Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi nieraz przed ringiem, mozna zaobserwowac u "czolowych" mlodych prezenterow rozne ciekawe zachowania, uwierz to nie bylo wcale najgorsze... ;-) Pozdrawiam

Raz na MP byłam i już to zauważyłam. Szczęka mi opadła, a paolinka tylko mnie przekonywała, że to i tak nic. o_O

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Czy ktoś może jeszcze mi odpowiedzieć...?

Gratulacje dla Agasi ;)

Ja nie bardzo rozumiem, labladora mozesz wystawic na wiele sposobow :)

Posted

no tak, ale labek wygląda najlepiej jak sam się ustawi ;) Martyna oczywiście ja będe w Słupsku, a o panu Gilarskim wiele słyszałam :) I wkońcu wystapie z B.J i chłopczyna rozrusza sobie trochę łapki przed na ringu ;)

Posted

Talut- niestety..w Lublinie nie ma MP..:( od przyszłego roku będą organizowac....

labka możesz wystawic na zwykłej ringówce tak jak B.J :) i normalnie ustawic..bo zeby się sam ustawił to z tym smakołykiem trzeba troche czasu a na mp trzeba szybko i dobrze to zrobić:)

Posted

Ta sunia po prostu mniej niz w sekunde ustawia prawidłowo na smakołyk ;) W sumie szkolił ją mój szwagier, ale wystawia ją moja sis na zwykłym ringu, więc poprosiłam ją jeszcze, żeby poćwiczyła z nią te zwroty i obchodzenie, bo to raxzej dla suni obce

Posted

LAURA napisał(a):
Talut- niestety..w Lublinie nie ma MP..:( od przyszłego roku będą organizowac....

labka możesz wystawic na zwykłej ringówce tak jak B.J :) i normalnie ustawic..bo zeby się sam ustawił to z tym smakołykiem trzeba troche czasu a na mp trzeba szybko i dobrze to zrobić:)

szkoda :( to może w Augustowie się załapię ;)

Posted

Hej :)

Mam pewne pytanko...Czy ktoś mogłby mi pożyczyć psa na Leszno/ja w grupie młodszej/,obojętnie który dzień ?? Rzezcz jasna gdyby ze mna poszedl i byl po ocenie;) Jeśli ktoś może to :
GG- 5069518
lub tutaj na forum :)

Pozdrawiam,
Martyna Sapała

Posted

Asta napisał(a):
Martyna a ty będziesz ze swoim jackiem na mp tak? A twoja sis z czym będzie?

Ja w Slupsku bede z jackiem,a do leszna nadal szukam :/ A moja sis w Slupsku pozycza jamnika dlugowlosego :]