Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAURA napisał(a):
wrociłam ;)
gr starsza:
I - A.Szczepańska z whippetem
II - Monika Malitka z whippetem
III - prezenterka z szetlandem
IV - ja z whippetem
dziwne te MP było..ale co tam :P

fotki robil znajomy..jak mi wysle to wstawie

III miejsce w chojnicach zajęłam ja czyli Ania Kulawiak z owcz. szetlandzkim

paulinka13 napisał(a):
hehe whipeciki podium opanowały:P:P Gratulacje:)

Paulinka, sorka ale podium ma 3 miejsca wiec na nim nie były same WHIPPETY....

Posted

sheltia12 napisał(a):

Paulinka, sorka ale podium ma 3 miejsca wiec na nim nie były same WHIPPETY....

Sheltia,to co ja napisałam nie miało byc złośliwe czy coś tylko w formie zartu...odnosze wrazenie ze Ty to odebrałaś nie tak jak miało byc...a ze ostatnio na forum wszyscy sie kłuca (jakies bojowe nastroje??:cool3: ).... ach, i przepraszam za literówke...dopiero teraz zauważyłam ze napisałam whiPeciki a nie WHIPPECIKI. dziekuje ze zwróciłas mi uwage,nastepnym razem postaram sie napisac poprawnie....

buzka wszystkim

Posted

Wyniki z Świętochłowic
STARSZA
1.) Przemek Walczak
2.) Kasia Taraszkiewicz
3.) Agasia
4.) Danuta Ożarowska

Ja jeszcze pochwale się że IIIm. w grupie młodszej moje dziecko wzieło :diabloti:

Posted (edited)

Siwy16 napisał(a):
Mozecie podac wyniki z Grupy starszej w Ww-a? Z gory dzieki

Siwus ;) :

1. Marta z beaglem
2. Przemek z beaglem
3. Agata z basenji ;)
4. Kamila Zmijewska z bernenczykiem
5. Asia Szczepanska z whippetem

Reyes- brawo za dzisiejsze MP, b. ladnie ci szlo! I dla dziecka tez brawa, chociaz z Przemkiem sie glowilysmy co to za dzieciaka już masz... :cool3:

Apropo dzisiejszej wystawy, sędzina wpisala mi pkt za 2 lokatę w index ;)

Edited by panienkabubu
Posted

[quote name='Agasia']I dla dziecka tez brawa, chociaz z Przemkiem sie glowilysmy co to za dzieciaka już masz... :cool3:
No wiesz, teraz gdy czas na meciezyństwo, to się kariere robi. Czyli dzieciaka trzaba odchaczyć puźniej albo wcześniej.

sędzina wpisala mi pkt za 2 lokatę w index ;)

Hehehe ktoś mi na tej wystawie mówił że też mu wpisali nie regulaminową liczbe punktów ostatnio :roll:
A w ustroniu asystęt mnie się pytał ile ma tu wpisać :diabloti:
Ps. Tobie też serdecznie gratuluje Agasiu :drink1:I JH i osiągnięc w handlingu

Posted

Agasia- moi znajomi bardzo prosili podziękować Tobie za piękne pokazne suni w ringu i są strasznie szczęśliwi ze zdobytego CWC:multi: -
to również Twoja zasługa !!
przesłali już fotki:razz: ( jak chcesz- daj znać to Ci prześlę )
( żałuję że nie miałam czasu aby podejś do Ciebie przywitać się i pokibicować, ale myślę że przy najbliższej okazji to nadrobię)
jeszcze raz bardzo WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!:klacz:

Posted

Jak miłe komentarze mają podbudowywać Agasię, to i ja się do nich dołączę. Na wczorajszej wystawie w Chorzowie Agasia nie dość, że dzielnie pomagała mi w ringu basków, to była na III miejscu w MP, gr. starsza (z Felką) i dodatkowo w pieknym stylu wywalczyła z Żelką dwa pucharki: za BIS Juniorów V gr. - 1 miejsce i BIS JUNIORóW - 2 lokata!!!

Dodatkowo warto zaznaczćuć, że BIS JUNIORóW oceniał p. Janusz OPARA (hodowca basenji i sędzia V gr.) i to z jego ręki Żelka i Agasia trafiły na II miejsce na tym BIS-ie.

Agasia - brawo!!! Jesteś the best!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Czyste wazeliniarstwo :cool3:

Oj, komplementy trzeba przyjmować z uśmiechem ;) A, że poszło Ci dobrze, to nie ma co kryć :)
PO drugie dopisuje - dodawałam to kilka minut temu, ale tego nie ma (mój dziwny komp?) albo dodałam to prze zpomyłkę w innym wątku ;)
Gratulacje i wieeeelkie podziękowania za seterka gordonka w W-wie ;) Super Wam poszło... :):)