Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak trafił:

Teraz:

Maniek
rasa: mieszaniec Teriera

boks: 47
numer: 282/10
miasto: Szczecin

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

opis:
Wielki pies(dosłownie :D ) z wielkim sercem, niezwykle sympatyczny i przyjazny, czeka na odpowiedzialnych opiekunów.
WYDAJE MI SIĘ ŻE BYŁ BITY..... jak ktoś krzyczy albo się gwałtownie ruszy boi się .... jest strasznie wierny i będzie najlepszym stróżem Przyszłego właściciela ..... ma bardzo mądre oczy .... patrzy błagalnym wzorkiem aż go ktoś zauważy .... nie naciska jest spokojny i czaka na swoje "5 minut" aż w końcu nadejdzie ktoś kto mu poświęci czas do końca jego dni .... ale chyba lubi dzieci bo jak zobaczył małą dziewczynkę to skakał z radości i szczekał by go pogłaskała tak się łasił do niej...

Taki piękny pies w schronisku :(
kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
w Szczecinie
al. Wojska Polskiego 247
Szczecin 71-346 .
telefon interwencyjny
całodobowy 091 487 02 81

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym roku jest strasznie dużo psów po wypadku:(
ci "WŁAŚCICIELE" (do doopy) są okrutni i nieodpowiedzialni :(
biedne psy cierpią.... powinni dostać za krzywdę zwierząt taka kare pieniężna ze by na nią nie zarobili !!!!

Posted

Też dzisiaj widziałam tego drugiego pieska... spokojny,smutny...już z tych emocji nie pamiętam, czy jadł - byłam od 8 do 12 i dwie starowinki wcale nie tknęły jedzenia :( dobrze,że chociaż piły wodę...

Posted

Cholera nie otwierają mi się zdjęcia na kompie w pracy i nie widze, o którego psiaka po wypadku chodzi (stronę schroniska mam już zablokowaną przez informatyków:angryy:). Wieczorem w domu zobaczę i napiszę. Jeżeli to taki mały czarny ze złamaną łapką to lezy w gipsie, ma tak leżeć jeszcze przynajmniej 3 tygodnie, zanim łapka się zrośnie.
Enigma nie widziałaś go jak byłaś w weekend??
Ja będę w schronie dopiero w sobote to napisze dokładnie jaka diagnoza (o ile mi ktoś dokładnie powie:mad:)

Posted

Chyba raczej chodzi o tego pieska : http://img9.imageshack.us/img9/5963/terier.jpg Jak bylam w niedziele, lezal biedaczek na boku, nie jadl ani nie pil ale bylam tylko do 12.00 wiec moze pozniej sie ozywil.
A ten slodki czarny z gipsem (lizal mi palce :)) jest tam nadal, nie pamietam czy jadl ale mysle, ze wydobrzeje i znajdzie domek.Ma taka mala czerwona ranke na tym cudym nosie (jakby zdrapana skora)

Posted

Przepraszam, jesli wiadomosc sie powtorzy,funkcjonowanie tej strony mnie doprowadza do szalu.Jesli chodzi o tego pieska --- >http://img9.imageshack.us/img9/5963/terier.jpg - to widzialam go w niedziele, niestety lezal tylko na boczku, nic do 12.00 nie zjadl ani nie widzialam,zeby pil... Ten drugi o ktorym piszesz Fergilka, czarny,mial zmieniany opatrunek, lizal mi palce, jest sliczny, ma taka czerwona rane na nosku ( i gips).