paulinka13 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ah Karolinko,Karolinko :* słońce ty mnie nie denerwuj bo ja chcę się z tobą spotkac. musimy znaleźc sie kiedys jakos razem i omowic wszystkie aspekty naszego życia ^^ KC :* Quote
tylko psy Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ''Ja osobiście dopiero powroce do tej zabawy jaks w 2008 roku, moze uda mi sie wcześniej, zobaczymy...'' Dlaczego? (to pytanie jest do Asty) Quote
Olynda Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a to fotki paulinki13 (pomagałam wstawić) [SIZE=2]paulinka *** *** Ola i dziewczyna z mopsem pzdr Olynda [SIZE=1](do usług) Quote
paulinka13 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 mamy, mamy:) (przynajmniej ja;)) ale reszta bedzie moze jutro:) są jeszcze fotki z Dobrego Miasta i Torunia, wiec mam co dodać :) pozdrawiam cieplutko:) Quote
BooBC Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ja mam swoje ale nie z JH :eviltong: Paulinka fajne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tylko psy Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 z tych wszystkich fotek znam tylko Olę z borzojem. Quote
BooBC Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To tak jak ja .... mam jej foto z JH na WDS :) :) :) Była świetna .... super wyglądała .... ma nawet foto w MP zatytułowane ''mała z dużym psem ...'' :lol: :eviltong: :lol: Quote
tylko psy Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ma ktoś zdjęcia z JH z kielc? albo w ogóle z tej wystawy? Quote
Olynda Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ooo włąsnie KIELCE przeciez wystawa była :eviltong: a fotek nie ma :evil_lol: ponawiam pytanie (tylko psy) Quote
zakla Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tylko psy napisał(a):Jakie były Wasze największe osiągnięcia w JH? Bo moje to 4 miejsce (grupa młodsza) z (czeskim) owczarkiem australijskim i 4 miejsce (grupa młodsza) z (czeskim) shih-tzu :Cool!: z Bohemia Acro pożyczane?? Jaki aussik??:razz: Quote
Agasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dziewczyny... niektore wasze klotnie sa wprost smieszne... po co to? niech kazda idzie swoim przekonaniem, robi tak jak uwaza to za sluszne i dąży do swojego celu... :) Handling to sztuka ktorej uczy się cale zycie, nie wystarczy miec psa i go ciagle pokaztwac, tu potrzeba cos wiecej, a napewno nie wymadrzania sie ponad innych :) Wszystkim Wam zycze wytrwalosci i moze troszke wiecej ugody i obiektywizmu.. :) Quote
Asta Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tylko psy napisał(a):''Ja osobiście dopiero powroce do tej zabawy jakos w 2008 roku, moze uda mi sie wcześniej, zobaczymy...'' Dlaczego? (to pytanie jest do Asty) Odpowiedź jest prosta: czekam na swojego małego skarbka ;) Więcej nie zdradzę :P Quote
Agasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 paulina masz fotki z Dobrego Miasta? Chetnie zobacze cie ze Snoopem :D Quote
zakla Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dokładnie dziewczęta, trochę ogłady towarzyskiej by się przydał (nie wspominam o ortografii bo to strasznie boli;)). Ja tam się gorsza nie czuję przez to, że nie mam psa z papierami. Będę takiego miała, i wiem też, że na pewno będę go wystawiała:cool3: Ćwiczę z każdym możliwym, a dzisiaj byłam u Małgoś i mam foteczki z Kełaczkiem i Francem:loveu: Pozwolę sobię wrzucić:lol: Francuzik (and moje nogi w tle:razz:) Keaczek (i znowu moje nogi) i cubnięty Keaczek:loveu: To tak dla zmiany tematu:evil_lol: Quote
BooBC Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 SWEET :loveu: :loveu: :loveu: WĘCEJ MOŻNA :razz: :cool3: :razz: Quote
LAURA Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Agasia napisał(a):Dziewczyny... niektore wasze klotnie sa wprost smieszne... po co to? niech kazda idzie swoim przekonaniem, robi tak jak uwaza to za sluszne i dąży do swojego celu... :) Handling to sztuka ktorej uczy się cale zycie, nie wystarczy miec psa i go ciagle pokaztwac, tu potrzeba cos wiecej, a napewno nie wymadrzania sie ponad innych :) Wszystkim Wam zycze wytrwalosci i moze troszke wiecej ugody i obiektywizmu.. :) amen ;) zgadzam się w 100%..... ;) Quote
Olynda Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Agasia - paulinka mi wczoraj powiedziała że ma jeszze troche fotek - jak dzisiaj mi je prześle to je wstawie a wy wstawjajcie swoje (ja swoje mam ale nie z mp to nie bede wstawia ) agasia ciebie chcetnie zobczyla bym w akcji napewno asz jeszcze troche fotek ktorych nie wstawiłas na www tak wiec czekam Quote
Agasia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja mam malo zdjęć, więc na mnie nie licz.. i nie lubie sie publicznie pokazywac :D Quote
LAURA Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 bo zaraz ja coś wstawie Agatko ;] hehe, ja w sumie tez.. :P Quote
Guest Reyes Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 tylko psy napisał(a):ponawiam pytanie o zdjęcia z kielc I ja! Też miałam przyjemność pobiegać po ringu, choć tylko w sobote. Quote
tylko psy Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Reyes napisał(a):I ja! Też miałam przyjemność pobiegać po ringu, choć tylko w sobote. A ja tylko w niedziele:loveu: Quote
Recommended Posts