Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CÓRĘ SNOOPA!!?? czyli Monulca od Taluta porywasz:razz: jeszcze jej nie widzialam ale sadzac po tym jaki Snoopcio jest śliczny Monulec musi byc naprawde słodki:loveu: . Talut, mam nadzieje ze sie spotkamy:) Astuniu, jutro lece szukac dropsów dla mojego synka:cool3: jak mi sie uda to załatwie mleczne, a jak nie, to zostaną mu pyszne ciacha tylko:evil_lol: jakos mnie wszyscy poznacie mam nadzije:razz:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Gazuś,mozna,mozna:) Dzwoniłam :) Ja z Pudelką srednia bede biegac jutro i po jutrze :) O jeja te pudle są super :)

No to może i ja pójdę... z jakimś z goldenów? Albo coś innego się znajdzie ;)

Martyna, wystawiasz goldena w Sopocie?

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Gazuś,mozna,mozna:) Dzwoniłam :) Ja z Pudelką srednia bede biegac jutro i po jutrze :) O jeja te pudle są super :)

Jak mniemam chodzi o naszą ukochaną Tatiane :cool1:

Posted

Szukam kogos kto bylby wstanie wystawic staffika na komplecie staffikowym ( obroza + smycz). Pies wystawiany przeze mnie byl juz w Polsce i za granica, chcialbym jednak spradzic jak zareagowalby na wystawienie przez osobe ktora sie na tym zna i nie bylaby wlascicielem :cool3:
Najchetnie osoba ktora bylaby w stanie sie umawiac ze man na jakies treningi/ przyuczanie, nie chcialabym zeby od razu poszedl na ring dla niego z kims obcym.

pozdrawiam blaira

Posted

Agasia napisał(a):
dlaczego nie na ringowce... ;)?

Wystawilam go ran na ringowce, jednak przyznam ze lepiej mi osobiscie wystawia sie go na komplecie. Cest tez ladnie sie na niej prezentuje. Wiem, ze sa osoby ktore wystawiaja na ringowce, ale ja jestem osoba ktora jest bardzie ZA kompletem, wlasne upodobanie. Osobiscie tez mi sie bardzo podoba jak sie pies w niej prezentuje wizualnie ;)

Posted

flashka-g napisał(a):
dla mnie nie ma nic efektowniejszego niz pies na ringowce + łańcuszek. Ogolnie patrzac normalna smycz nie spelnia wymogow wystawowych.

Droga flashka-q ów komplet dla mnie jets bardzo efektowny, pozatym nie jest to ZWYKLA smych a specjalny komplet dla staffikow, gdzie wystawia sie na nim juz od wiekow staffiki, a metoda wystawiania nie jest wyssana z palca tylko wzieta od anglikow czyli jak zepwne wiesz z kraju pochodzenia staffika, wiec prosze nie komentowac tego jak zwykla smycz i obroze gdyz smycze sa rozne np flexi. Poza tym taka obroza spelnia swoje zadania np tuszujace, czego nie robi ringowka.
Tak sie sklada ze duzo sedziow zwaraca uwage na czym jest wystawiany staffik( ie mowie o naszych polskich sedziach) i wrecz znam jednego ktory gardzo jak widzi staffika na ringowce.

Posted

Aaa co do wymogow jeszcze jedna rzecz, ow komplet nie jest zwyczaja smycza, zreszta widzialam ludzi wystawiajacych na kolczatkach psy n.c.
Poza tym nie ma nigdzie napisane jakie wielkosci szerokosci ma posiadac ringowka czy tez komplet, wiec prosze mi tu ni wciskac o wymogach :evil_lol::diabloti:

Posted

blaira napisał(a):
Droga flashka-q ów komplet dla mnie jets bardzo efektowny, pozatym nie jest to ZWYKLA smych a specjalny komplet dla staffikow, gdzie wystawia sie na nim juz od wiekow staffiki, a metoda wystawiania nie jest wyssana z palca tylko wzieta od anglikow czyli jak zepwne wiesz z kraju pochodzenia staffika, wiec prosze nie komentowac tego jak zwykla smycz i obroze gdyz smycze sa rozne np flexi. Poza tym taka obroza spelnia swoje zadania np tuszujace, czego nie robi ringowka.
Tak sie sklada ze duzo sedziow zwaraca uwage na czym jest wystawiany staffik( ie mowie o naszych polskich sedziach) i wrecz znam jednego ktory gardzo jak widzi staffika na ringowce.

a skad Ci sie wziela taka teoria. Dokladnie mi chodzilo o ta smycz ktora opisujesz we wstepie. Ja wole lancuszek i kropencja:evil_lol:

Posted

blaira, ja przeprowadzam się do wawy pod koniec września (studia), więc moge się nią zająć troche;) i jeżeli chcesz wystawić np. w Legionowie (o ile planujesz tam jechać)

Posted

carotina napisał(a):
blaira, ja przeprowadzam się do wawy pod koniec września (studia), więc moge się nią zająć troche;) i jeżeli chcesz wystawić np. w Legionowie (o ile planujesz tam jechać)

Carotina, chetnie. Legionow jest w planach, wiec zapraszam :) a tak z ciekawosci zapytam gdzie bedziesz studiowac?;)

Posted

blaira napisał(a):
Carotina, chetnie. Legionow jest w planach, wiec zapraszam :) a tak z ciekawosci zapytam gdzie bedziesz studiowac?;)

no to się jeszcze umówimy:razz:
studiować bede na UW, narazie pedagogike, ale może się jeszcze zmieni na francuski (rekrutacja na tym kierunku trwa do pierwszych dni września:roll: )

Posted

hymm...po 1 dniu w Sopocie... mysle nad tym Asta, czy jutro nie wziasc innego psa, bo BJ na ringu strasznie sie szarpał. dziewczyny, przepraszam ze nie zostałam na gr.starsza i finały, ale bylam tak przemoczona ze moja mama stwierdzila ze lepiej zebysmy juz uciekły. sorka i błagam o dokładny przebieg MP:):):):)