LAURA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ja w piątek tez chyba nie pojde...od 10 są seedizowane wsyztskie charty..w 4 halach....na kilku ringach..a ja mam ich do wystawienia sporo ;/ eh...nawet nieiwem czy sie wogole na mistrzostwa dostałam :P co do rodziny sędizny/sędizego - znana mi osobka nigdy nie moze startowac ani zglaszac psow gdy jej mama sędziuje... wiec jest to zabronione Quote
Asiaczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 No to Was zrobili na szaro... Oj, to mi się nie podoba. Ale - tak, jak Flaszi - mam nadzieję, że moi faworyci dadzą radę i pokażą wspaniałą formę na Światówce (mimo tych niedogodności). Pzdr. Quote
lonka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Asiaczek napisał(a):No to Was zrobili na szaro... Oj, to mi się nie podoba. Ale - tak, jak Flaszi - mam nadzieję, że moi faworyci dadzą radę i pokażą wspaniałą formę na Światówce (mimo tych niedogodności). Pzdr.A ja też życze wszystkim udanej zabawy i najwazniejsze pokazać się na tych finałach w dobrej formie.:loveu::loveu::loveu: Quote
Agasia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale - tak, jak Flaszi - mam nadzieję, że moi faworyci dadzą radę i pokażą wspaniałą formę na Światówce (mimo tych niedogodności). Pzdr. Amen ;) Czas pokaze, a mam nadzieje ze przynajmniej niedzielne finaly JH o tytu zw. swiata będą wspanialym pokazem handlingu.. i ze będą sprawiedliwe :cool1: Quote
Agasia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 A kto ostatecznie jest reprezentantem Polski na niedzielny final? Quote
enjoyeve Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pearl napisał(a):Agnieszka Małecka no to super ;] Quote
enjoyeve Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 flashka-g napisał(a): a ja mam takie pytanie czy jezeli sedzina sedziuje na danej wystawie, to czy jej corka/syn moze startowac w konkursie na tej samej wystawie ( co oczywiscie idzie za tym ze corka/syn jest osoba towarzysząca sędziego)?? jezeli sedzia sedziuje na wystawie, ale nie sedziuje konkursu, to jego dziecko moze w konkursie brac udzial... nie moze tylko, jak to rodzic konkurs sedziuje... Quote
flashka-g Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 enjoyeve napisał(a):no to super ;] lepiej byc nie mogło:cool3: :cool3: :cool3: :multi: Quote
paulinka13 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Heyka !! dawno nie zaglądałam na dogo... no nic.. wpadłam zyczyc wszystkim duzo,duzo szczęścia w Poznaniu :) bedzie ok, zobaczycie ^^ mnie niestety nie bedzie ... szkoda :(:(ale tak wyszło... licze na wasze fotki:):):) jeszcze raz powodzenia:) Quote
martyna. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 No coz to juz jutro :) :) Mam nadzieje ze spotkam sie z fajnymi osobami na MIstrzostwach PL i pozniej na eliminacjach do swiatowego :) W kazdym razie ja juz przygotowana i z rana stawie sie na ringu z ... piekna suczynka :) Do jutra :) Quote
LAURA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 do zobaczenia :) i powodzenia wsyztskim!!! :D Quote
Asiaczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Trzymajcie się i pokażcie z tej najlepszej strony! Wspaniałych psów do handlingu! Pzdr. Quote
Guest Reyes Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Finały polski wygrał: Rafał Zieliński BRAWA! Quote
zula Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Reyes napisał(a):Finały polski wygrał: Rafał Zieliński BRAWA! :klacz::klacz:GRATULACJE:klacz::klacz: Quote
GUCIA Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a wjecie kto wygrał grupe młodszą???????????? Quote
martyna. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wiec : Mistrz Polski - Rafał Zieliński Vice Mistrz Polski - Martyna Sapała Quote
martyna. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 II - lok. Ola Szydłowska III - lok. Wiktoria Sapała Quote
wix Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A Agasia, Laura, Asia Wietrzykowska- jak im poszło? :) :) Quote
martyna. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Asie W. widziałam,ale nie na MP.Wiec chyba nie przyszła,nie wiem czemu :( Quote
Guest Reyes Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wow - założycie firme handlerską - Siostry Sapały :) MARTYNA PUDLARZE CAŁEGO ŚWIATA SĄ Z CIEBIE DUMNI Heh ja za 3h mam pociąc do poznania niestety na JH nie wpadam :shake: Quote
Recommended Posts