Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czasem się zdaza, ze sewdzia bierze wiecej osób do finału, jak 'nie ma pewności';) sama tak miałam w sopocie kiedyś, byliśmy w finale w 6 osób:eviltong:

zrobiłam dzisiaj zdjęcia na finałach JH, wstawie później
z tego co pamietam wyniki gr starszej:
1Marta z sznaucerem (zwyc. dnia)
2przemek z beaglem
3przemek z grzywaczem
4?

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinka13 napisał(a):
była na eliminacjach, potem nie było jej w półfinale (??),ktos cos mowil ze jakiegos psa wystawiała.eh....

Jakby eliminacje były po skończeniu sędziowania - bezpośrednio przed finałem to by niebyło problemu... :roll:

Posted

no własnie...oni to ciagle przekładaja i wogole... w sobote miał byc MP o 10.30 a ja na ring weszłam o 14... wogole było podzielone kazda grupa na tury jakby, ze jedni o 11 a inni co nie zdaza to o 13.30... powinno byc po ocnach na ringu i nie byłoby problemu jak dobrze mowi Reyes... bo ja mogłam ukrasc 4 psy w tym zadnego nie wzielam bo ocene miał:/

Posted

paulinka13 napisał(a):
no własnie...oni to ciagle przekładaja i wogole... w sobote miał byc MP o 10.30 a ja na ring weszłam o 14... wogole było podzielone kazda grupa na tury jakby, ze jedni o 11 a inni co nie zdaza to o 13.30... powinno byc po ocnach na ringu i nie byłoby problemu jak dobrze mowi Reyes... bo ja mogłam ukrasc 4 psy w tym zadnego nie wzielam bo ocene miał:/

Pociesz się :) mnie się udało kiedyś przejść na krajówce eliminacje ale na finał niezdążyłam bo... byłam na ringu :roll: i mósiałam czekać na porównanie do BOB

Posted

Reyes napisał(a):
Pociesz się :) mnie się udało kiedyś przejść na krajówce eliminacje ale na finał niezdążyłam bo... byłam na ringu :roll: i mósiałam czekać na porównanie do BOB

pociesz się, że ja tak miałam w Poznaniu;) :diabloti:

Posted

carotina napisał(a):
pociesz się, że ja tak miałam w Poznaniu;) :diabloti:

Na finałach? :-o O jeju...
...
...
...
...
Dobra czuje się pocieszona :diabloti:

Posted

carotina napisał(a):
To Zależy, Próg Ustala Osatnia Osoba W 10, Ale Tak Najlepiej Conajmiej Koło 100;)

Jak się przyglądam czołówce to chyba troszke więcej...

Posted

Sędziowala p. Bruska?
Puchar tylko dla 1 miejsca - cienko jak na miedzynarodowej...

Gratulacje dla Marty i dwoch Przemkow ;)

Chlopczyk z grzywaczem to z Polski? Elegancik :D

Posted

No i dla Martyny gratki oczywista,
:loveu: I naszej Tatianki

Ps. No cieniutko, a na wpisowym na spokojnie by sobie odbili :roll: ...

Posted

Agasia napisał(a):
Sędziowala p. Bruska?
Puchar tylko dla 1 miejsca - cienko jak na miedzynarodowej...

Gratulacje dla Marty i dwoch Przemkow ;)

Chlopczyk z grzywaczem to z Polski? Elegancik :D

sedziowała chyba pani Chwalibóg, a pani Bruska była konferansjerką;)

Posted

No pięknie, wczoraj to ja miałam takie zamieszanie... Dla mnie ;) Miałam iść z posokowcem, zaczęły się eliminacje, posokowiec na porównaniu, nie mogli dłużej czekać, więc wzięłam psa siostry, jakaś "mądra" osoba trzasnęła parasolem, Szorstek się wystraszył i później pozamiatane... Taki finał ze wczoraj...

Posted

Uri Wiktorki ponoc tez spanikowala przez ten prasol... eh, ale przeciez nie powiecie sendziemu "wredna baba wlazła z parasolen, niech bedzie polfinał jeszcze raz".... trudno...ale szkoda....

Posted

Myślisz, że ja wiem? Wpierw dzisiaj się musze dowiedzieć, czy mam transport, później zapytam sie na dgm, czy ktoś nie mógl pozyczyć, a jak nikt nie odpowie to pójdziemy na żywioł i na wystawie poszukamy :lol:

Posted

Tak, posokowiec był cudowny, może będzie w Toruniu :( Żałuje, że przez tą sytuację nie mogłam go wziąśc, no cóz, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :roll:

Posted

lol..same przypały były w tym Sopocie :P
okazało się,że mam złe bilety- warszawa-gdynia i gdańsk-warszawa :lol:
wiec zamieszanie bylo..potem nie znalazłam na czas znajomego od ktorego miałam greya wziasc na mp........i byłam zmuszona wziąść moja 6 miesięczną gowniare Mari :Pbylo ok...dopuki ktoś nie trzasną mikrofonem....mała sie spłoszyła i nie chciała sie ustawic i stac spokojnie..
brat Neli wział rase i CACIBa (Neli nie było..),potem zaczeło padać...istny koszmar...wod była wszędzie;p nawet jak sie stało na środku ringu honorowego to i tak bylo sie mokrym ;puratowali mnie moi znajomi....pojechałam do nich...do Gdyni a potem z Gdańska do domu w ktorym bylam o 1 w nocy :lol: jedyny plus to to,że spotkałam Monty'ego - chłopczyka z mojej hodowli :)
Gratulacje ;)
A ten chłopak w młodszej z grzywkiem to klon Siwego :P
Tez go P.Ostrowski uczy....mieszka pod Olsztynem

Bisa wziął Nabab Germanika(grzywek )...i z tego co wiem 4 raz w Sopocie :P

Posted

Ja jestem blondyn a on jest ciemny :p wiec nie klony nie klony...
A tak na marginesie to byla jego 2 i 3 wystawa, sobota i niedziela Sopotu. Jego pierwsza to Olsztyn, zajal druga lokate... a za rok przechodzi do starszej wiec trzeba sie pilnowac bo rosnie rywal :D