Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Enigma79']rita60 : moze napisz do tatankas , ona dziala w Policach.

ja oczywiscie, jesli bede w schronisku postaram sie czegos dowiedziec ale prosi mnie o to bardzo duzo osob a w schronisku nie spotykam sie z entuzjazmem, moze ktos jednak zechce dolaczyc do wolontariuszy ????[/QUOTE]
Napisałam do tatankas,ale nie odpisała:shake:pies nadal jest na stronie schroniskowej.:roll:

Posted

Kurcze, wiem, ze idziemy w wiecej osob w sobote chyba do schroniska ale w sprawie bulowatych bo grozi im uspienie, ciagle ich przybywa... moze jest ktos, kto sie zajmuje terierkami i tez by sie wybral, bedziemy mogli porobic zdjecia itp Ja nie dam sama rady bo staram sie wlasnie wyciagnac ze schronu jedna sunie (mix amstafa), sledze los trzylapka (trafil do TOZ-u)....przykro mi.Nie chce nic obiecywac , postaram sie zapisac numer pieska i moze uda sie zrobic zdjecie.Moze kamilax95x by w tej sprawie pomogla, zaklada watki psiakom ze schronu.

Posted

Enigma79 napisał(a):
Rita60 : a co konkretnie chcialabys wiedziec o tym piesku ? Masz mozliwosc zabrania go albo znalezienia mu dt / ds ?

Taki standard,wielkosc,waga,wiek,stosunek do psow,kotow i zaczelabym go oglaszac,na forum terierkowym i innych portalach.Nie mam narazie mozliwosci zabrania go,niestety:shake:
Odpowiedz mi na PW,bo to jest watek Manka:roll:

Posted

Enigma79 napisał(a):
Kurcze, wiem, ze idziemy w wiecej osob w sobote chyba do schroniska ale w sprawie bulowatych bo grozi im uspienie, ciagle ich przybywa... moze jest ktos, kto sie zajmuje terierkami i tez by sie wybral, bedziemy mogli porobic zdjecia itp Ja nie dam sama rady bo staram sie wlasnie wyciagnac ze schronu jedna sunie (mix amstafa), sledze los trzylapka (trafil do TOZ-u)....przykro mi.Nie chce nic obiecywac , postaram sie zapisac numer pieska i moze uda sie zrobic zdjecie.Moze kamilax95x by w tej sprawie pomogla, zaklada watki psiakom ze schronu.

jakby co to do poludnia w sob. jestem do dyspozycji z aparatem :) ale musialabym sie z kims umowic, bo w schronisku "gubie sie" :p

Posted

Enigma79 napisał(a):
Magdola : w sobote bedziemy organizowaly zlot na schron :D bede ja, Fergilka, Agnieszka32, Ageralion (jesli sie wykuruje) takze aparaty wskazane

juz dotarlam do tematu :)

Posted

może być kłopot z określeniem stosunku do kotów bo piesek znajduje się na wybiegu a takich psiaków z tego co wiem nie pozwalają zabierać na spacery...ale skoro piesek jest z innymi psami tzn że się z nimi dogaduje, postaramy się zrobić jakieś zdjęcia, na stronie schronu podają, że ma ok 3 lat

Posted

nalot był (ja niestety nawaliłam przez m.in.moją pechową bulwę) ale dziewczyny zajęły się głównie bullowatymi bo grozi im uśpienie... pisały, że tego dnia było tam duże zamieszanie (TOZ, studenci itp),
w środę się wstępnie na 12.00 umówiłyśmy

Posted

ageralion napisał(a):
Dzisiaj jadac do schroniska widzialam Manka w drodze do nowego domu :) Adoptowal go facet, ktory szukal psa na polowania ;)

Na polowania:-o

Posted

uuuu - jak to - na polowania? pies, ktory pewnie nic wspolnego z polowaniem nie mial... :( sch... cos czuje, ze chlopak wroci...albo sie urwie gdzies w lesie po pierwszym strzale...

co zlego w polowaniach? KAMILA - KOBIETO!!! komu tu pomagasz? zwierzakom - psom...

zastanow sie..co zlego...

Posted

ageralion napisał(a):
Dzisiaj jadac do schroniska widzialam Manka w drodze do nowego domu :) Adoptowal go facet, ktory szukal psa na polowania ;)

Ja tez widziałam;)