Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja w piątek tez chyba nie pojde...od 10 są seedizowane wsyztskie charty..w 4 halach....na kilku ringach..a ja mam ich do wystawienia sporo ;/ eh...nawet nieiwem czy sie wogole na mistrzostwa dostałam :P

co do rodziny sędizny/sędizego - znana mi osobka nigdy nie moze startowac ani zglaszac psow gdy jej mama sędziuje... wiec jest to zabronione

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to Was zrobili na szaro...
Oj, to mi się nie podoba.

Ale - tak, jak Flaszi - mam nadzieję, że moi faworyci dadzą radę i pokażą wspaniałą formę na Światówce (mimo tych niedogodności).
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to Was zrobili na szaro...
Oj, to mi się nie podoba.

Ale - tak, jak Flaszi - mam nadzieję, że moi faworyci dadzą radę i pokażą wspaniałą formę na Światówce (mimo tych niedogodności).
Pzdr.
A ja też życze wszystkim udanej zabawy i najwazniejsze pokazać się na tych finałach w dobrej formie.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Amen ;) Czas pokaze, a mam nadzieje ze przynajmniej niedzielne finaly JH o tytu zw. swiata będą wspanialym pokazem handlingu.. i ze będą sprawiedliwe :cool1:

Posted

flashka-g napisał(a):

a ja mam takie pytanie czy jezeli sedzina sedziuje na danej wystawie, to czy jej corka/syn moze startowac w konkursie na tej samej wystawie ( co oczywiscie idzie za tym ze corka/syn jest osoba towarzysząca sędziego)??

jezeli sedzia sedziuje na wystawie, ale nie sedziuje konkursu, to jego dziecko moze w konkursie brac udzial...

nie moze tylko, jak to rodzic konkurs sedziuje...

Posted

Heyka !! dawno nie zaglądałam na dogo... no nic.. wpadłam zyczyc wszystkim duzo,duzo szczęścia w Poznaniu :) bedzie ok, zobaczycie ^^ mnie niestety nie bedzie ... szkoda :(:(ale tak wyszło... licze na wasze fotki:):):) jeszcze raz powodzenia:)

Posted

No coz to juz jutro :) :) Mam nadzieje ze spotkam sie z fajnymi osobami na MIstrzostwach PL i pozniej na eliminacjach do swiatowego :) W kazdym razie ja juz przygotowana i z rana stawie sie na ringu z ... piekna suczynka :)
Do jutra :)

Posted

Wow - założycie firme handlerską - Siostry Sapały :)
MARTYNA PUDLARZE CAŁEGO ŚWIATA SĄ Z CIEBIE DUMNI
Heh ja za 3h mam pociąc do poznania niestety na JH nie wpadam :shake: