paulinka13 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Gazuś, Florka stronka świetna:) Agasiu Ty też swoją zmieniłas, pewnie już dawno tylko ja długo nie zaglądałam... :) Quote
martyna. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziewczyny Wasza stronka jest piękna :) I ten szablon w szczególności...Widze ze na wielu wystawach się spotkamy:) Quote
Gazuś Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziekujemy ślicznie ;) No, ale wygląd strony to zasługa super roboty Sylwi, nie naszej ;) Quote
Agasia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Asiaczku - mysle ze baski sa bardziej fotogeniczne i lepsze do fotografowania niz moje beagle z ADHD :) Paulina - moja strona jest taka sama od dawien dawna... ;) Zreszta nawet jej nie aktualizuje....:oops: Quote
LAURA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 no....gazusiowo-florkowa stronka jest super! ekstra grafika..fotki :D gratulacje,tak trzymac :) Quote
Gazuś Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 LAURA napisał(a):no....gazusiowo-florkowa stronka jest super! ekstra grafika..fotki :D gratulacje,tak trzymac :) Dziękujemy ;) Fotek mało co prawda narazie... Ale będziemy nadrabiac ;) Ty swoją przerabiasz? bo się nie włącza :( Quote
tylko psy Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Macie jakieś fotki z wystaw? Paulinko 13 masz jeszcze jakies? Nie muszą być nawet z JH. A włąśnie co do zdjęć z JH to macie z WDS? Quote
Agasia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wlasnie, tylu fotorepoprterow cykalo mi zdjecia w Poznaniu i w sobote i w niedziele na JH i nigdzie tych zdjec nie widzialam... :( Quote
Gazuś Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Agasia napisał(a):Wlasnie, tylu fotorepoprterow cykalo mi zdjecia w Poznaniu i w sobote i w niedziele na JH i nigdzie tych zdjec nie widzialam... :( Tak samo Docowemu robiona z 50 fotek, a znalazłam tylko dwie ;( Quote
Gazuś Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='tylko psy']Macie jakieś fotki z wystaw? Paulinko 13 masz jeszcze jakies? Nie muszą być nawet z JH. A włąśnie co do zdjęć z JH to macie z WDS? Z wystaw mówisz...? ;) Dobre Miasto (Ze sparaliżowanym ogonkiem :( ) Sopot 2006 Quote
LAURA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gazuś - tak,przerabiam swoja www juz od 3 dni :P juz kończe...tylko musze fotki powstawiac :) no własnie....w Poznaniu mojej Maryni na lokacie robiono tyle fotek..tłum reporterow...i kilka znalazła i to od znajomych...na MP tez tyle osob na głownym robilo...a mam tylko kilka własnych,robionych przez tate z czubkami głow innych ludzi..cale zamazane...z Kielc tez nic niemam ani z MP ani z BOGX.....a tyle osob fotografowalo :P Quote
Agasia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Na niedzielnych finalach JH to cały bok ringu byl w fotoreporterach, az chociazby moja psina na poczatku wystraszyla sie ciąglych fleszów w jej kierunku ;) Quote
LAURA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 no właśnie....i niemamy nawet fotki na pamiątke...zwłaszcza Ty na nią zaslugujesz.. :) ja sie w finałowej 10 zatrzymałam xD Quote
LAURA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 juz jest nowa szata graficzna :) www.doghandler.wot.pl Quote
fidekangela Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Skoro mowa o stronkach to zapraszam na www.doghandler.republika.pl ...nowa szata graficzna ;) Quote
LAURA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ekstra nowa stronka! na str. głownej ślicznie wyglądasz z moją saluczką ukochaną-Sambulką :)) bardzo mi się podoba :) Quote
fidekangela Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziękuję i cieszę się ,że się podoba ;) Laura nie zapominaj ,że to też " moja " saluczka ;P Quote
Neiven Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 moja nowa szata graficzna wciąz w przygotowaniu...ach...ten brak czasu Quote
LAURA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 fidekangela napisał(a):Dziękuję i cieszę się ,że się podoba ;) Laura nie zapominaj ,że to też " moja " saluczka ;P hehe,jasne :) pisze juz tak bo jej wlascicielka to moja znajoma i na spacerki chodzimy charcie... :) jakiego grzywka wystawiałas? bo na stronie nie napisałas nazwy :)) Quote
Guest Reyes Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziewczynki moje, oglądam wasze www. to aż mnie zazdrość bierze :oops: Quote
BooBC Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Reyes bardzo Cię lubię ..... bez problemu mogę zrobić ....... tylko musisz dostarczyć mi wszystko co ma być :) :) :) Foty, info itd. :) Tylko zajmie mi to miesiąc, bo dokańczam sobie :) Quote
Guest Reyes Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 palma napisał(a):Reyes bardzo Cię lubię ..... bez problemu mogę zrobić ....... tylko musisz dostarczyć mi wszystko co ma być :) :) :) Foty, info itd. :) Tylko zajmie mi to miesiąc, bo dokańczam sobie :) Mnie już $andwich (pozdrawiam Korala :multi: )zrobiła :eviltong: ale ja jestem cykor i poprosiłam by narazie nie dawała na sieć... Jakoś nieczuje się jeszcze dość dobra by okazać swoją pasje światu. (Ale wielkie dzięki Palemko :placz: wzruszyłam się :placz: ) Quote
Recommended Posts