Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Folka napisał(a):moze to był taki "slalomik" :cool3: Może. Bo "żmijka" i "slalomik" robi się chyba podobnie... Pzdr. Quote
EveL_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No to teraz ja mam małe pytanko. O index. Wydrukowałam sobie. Nie wiem czy dobrze złożyłam, ale co tam :lol: I co teraz? Mam wypełnić swoje dane? A po co to wielkie puste pole obok tego miejsca na dane? Proszę o oświecenie mnie :eviltong: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 EveL napisał(a):No to teraz ja mam małe pytanko. O index. Wydrukowałam sobie. Nie wiem czy dobrze złożyłam, ale co tam :lol: I co teraz? Mam wypełnić swoje dane? A po co to wielkie puste pole obok tego miejsca na dane? Proszę o oświecenie mnie :eviltong: Tak wypelniasz dane - zadna wielka filozofia... ;) Asiaczku - mysle ze to tzw rowniez "zygzak" ;) Niektorzy niedowartosciowani sedziowanie wymyslaja rozne wygibasy..Ktore tak naprawde niczemu wiekszemu nie sluza.... :roll: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Zmijka, slalomik i zygzak - tak, to może chodzić o tę samą figurę...Bo pamiętasz ją, przecież, prawda? pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Szczeze mowiac nie, ale Agasia siedzaca kolo mnie podpowiada mi co to za wygibasek ;) Quote
EveL_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Tak wypelniasz dane - zadna wielka filozofia... ;) Ok, wolałam się upewnić czy mam wypełniać :lol: Ej no ale uświadomcie mnie tępą po co jest to wielkie puste pole obok miejsca na dane? :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Szczeze mowiac nie, ale Agasia siedzaca kolo mnie podpowiada mi co to za wygibasek ;) Agasia jest z Tobą?! I ja dopiero teraz się o tym dowiaduję?:cool3: pzdr. Quote
Talagia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nugatika napisał(a):uwaga uwaga!! :D kolejne głupie pytanie ;) zwroty? przy I lub L, lub przy innych figurach - pies robi na zewnatrz? czy do wewnatrz? bo nie wiem jak mam cwiczyc :| i czy kazdy sedzia chce zeby przed rozpoczeciem literki pies zrobil ten obrot w miejscu? nas sedziuje pani Bruska, co o niej wiecie? jaka jest? bo my bardzo bardzo poczatkujacy no i seter angielski ;) Mi równiez mówiono, ze wewnątrz :) ps.Z tym anglikiem w Rzeszowie startujesz? Powodzenia ;) Quote
flashka-g Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zygzak lub Meander.. takze przez sedziow nazywany jako litera S ( choc to całkiem inny kształt ale co tam:) z tego co pamietam po zygzaku idzie sie i wraca po tych samych liniach.. a przy S sie na koncu scina prosto do sedziego. A wiec nie wraca sie po tych samych liniach a po prostej od koncowego punktu litery. S zadal mi tylko raz Pan Jurek.. a z zygzakiem.. hmm jakos sobie go nie przypominam zebym robila. Quote
Guest Reyes Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 flashka-g napisał(a):Zygzak lub Meander.. takze przez sedziow nazywany jako litera S ( choc to całkiem inny kształt ale co tam:) z tego co pamietam po zygzaku idzie sie i wraca po tych samych liniach.. a przy S sie na koncu scina prosto do sedziego. A wiec nie wraca sie po tych samych liniach a po prostej od koncowego punktu litery. S zadal mi tylko raz Pan Jurek.. a z zygzakiem.. hmm jakos sobie go nie przypominam zebym robila. Powiedziałby mi sędzia 'literke S' to bym wielkie oczy nań zrobiła chyba. Dziwnie tak po roku strtowania dowiadujemy się że nieumiemy figur... Może naprawde przydałby się ich spis na jakiejś 'polskiej stronie JH'... Kiedyś coś takiego było chyba... Quote
