Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko psy napisał(a):
Kto był w Nowej Rudzie?
Jakie mieliście osiągnięcia?
Czy ta wystawa była fajna (organizacja itp.)?
:roll:

Jeśli chodzi o JH, to nie było....

Posted

zula napisał(a):
Jeśli chodzi o JH, to nie było....

Nie? A Ala chyba specjalnie jechała... pecha ma w tym sezonie - najpierw numer w kielcach potem jechac by się dowiedzieć że niema JH...

Posted

Ktoś się mnie pytał czy będę w Bydgoszczy (powiedziała mi Olcia ;) :) ;) )
No to odpowiem że na 40% - jestem w trakcie namawiania :evil_lol: :lol: :evil_lol:

Posted

Agasia napisał(a):
A co sie stalo w Kielcach?

najpierw Ala się spozniła na eliminacje i P.Supranowicz oceniła ją "poza konkurencją" i sie dostała Ala na finały. Nikt nie wiedział kiedy sa finały..nie mowili nic przez mikrofon..i na finałach były tylko te osoby co stały caly czas pod honorowym...czyli Przemek Walczak,ja i Kamila Żmijewska.

Posted

LAURA napisał(a):
Nikt nie wiedział kiedy sa finały..nie mowili nic przez mikrofon..i na finałach były tylko te osoby co stały caly czas pod honorowym...czyli Przemek Walczak,ja i Kamila Żmijewska.

Ala tez mówiła że źle ją o godzinie powiadomiono w sekretariacie.

Posted

Z tego co wiem to oddział w Wałbrzuchu nigdy sie nie zabierał nawet za organizacje konkursu.. nie wiem czy to jakis strach..albo brak kompetentych osob ktore sie ta konkurencja zajma??

Posted

flashka-g napisał(a):
Z tego co wiem to oddział w Wałbrzuchu nigdy sie nie zabierał nawet za organizacje konkursu.. nie wiem czy to jakis strach..albo brak kompetentych osob ktore sie ta konkurencja zajma??

:-o :crazyeye:
dziwne

Posted

Ja lubie wystawy w Nowej Rudzie, maja swoj jedyny klimat i sa od kilku lat w sumie milym zakonczeniem sezonu:) Hala jest w prawdzie mała, ale jest na niej dosyc ciepło w porownaniu z innymi halowkami ( choc nie ma co porownywac w wielkosci).

Posted

:x-mas:
Czy mieliście kiedyś taki przypadek, że dorwaliście psa minutę przed eliminacjami MP. I przeszliście do półfinału, ale ten pies z którym występowaliście musiał jechać do domu, i znaleźliście szybko innego psa, a potem zajęliście lokatę?
:painting:

Posted

Ja miałam taka sytuacje...najpierw York,potem grzywek,grzywek mi zwial(naszczescie zostal zlapany) a potem whippet :)

Ktos sie zglosil na MP w Bydzie?Ja tak z moim Yorkiem :

I w rózowym garniturku,takze kto bedzie chcial powienien nas rozpoznac :)

Posted

[quote name='tylko psy']:x-mas:
Czy mieliście kiedyś taki przypadek, że dorwaliście psa minutę przed eliminacjami MP. I przeszliście do półfinału, ale ten pies z którym występowaliście musiał jechać do domu, i znaleźliście szybko innego psa, a potem zajęliście lokatę?
:painting:
Dostałam psa Zuli W MOMĘCIE eliminacji - dwa psy byly ze przedemną a ja mam pierwszy raz psa w ręce. Ale Zula dobra dusza (i handlerka ) to piesek grzeczny i czwarta lokata :).