Aga_Mazury Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dostałam dziś fakturę z SGGW za Szejka.... i dostałam kartę informacyjną.... zaczęłam ją czytac i wyłam....głaskałam ten papier jakby to był Szejk...alr tam tylko pisało...o nim...to straszne... mpolkowski gdyby Szejk trafił do Was z moich rąk sprawa już byłaby w prokuraturze...wystarczyłoby tyle ile jest napisane w tej karcie...(osoby zajmujące się sprawą prosze na priw i udostępnię dokumenty w razie potrzeby) okrucieństwooooooooooooo jak Wam nie wstyd ? biedne udręczone zwierze, które chciało tylko być kochane...a co dostało? głód, zimno i obojętność... mam nadzieję, że wróci do Was to "dobro" i to podwójnie... Szejkuś <*> na zawsze w sercu <*> Quote
mojamisia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A swoją drogą to dziwne,ludzie:mad: którzy są na zasiłku,na nic ich nie stać,nawet na nakarmienie CZYMKOLWIEK psa,mejlują za pomocą komputera.To co?Na komputer ich stać?! Jutro wysyłam brakujące 40zł Quote
mojamisia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dzisiaj wysłałam 40zł za leczenie Szejka,mam nadzieję,że dojdą. Quote
Viktorija Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Dzięki wielkie. To już będzie "komplet" pienieniędzy. Na razie jeszcze nie było to uwzglednione w wykazie wpływów na AFN, ale z pewnoscią dojdą w ciagu kilku dni. Dzięki!!! Quote
ulvhedinn Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jak Wam nie wstyd ? biedne udręczone zwierze, które chciało tylko być kochane...a co dostało? głód, zimno i obojętność... mam nadzieję, że wróci do Was to "dobro" i to podwójnie... Szejkuś <*> na zawsze w sercu <*> Agus to zawsze wraca... czasem nieszybko, ale zawsze:mad: Quote
mojamisia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kurcze,jeszcze raz spojrzałam na adres konta i nie wiem czy dobrze wysłałam pieniądze na Szejka:cool3: Pani na poczcie powiedziala,że wystarczy tylko numer konta i nazwa-Alarmowy...itd.bez adresu w Ostródzie i bez nazwy banku.Tak wypełniłam i dopisałam,że to za leczenie Szejka.Mam nadzieję,że dojdzie:oops: Quote
Viktorija Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Jak pani na poczcie tak powiedziała, to pewnie wie, że tak można. Będzie dobrze nie martw się. Zagladaj tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=26 Dziewczyny wstawiają co kilka dni rozliczenie i zobaczysz, czy twoja wpłata jest zarejestrowana. Dzięki za pomoc Quote
mojamisia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Zajrzałam na ten wątek rozliczeniowy,ale nic nie wiem,poza tym że spłaciliście Szejka.:oops: Mam nadzieję,że moje skromne pieniążki doszły. Pozdrawiam!:lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dotarła wpłata...dziękujemy :Rose: jeszcze wpłaciły shantara i Aga_Mazury więc starczyło i jeszcze zostało...co zasili psy w potrzebie Szejku...na zawsze pozostaniesz moim światełkiem na dogo <*> bez Ciebie nic nie byłoby takie.... mpolkowski.................................................................................... Quote
karina1002 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wiecie co, dlatego wydaje mi się, że fajną sprawą byłaby taka baza danych, w których byłaby cała lista już zaadoptowanych psiaków, gdzie byłoby wpisane kto prowadził sprawę, w jakim mieście, kto adoptował i kiedy były wizyty poadopcyjnei dane ogólne co się dzieje. Nia musiałaby być ona na dogo dostępna, ale żeby gdzieś była. Fajny pomysł, co? Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Szejk na zawsze w moim sercu... umęczony piesku Quote
shantara Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Szejk pamiętam o Tobie... Nadal boleję nad tym, że stało się to co się stało. Quote
Recommended Posts