Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To tak jak ja .... mam jej foto z JH na WDS :) :) :) Była świetna .... super wyglądała .... ma nawet foto w MP zatytułowane ''mała z dużym psem ...'' :lol: :eviltong: :lol:

Posted

tylko psy napisał(a):
Jakie były Wasze największe osiągnięcia w JH?

Bo moje to 4 miejsce (grupa młodsza) z (czeskim) owczarkiem australijskim i 4 miejsce (grupa młodsza) z (czeskim) shih-tzu
:Cool!:
z Bohemia Acro pożyczane?? Jaki aussik??:razz:

Posted

Dziewczyny... niektore wasze klotnie sa wprost smieszne... po co to? niech kazda idzie swoim przekonaniem, robi tak jak uwaza to za sluszne i dąży do swojego celu... :) Handling to sztuka ktorej uczy się cale zycie, nie wystarczy miec psa i go ciagle pokaztwac, tu potrzeba cos wiecej, a napewno nie wymadrzania sie ponad innych :) Wszystkim Wam zycze wytrwalosci i moze troszke wiecej ugody i obiektywizmu.. :)

Posted

tylko psy napisał(a):
''Ja osobiście dopiero powroce do tej zabawy jakos w 2008 roku, moze uda mi sie wcześniej, zobaczymy...''

Dlaczego?

(to pytanie jest do Asty)

Odpowiedź jest prosta: czekam na swojego małego skarbka ;) Więcej nie zdradzę :P

Posted

Dokładnie dziewczęta, trochę ogłady towarzyskiej by się przydał (nie wspominam o ortografii bo to strasznie boli;)). Ja tam się gorsza nie czuję przez to, że nie mam psa z papierami. Będę takiego miała, i wiem też, że na pewno będę go wystawiała:cool3: Ćwiczę z każdym możliwym, a dzisiaj byłam u Małgoś i mam foteczki z Kełaczkiem i Francem:loveu:
Pozwolę sobię wrzucić:lol:
Francuzik (and moje nogi w tle:razz:)

Keaczek (i znowu moje nogi)

i cubnięty Keaczek:loveu:

To tak dla zmiany tematu:evil_lol:

Posted

Agasia napisał(a):
Dziewczyny... niektore wasze klotnie sa wprost smieszne... po co to? niech kazda idzie swoim przekonaniem, robi tak jak uwaza to za sluszne i dąży do swojego celu... :) Handling to sztuka ktorej uczy się cale zycie, nie wystarczy miec psa i go ciagle pokaztwac, tu potrzeba cos wiecej, a napewno nie wymadrzania sie ponad innych :) Wszystkim Wam zycze wytrwalosci i moze troszke wiecej ugody i obiektywizmu.. :)

amen ;)
zgadzam się w 100%..... ;)

Posted

Agasia - paulinka mi wczoraj powiedziała że ma jeszze troche fotek - jak dzisiaj mi je prześle to je wstawie
a wy wstawjajcie swoje (ja swoje mam ale nie z mp to nie bede wstawia )
agasia ciebie chcetnie zobczyla bym w akcji napewno asz jeszcze troche fotek ktorych nie wstawiłas na www
tak wiec czekam

Posted

tylko psy napisał(a):
ponawiam pytanie o zdjęcia z kielc

I ja! Też miałam przyjemność pobiegać po ringu, choć tylko w sobote.