory na wszystko po kolei. Jak go zobaczyłam w schronisku, to nie mogłam przestać o nim myślec. Tam inne psy chciały wyeliminować, bo taka kaleka, to tylko niepotrzebna gęba do karmienia...Prawo stada... ma zapalenie płu, pęcherza, oczu, katar... Zaburzenia błędnika... Zajmuje mi bardzo wiele czasu kazdego dnia i już nie wyrabiam sie z kampanią reklamową Szejka, innych psów z SGGW, tego foksia, schroniskiem i z moją pracą...
W każdym razie, będę na SGGW i z chęcią poznam kogoś z Was, jeśli akurat też będzie o tej porze. Ale co do godziny, to dam jeszcze znać.

Posted

dzięki :oops:
Co do SGGW, to jednak dziś nie będziemy tam, bo mój chłopak właśnie dostał półpaśca i nie moze jechac autem, a ja nie mam prawa jazdy :(
Zabiję sie chyba...
Gadałam z Panią dr o foksiu przez tel i już wiem co robić. Załatwię to z miejscowymi wetami.
W takim razie dalej tylko mozemy do siebie pisać.

Posted

Widziałam dziś Szejka. Akurat wychodzil na spacer, fajny jest. Byl zadowolony, zywiolowy, radosny, eh. Od was jest tez psiaczek ze zlamana lapa. Wyszlam z nim na spacer. Tez spokojny :))

Posted

byłam dziś z szejkiem na spacerku, chyba nie jest najgorzej bo dokazywał...ale leki nie działają...już było lepiej przez chwile a potem dostał gorączki, potem kastracja...i znów nic.
widziałam kilku studentów w akcji niestety :/
cash (ze złamaną nogą) jest bardzo spokojny i uroczy.
niewiem co jeszcze zrobić żeby znaleźć szejkowi dom...ma ktoś jakiś pomysł? zabieram go nawet do siebie na wydział...wszyscy go lubią ale nikt nie chce przygarnąć :/