wix Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Matagi nieraz przed ringiem, mozna zaobserwowac u "czolowych" mlodych prezenterow rozne ciekawe zachowania, uwierz to nie bylo wcale najgorsze... ;-) Pozdrawiam Raz na MP byłam i już to zauważyłam. Szczęka mi opadła, a paolinka tylko mnie przekonywała, że to i tak nic. o_O Quote
Agasia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Asta napisał(a):Czy ktoś może jeszcze mi odpowiedzieć...? Gratulacje dla Agasi ;) Ja nie bardzo rozumiem, labladora mozesz wystawic na wiele sposobow :) Quote
Asta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 no tak, ale labek wygląda najlepiej jak sam się ustawi ;) Martyna oczywiście ja będe w Słupsku, a o panu Gilarskim wiele słyszałam :) I wkońcu wystapie z B.J i chłopczyna rozrusza sobie trochę łapki przed na ringu ;) Quote
LAURA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Talut- niestety..w Lublinie nie ma MP..:( od przyszłego roku będą organizowac.... labka możesz wystawic na zwykłej ringówce tak jak B.J :) i normalnie ustawic..bo zeby się sam ustawił to z tym smakołykiem trzeba troche czasu a na mp trzeba szybko i dobrze to zrobić:) Quote
Asta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ta sunia po prostu mniej niz w sekunde ustawia prawidłowo na smakołyk ;) W sumie szkolił ją mój szwagier, ale wystawia ją moja sis na zwykłym ringu, więc poprosiłam ją jeszcze, żeby poćwiczyła z nią te zwroty i obchodzenie, bo to raxzej dla suni obce Quote
talut Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 LAURA napisał(a):Talut- niestety..w Lublinie nie ma MP..:( od przyszłego roku będą organizowac.... labka możesz wystawic na zwykłej ringówce tak jak B.J :) i normalnie ustawic..bo zeby się sam ustawił to z tym smakołykiem trzeba troche czasu a na mp trzeba szybko i dobrze to zrobić:) szkoda :( to może w Augustowie się załapię ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Spytaj się Moniki M. ona wystawiała labki na MP :lol: :cool3: Tu masz link do jej strony i jest tam kontakt do niej: http://www.gordius.pl/index.php?option=content&task=view&id=5 Quote
Alyshia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Talut, Ty w młodszej ? to dlaczego ja w starszej ? :eviltong: przecież my ten sam rocznik :eviltong: Quote
talut Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 bo z września :eviltong: w sumie to nie wiem, Agasia tak powiedziała,a w sekretariacie nikt się nie czepiał :lol: Quote
GUCIA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Cześć dawno mnie tu nie było:lol: Czy ktoś z was wybiera się do Radomia???:lol: Quote
Asta Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja niestety nie :( Ale wybieram się na majowe wystawy takie jak Leszno i Słupsk Quote
GUCIA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Agasia może spotkamy się na wystawie????:lol: :lol: Quote
martyna. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Hej :) Mam pewne pytanko...Czy ktoś mogłby mi pożyczyć psa na Leszno/ja w grupie młodszej/,obojętnie który dzień ?? Rzezcz jasna gdyby ze mna poszedl i byl po ocenie;) Jeśli ktoś może to : GG- 5069518 lub tutaj na forum :) Pozdrawiam, Martyna Sapała Quote
GUCIA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Martyna 2006 czy będziesz może na wystawie w Radomiu??????? Quote
martyna. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 GUCIA napisał(a):Martyna 2006 czy będziesz może na wystawie w Radomiu??????? Niestety mnie nie bedzie,za daleko dla mnie:/ Quote
Asta Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Martyna a ty będziesz ze swoim jackiem na mp tak? A twoja sis z czym będzie? Quote
martyna. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Asta napisał(a):Martyna a ty będziesz ze swoim jackiem na mp tak? A twoja sis z czym będzie? Ja w Slupsku bede z jackiem,a do leszna nadal szukam :/ A moja sis w Slupsku pozycza jamnika dlugowlosego :] Quote
GUCIA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Asta a ty będziesz w Lipcu na wystawie międzynarodowej w Warszawie??:lol: :lol: Quote
Recommended Posts