Gazuś Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Chodzi Ci o przypi8nki do numerków? Ja mam taki w kształcie goldena :lol: Można kupić na wystawie, zamówić... Były nawet takie specjalnie znaczki na Dortmundzie :lol: Quote
LAURA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 w zadnym sklepie nie mozna takich kupic ;) to wyroby Flashi :P nie wiem czy nadal je ma..ale po 5 zł były :) Quote
Guest Reyes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 LAURA napisał(a):w zadnym sklepie nie mozna takich kupic ;) to wyroby Flashi :P nie wiem czy nadal je ma..ale po 5 zł były :) Flafhi można jeszcze kupić u Ciebie :oops: ?? Gazuś napisał(a): Chodzi Ci o przypi8nki do numerków? Ja mam taki w kształcie goldena :lol: No z dalmatem też mam ale chodzi mi z MP Quote
Agasia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Stare dobre czasy jak jeszcze juniorhandling.pl istnialo... ;) i sponsorzy byli i przypinki byly... ;) Wszystko szlag trafil Quote
LAURA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agasia napisał(a):Stare dobre czasy jak jeszcze juniorhandling.pl istnialo... ;) i sponsorzy byli i przypinki byly... ;) Wszystko szlag trafil Dokładnie.......:shake: wszystko..... Quote
Agasia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 I chociaz Mlodych Prezenterow przybywa nikt sie nie kwapi zeby to odnowic ;) Quote
Gazuś Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Słuchajcie, a my nie możemy czegoś takiego zorganizować? Bo narzekamy narzekamy - może zrobimy jakąś grupkę, która się za tworzenie takiego czegoś zabierze? Quote
Florka_xyz Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Gazuś napisał(a):Słuchajcie, a my nie możemy czegoś takiego zorganizować? Bo narzekamy narzekamy - może zrobimy jakąś grupkę, która się za tworzenie takiego czegoś zabierze? To jest bardzo dobry pomysł :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: Quote
Gazuś Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja mogłabym sprobować zająć się takim czymś, ale jakoś we wrzesniu, albo na początku października - z tym, że musiałby być osoby zdająze relacje z MP, aktualne wyniki itp. Czyli taka strona "czynna" jets potrzebna. Quote
Guest Reyes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Fotorelacje, wyniki jak znać będe to dam... ale na www. się nie znam więc od tej strony niepomoge. Quote
Paaati_93 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jestem za, ja mogębierać z JH wyniki np. Irlandia, Wielka Brytnia, Niemcy-Dotmund ;) i zdjęcia... Quote
Guest Reyes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Paaati_93 napisał(a):Jestem za, ja mogębierać z JH wyniki np. Irlandia, Wielka Brytnia, Niemcy-Dotmund ;) i zdjęcia... Masz lepsze znajomości niż niejedna szycha z PZPN... :cool1: (:lol: ) Quote
Agasia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pati skad ty masz wyniki z Irlandi... :D? Ja juz probowalam... Quote
Atena Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Gazuś-możesz zrobić fote tej hm... goldenowej przypince(?)? Quote
LAURA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pati -ale to ma być polski portal więc moze wyniki z PL wystarczą ?? :P Ja niezbyt mam czas na opieke nad serwisem .....i tak mam na głowie pare storn duzych... Quote
Guest Reyes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 LAURA napisał(a):Pati -ale to ma być polski portal więc moze wyniki z PL wystarczą ?? :P Zawsze jakieś urozmaicenie... jesteśmy w końcu w UE. :cool1: Quote
Gazuś Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Atena, mówisz i masz - oto moja przypinka (tylko foto niezbyt wyraźne). Z berneńskimi też takie sa ;) Quote
LAURA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Reyes napisał(a):Zawsze jakieś urozmaicenie... jesteśmy w końcu w UE. :cool1: niby jesteśmy w EU..ale jakos tego nie widac:diabloti: ale dobra..tez uwazam,ze to bedize duze urozmaicenie... :D Gazuś - mam (chyba) z tej seri z whippetem takie cos :) tylko drogie..srebrna 40PLN a złota 50PLN..... Quote
Guest Reyes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja mam podobną ale srebrną i z głową dalmatynczyka... Mój amulet :loveu: Quote
Atena Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja chce z bernem:loveu: i z tollerkiem:loveu: Phi.. kasa, dla prawdziwego miłośnika rasy to skarb :loveu: Ja planuje wystawy w Czechah i na Słowacji i mogłabym sie zaopatrzyc w foty bo planuje branie udziało w JH praktycznie od przyszłego sezonu ;) A co do podziału na wiek w JH, to liczy sie rocznik czy data urodzenia? Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A co do podziału na wiek w JH, to liczy sie rocznik czy data urodzenia? liczy sie rocznik, kto by ci w Polsce date urodzenia sprawdzal, jak nawet na rocznik nie zerkna ;) Quote
Gazuś Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 LAURA napisał(a):niby jesteśmy w EU..ale jakos tego nie widac:diabloti: ale dobra..tez uwazam,ze to bedize duze urozmaicenie... :D Gazuś - mam (chyba) z tej seri z whippetem takie cos :) tylko drogie..srebrna 40PLN a złota 50PLN..... No drogie drogie - widziałam już i srebrne po 50 ;) Chociaż zatanawiam się, ile tak naprawdę jest to warte? Quote
Recommended Posts