kamilqax95x Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jak trafił: Teraz: Maniek płeć: pies wiek: 2 lata rasa: mieszaniec Teriera boks: 47 numer: 282/10 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie opis: Wielki pies(dosłownie :D ) z wielkim sercem, niezwykle sympatyczny i przyjazny, czeka na odpowiedzialnych opiekunów. WYDAJE MI SIĘ ŻE BYŁ BITY..... jak ktoś krzyczy albo się gwałtownie ruszy boi się .... jest strasznie wierny i będzie najlepszym stróżem Przyszłego właściciela ..... ma bardzo mądre oczy .... patrzy błagalnym wzorkiem aż go ktoś zauważy .... nie naciska jest spokojny i czaka na swoje "5 minut" aż w końcu nadejdzie ktoś kto mu poświęci czas do końca jego dni .... ale chyba lubi dzieci bo jak zobaczył małą dziewczynkę to skakał z radości i szczekał by go pogłaskała tak się łasił do niej... Taki piękny pies w schronisku :( kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
LAZY Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zaznaczam temat, jak wrócę to wróce ze spaceru to wpadnę! Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 potrzebne sa ogloszenia!!! kto moze wrzucic psa na forum terierkowo??? Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 potrzebne sa ogloszenia!!! kto moze wrzucic psa na forum terierkowo??? Quote
kamilqax95x Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dodałam jeszcze jednego psa by nie robić oddzielnego tematu... Quote
kamilqax95x Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Ten drugi biedak po wypadku jest :( Quote
kamilqax95x Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 W tym roku jest strasznie dużo psów po wypadku:( ci "WŁAŚCICIELE" (do doopy) są okrutni i nieodpowiedzialni :( biedne psy cierpią.... powinni dostać za krzywdę zwierząt taka kare pieniężna ze by na nią nie zarobili !!!! Quote
rita60 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ten po wypadku,to mix teriera walijskiego:-(wrzuce go na forum terierkowe. Co mu jest,czy był diagnozowany ? Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 kochani - nie bedzie mnie w weekend - wrzuccie psy na forum terierkowo i fora tych ras, ktorymi przedstawicielami, czy tez mixami sa te dwa pieski - bardzo Was prosze! Quote
kamilqax95x Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ok dzięki wielkie w jego imieniu :) Quote
rita60 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziewczyny czytajcie poprzednie posty:cool3:juz wrzuciłam. Poprawcie tytuł watku:razz: Quote
kamilqax95x Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 rita60 napisał(a):Dziewczyny czytajcie poprzednie posty:cool3:juz wrzuciłam. Poprawcie tytuł watku:razz: a czemu poprawić tytuł wątku ?? :PP Quote
rita60 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 kamilqax95x napisał(a):a czemu poprawić tytuł wątku ?? :PP Bo sa rerierowate psy:p Quote
kamilqax95x Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 no do góry :P już zmieniłam :P Quote
Enigma79 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Też dzisiaj widziałam tego drugiego pieska... spokojny,smutny...już z tych emocji nie pamiętam, czy jadł - byłam od 8 do 12 i dwie starowinki wcale nie tknęły jedzenia :( dobrze,że chociaż piły wodę... Quote
rita60 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dziewczyny powtornie pytam,czy ten terier walijski po wypadku został zbadany i czy jest diagnoza jakie ma obrazenia:roll: Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 podrzucam - wazne pytanie!!!! jak terier po wypadku? rita60 - nie dziala Ci banerek ze Stefanem. Quote
fergilka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cholera nie otwierają mi się zdjęcia na kompie w pracy i nie widze, o którego psiaka po wypadku chodzi (stronę schroniska mam już zablokowaną przez informatyków:angryy:). Wieczorem w domu zobaczę i napiszę. Jeżeli to taki mały czarny ze złamaną łapką to lezy w gipsie, ma tak leżeć jeszcze przynajmniej 3 tygodnie, zanim łapka się zrośnie. Enigma nie widziałaś go jak byłaś w weekend?? Ja będę w schronie dopiero w sobote to napisze dokładnie jaka diagnoza (o ile mi ktoś dokładnie powie:mad:) Quote
rita60 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='carolinascotties']podrzucam - wazne pytanie!!!! Jak terier po wypadku? rita60 - nie dziala ci banerek ze stefanem. ok,dzieki,poprawiłam;) Quote
Enigma79 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Chyba raczej chodzi o tego pieska : http://img9.imageshack.us/img9/5963/terier.jpg Jak bylam w niedziele, lezal biedaczek na boku, nie jadl ani nie pil ale bylam tylko do 12.00 wiec moze pozniej sie ozywil. A ten slodki czarny z gipsem (lizal mi palce :)) jest tam nadal, nie pamietam czy jadl ale mysle, ze wydobrzeje i znajdzie domek.Ma taka mala czerwona ranke na tym cudym nosie (jakby zdrapana skora) Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a kiedy bedziesz Enigmo w schronie? czy mozesz pdpytac, czy piesek mial RTG i inne badania? moze ma obrazenia wewnetrzne??? Quote
Enigma79 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przepraszam, jesli wiadomosc sie powtorzy,funkcjonowanie tej strony mnie doprowadza do szalu.Jesli chodzi o tego pieska --- >http://img9.imageshack.us/img9/5963/terier.jpg - to widzialam go w niedziele, niestety lezal tylko na boczku, nic do 12.00 nie zjadl ani nie widzialam,zeby pil... Ten drugi o ktorym piszesz Fergilka, czarny,mial zmieniany opatrunek, lizal mi palce, jest sliczny, ma taka czerwona rane na nosku ( i gips). Quote
Recommended Posts