Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

carolinascotties napisał(a):
uuuu - jak to - na polowania? pies, ktory pewnie nic wspolnego z polowaniem nie mial... :( sch... cos czuje, ze chlopak wroci...albo sie urwie gdzies w lesie po pierwszym strzale...

co zlego w polowaniach? KAMILA - KOBIETO!!! komu tu pomagasz? zwierzakom - psom...

zastanow sie..co zlego...

carolina z ust mi to wyjełas:roll:tego sie obawiam:shake:wyadoptowałam wiele terierow i mixow,ale nigdy mysliwemu/nic nie ujmujac/bo zdarzaja sie wyjatki,ktorzy dbaja i pilnuja swoich psow.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
carolina z ust mi to wyjełas:roll:tego sie obawiam:shake:wyadoptowałam wiele terierow i mixow,ale nigdy mysliwemu/nic nie ujmujac/bo zdarzaja sie wyjatki,ktorzy dbaja i pilnuja swoich psow.

Widać było tą więź... z okna auta co prawda, ale.....miejmy nadzieję:)

Posted

schronisko nie ma wpływu na to kto i do czego bierze psa a my możemy mieć tylko nadzieje że będzie szczęśliwy z nowym panem bo jednak bedzie mu lepiej niz w takiej małej klatce ....

Posted

schronisko MOZE miec wplyw - jak najbardziej moze i powinno!!! to od tego, jak schron sie zachowa i jaka ma politryke wydawania psow - zalezy jak ludzie podejda do tematu bid ze schronu... ludziom nie mozna pokazywac, z e chce sie psa wypchnac - byle jak, byle komu, w byle jakie warunki - bo wszedzie poza schronem jest dobrze... to bardzo grozne podejscie.

ludziom, ktorzy wyobrazaja sobie nie wiadomo co- biorac psa - trzeba pewne sprawy uzmyslawiac... zwierze nie jest rzecza, nie jest zabawka - i wymaga pracy, spokoju, ciepla - przede wszystkim takie zwierze, ktore zaznalo bezdomnosci.

magola - z calym szacunkiem - wiez wyrabia sie nie w ciagu jednego dnia... budowanie wiezi to proces...

Posted

carolinascotties napisał(a):
schronisko MOZE miec wplyw - jak najbardziej moze i powinno!!! to od tego, jak schron sie zachowa i jaka ma politryke wydawania psow - zalezy jak ludzie podejda do tematu bid ze schronu... ludziom nie mozna pokazywac, z e chce sie psa wypchnac - byle jak, byle komu, w byle jakie warunki - bo wszedzie poza schronem jest dobrze... to bardzo grozne podejscie.

Schronisko nie wydaje psow wszystkim, bylam swiadkiem jak kierowniczka odmowila wydania wlascicelce psa, bo byla pijana. Kobieta sie bardzo upierala, awanturowala wiec jej powiedziala dobitnie, ze psa nie da, bo jest nieodpowiedzialna. Tylko z jakich powodow mieli nie wydac psa facetowi, ktory chcial z nim pracowac i polowac?

Posted

[quote name='carolinascotties']

magola - z calym szacunkiem - wiez wyrabia sie nie w ciagu jednego dnia... budowanie wiezi to proces...

źle dobrałam słowa:oops: "Myśliwy" chyba był bardzo szczesliwy, bo pies to norma:eviltong:
Poza tym odniosłam wrazenie, ze bedą się razem swietnie rozumiec, dogadywac i pasowac, ale to tylko moje odczucia....czas pokaze....szkoda, ze nie bedzie kontaktu......