Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Brawo Rafał!!! Nominacja na Cruft'a to niemały sukces!!! Brawo Martyna i Wiktoria. Chyba już zacznę rozglądać się w cenach biletów na Cruft'a. Kilka zaprzyjaźnionych psów ma nominacje... Dodatkowo wiem, że Przemek W. był III lub IV. Agasia była, ale tego dnia nie miała dośC szczęścia... No nic. Pzdr. Quote
paulinka13 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Brawo !! Szczególne gratulacje dla Rafała i Martyny !!! Czekamy na sukcesy na Cruft'cie :] jeszcze raz serdecznie wszystkim gratuluje...:) szkoda tylko, ze nie mogłam pokibicować osobiście...:( Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dowiedziałam się, że w JH w I dzień wystawy była jakaś dyskwalifikacja. A może nawet dwie? Jakies oszustwo? Coś poważnego? Możecie coś napisac na ten temat? Pzdr. Quote
AlaNowak Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Sedzina dopatrzyal sie wieku Moniki Malitki... Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Aaaa.Jak można było nie upilnować tego wcześniej? Pzdr. Quote
lonka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Aaaa.Jak można było nie upilnować tego wcześniej? Pzdr.Asiaczku całe Mistrzowstwa moim zdaniem troche niedopilnowane.Nie bylo to takie uroczyste:shake: Gratulacji dla Perl :loveu::loveu::loveu:za punktacje otzrymała tytuł 2 Wiceprezenter roku.Szkoda ze tylko tyle:-( Quote
lonka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a ja chce pogratuluwać wszystkim dzieciakom uczestniczącym w Mistrzowstwach!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Reyes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A kto prezęterem roku za punktacje został? Quote
AlaNowak Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ile miala pkt??? i o co chodzi z tymi reprezentantami krajow na swiatowce??? Quote
paulinka13 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 własnie, bo ja tez juz sie pogubiłam... Quote
Olynda Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 GRATULACJE dla wszystkich którym udało sie na poznańskiej światówce !!! [CENTER]Witam wszsytkich i chcialam poiwedziec ze w 2007 roku dolaczam do was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/CENTER] Quote
martyna. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dziekuję za gratulacje :) I gratuluje pozostałym :) Najwieksza ilość pkt. zdobyła Ola Szydłowska,miała ponad 1000 pkt :) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Martyna2006 napisał(a):Dziekuję za gratulacje :) I gratuluje pozostałym :) Najwieksza ilość pkt. zdobyła Ola Szydłowska,miała ponad 1000 pkt :) Dzisiaj na II miejscu na JH znalazła się nasza koleżanka Agata Bujnowicz!!! BRAWO AGA!!! Pzdr. Quote
jo-jo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj na II miejscu na JH znalazła się nasza koleżanka Agata Bujnowicz!!! BRAWO AGA!!! Pzdr. Mam nadzieje że nic dzisiaj nie pomyliłam bo tak słyszałam więc tak napisałam :oops: ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Malutkie sprostowanie - Agasia twierdzi (rozmawiałam z Nią przed chwilą), że była wybrana pierwsza trójka, bez lokat. Albo ja coś źle zrozumiałam...:razz: Ale najważniejsze, że Aga jest w tej pierwszej trójce, prawa?:lilangel::thumbs::terazpol: pzdr. Quote
jo-jo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Malutkie sprostowanie - Agasia twierdzi (rozmawiałam z Nią przed chwilą), że była wybrana pierwsza trójka, bez lokat. Albo ja coś źle zrozumiałam...:razz: Ale najważniejsze, że Aga jest w tej pierwszej trójce, prawa?:lilangel::thumbs::terazpol: pzdr. Możliwe że tak było, ja się na tym nie znam więc piesze co słyszałam :oops: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jo-jo - ale Agasia była zaskoczona, że tak szybko się info rozchodzą...! Hihihi... Mamy najlepszy wywiad na świecie! Niech się schowają MI6, CIA i KGB razem wzięte!:lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Jo-jo - ale Agasia była zaskoczona, że tak szybko się info rozchodzą...! Tak mysłałam, że warto będzie o tym napisać ;-) Niestety nie miałam mozliwości pogratulowąc ob chodziłam z Jojkiem a żeby dopchac się tam to trzeba mieć szczęście, jeszcze z kuniem :evil_lol: Agasia napisał(a):Hihihi... Mamy najlepszy wywiad na świecie! Niech się schowają MI6, CIA i KGB razem wzięte!:lol: Pzdr. Taa jest :evil_lol: Quote
martyna. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Co prawda gratulowałam juz Agasi ale napisze jeszcze tu: Agasiu wielkie gratulacje :) Uratuj honor Polski !! :razz: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Martynko, z honorem Polski nie jest jeszcze tak źle. Ale Agasi i tak życzymy "połamania nóg"... Pzdr. Quote
Olynda Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Aga WSPANIALE !!! Gratulacje !!! [SIZE=1]fajnie ze ktos mnie zauwazył : P Quote
Guest Reyes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gratki i powodzenia Agasia :multi: Olcia jak są mistrzostwa to my ślepniemy :oops: Quote
paulinka13 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Agasia Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Trzymajmy mocno kciuki za naszych reprezentantów: Rafała, Agasię... jest jeszcze ktoś? Pzdr. Quote
Olynda Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 nie ma sprawy REYES no to trzymamy kciuki !!! Quote
Recommended Posts