LAURA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja kiedyś dostalam zygzak na klubówce chartów .... tak jak napisała Flashi - idzie się i wraca po tych samych liniach ;) chyba pani Staniszewska-Borkowska go dała Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 W Kownie grupa młodsza kreśliła lit. "T", a gr. starsza właśnie "żmijkę". Pzdr. Quote
martyna. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak to jest z tym regulaminem...Młodsza w końcu jest do 12 czy do 13?Bo juz sie pogubilam...Rok temu ktos powiedzial mi ze do 13 a teraz patrze a na ZKWP pisze ze gr.ml. do lat 12...;/ Pozdr Quote
BooBC Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja mam pytanie: Czy mogła bym się "podzielić" psem z siostrą na JH ?!? Bo jakby ona liczyła się do młodszej grupy to odzielnie byśmy miały no nie? Ja jestem w starszej na 100% a ona jest z rocznika 94 :) To chyba tez już w starszej :( Będzie walka o pieska :lol: :evil_lol: :lol: Quote
EveL_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak to jest z tym regulaminem...Młodsza w końcu jest do 12 czy do 13?Bo juz sie pogubilam...Rok temu ktos powiedzial mi ze do 13 a teraz patrze a na ZKWP pisze ze gr.ml. do lat 12...;/ Pozdr A to? ;) [SIZE=2]Prezenter zmienia grupę wiekową z początkiem roku kalendarzowego, następującego po roku, w którym ukończył 13 lat. Rocznik '94 zmienia grupę z początkiem 2008. Tak mi się wydaje. Quote
EveL_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 palma napisał(a): Ja jestem w starszej na 100% a ona jest z rocznika 94 :) To chyba tez już w starszej :( Przeczytaj mojego wcześniejszego posta ;) Jeszcze rok zalicza się do młodszej :) Quote
Gazuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A jeśli jesteście w dwóch grupach to jak najbardziej możecie się psiakiem dzielić. Quote
martyna. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='EveL']A to? ;) Rocznik '94 zmienia grupę z początkiem 2008. Tak mi się wydaje. EveL, dziękuję ;) Więc ostatni rok w młodszej...:(A potem do starszej:-( Pozdr,:) Quote
EveL_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 EveL napisał(a):A po co to wielkie puste pole obok tego miejsca na dane? (chodzi o index) Ponawiam swe pytanie :lol: Wiem, że jest głupie, ale odpowiedzcie :evil_lol: :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Agasia jest z Tobą?! I ja dopiero teraz się o tym dowiaduję?:cool3: pzdr. jest jest, a co... ;)? mialas jakies niecne plany? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Niecnych planów to ja chyba wogóle nie miewam... łagodności kobitka ze mnie, przecież... Gdybym wiedziała wcześniej, że Agasia jest, to można byłoby umówić się z kKzysiem w/s basenki do trenowania... Agasia to juz chyba wogóle o tym zapomniała.:roll: Pzdr. Quote
Agasia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Niecnych planów to ja chyba wogóle nie miewam... łagodności kobitka ze mnie, przecież... Gdybym wiedziała wcześniej, że Agasia jest, to można byłoby umówić się z kKzysiem w/s basenki do trenowania... Agasia to juz chyba wogóle o tym zapomniała.:roll: Pzdr. Asiu nie zapomnialam! Ale Krzysiek sie wogole do mnie nie odezwal wiec myslalam ze "sprawy nie ma " :nonono2::sad: A w Warszawie bede jeszcze napewno nieraz, wiec jakby co to pisz w tej sprawie na PW lub dzwon! Buziaki Quote
paulinka13 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Martyna2006 napisał(a):EveL, dziękuję ;) Więc ostatni rok w młodszej...:(A potem do starszej:-( Pozdr,:) Martynko nie rozpaczaj, masz jeszcze rok :D a ja ?? moze jednak mnie nie zjedzą:evil_lol: dzięki za dzisiaj i do zobaczenia w sobote ;) Quote
Recommended Posts