Necia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Nesjanka napisał(a): jednocześnie zapytuję: czy w Warszawie lub okolicy jest jakaś profesjonalna osoba która mogłaby przekazać swoje doświadczenia młodej dziewczynie - która pragnie nauczyć się handlingu ? :razz:Gdzie bedziesz na wystawie? To Cię moge nauczyć. Ty masz grzywacz od Pani Asi-Flasz,bo weszlam na twoja stronke i zabaczyłam linka. PS.Twoja stronka jest supre:smilecol::Rose::laola: Quote
efra-husky Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pewnie się nie raz zastanawiacie jaki strój ubrać na ring, jakie obuwie dobrać. Otóż popatrzcie (proszę nie brać przykładu :evil_lol: ) osoba w lewej części ekranu - ŹLE, Kasia z prawej - DOBRZE Quote
Pearl Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zapomnialas ocenzurowac numerek, niekazdy za modela chce robic spolecznie i jawnie:evil_lol: A swoja droga oszczedna sprawa, gorzej jak konkurencja cos ostrego wrzuci na ring...A teraz dopiero widze ze ta spodnica prześwitywała conieco. Quote
efra-husky Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 na szkło faktycznie trzeba uważać oraz na wszelkiego rodzaju ostre niespodzianki typu pineski :evil_lol: Grunt to dobry dobór stroju na prezentacje psa ;) :evil_lol: Quote
efra-husky Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 zupełnie golutkie ;) To dopiero sztuka wystawiać na bosaka :evil_lol: Quote
LAURA Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 kiedy konkurs dowiesz sie w sekretariacie,a jaką fogure masz zrobic powie ci sędzia...:) Jak sie pomylisz to nie przejdziesz do finału :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A może lepiej byłoby gdyby Twój debiut odbył się jeszcze przed światówką lub żebyś chciaż zobaczyła jak odbywa się taki konkurs?;) W ten sposób zobaczysz co trzeba robić,jak i w jakiej kolejności ;) .Jeśli chodzi o to o której i gdzie się odbędzie MP to pewnie będzie napisane w katalogu,a jeśli nie to najlepiej pójść do sekretariatu i się spytać ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jeśli się pomyslisz to trudno.Jeśli to będzie jakiś poważny błąd jak np.zasłonięcie psa to poprostu nie przejdziesz do finału ;) Niektórzy sędziowie mówią jakie się błędy popełniło i wtedy, gdy następnym razem wystapisz w konkursie będziesz juz wiedziała czego nie masz robić ;) Ale MP (Młody Prezenter) to inaczej JH (Junior Handling) czyli to "normalny" konkurs.Chyba pomyślałaś sobie,że chodzi mi o Mistrzostwa Polski co?;) Quote
$andwich Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Taura, lepiej jest zadebiutować na "mniejszej" wystawie, bo to zawsze mniejszy stres dla nowicjusza;). Na światową pewnie zjedzie się pełno najlepszych uczestników z wielu krajów i nie będę owijać w bawełnę, że możesz mieć niewielkie szanse na jakiś sukces (boś początkująca). No, chyba, że będziesz wyśmienicie przygotowana i wszystko wykonasz perfekcyjnie:cool3:. A poza tym, to na światowej musisz za udział zapłacić 60 zł, a na innych max. 20 zł, a to też warto wziąść pod uwagę:razz:. Ja już kilka rzy brałam udział w MP, ale na światową napewno się nie zgłosze, bo nie mam praktycznie żadnych szans, bo nawet figur dokładnie nie potrafię:lol:. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Napewno nie warto debiutowac na swiatowej- kasa w bloto, a wiecej sie nauczysz patrzac na "mistrzow" z boku Quote
Pearl Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 efra-husky napisał(a):zupełnie golutkie ;) To dopiero sztuka wystawiać na bosaka :evil_lol: Własnie, to jest ten profesjonalizm wlasnie. Jedni maja obuwie, drudzy dotarli do takiego stopnia perfekcji że wola extreme :evil_lol: Quote
paulinka13 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 jak chcesz info o wystawach to wejdz na strone związku www.zkwp.pl i w dziale wystawy są dokładne daty. wszystko ładnie rozpisane:) powiem ci (z punktu widzenia początkującej) ze ja nie pojde na swiatówke i mam duze obawy co do miedzynarodowki w Sopocie... ale raz siie zyje i zobaczymy:) ja debiutowałam na zwykłej krajówce (w sumie dwie wystawy w 1 weekend) i jestem zadowolona z wystepu:P co prawda porobiłam mase błedów,ale sendzia wszystko dokładnie omówił i powiedzial co bylo zle. w niedziele juz starałam sie poprawic bledy z soboty:) powodzenia zycze:) Quote
martyna. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kto sie wybiera do Chojnic?? Ja sie wybieram,w roli handlera i junior handlera :)Juz się nie moge doczekać :) Quote
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pearl napisał(a):Własnie, to jest ten profesjonalizm wlasnie. Jedni maja obuwie, drudzy dotarli do takiego stopnia perfekcji że wola extreme :evil_lol: ja zawsze twierdze ze jak ktos ma cos do pokazania to niehc pokazuje...tylko zeby zawsze pamietał ze ludzie lubieja gadac;) tak jak tu przyklad pani w gołych stopach...albo jakas panna z głebokiem dekoltem, co ma lub nie ma:diabloti: co pokazac;) i wszytkie pozostale mini itd:evil_lol: Quote
Atena Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja mam pytanie- kogo widze w Przyjacielu psie? Zebrało sie pare osóbek :D Quote
Guest Reyes Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Atena napisał(a):Ja mam pytanie- kogo widze w Przyjacielu psie? Zebrało sie pare osóbek :D Przyjacielu Psie? Kto jest? (lece do kiosku) Quote
Atena Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja widze dziewczyne z pudlem czarnym, chyba miniaturka, nastepną z seterem irlandzkim, następną, z seterem angielskim i dziewczyne z basjenij. Nastepne zdjecie: dziewczyna ze sznaucerem, nastepna z dalmatyńczykiem ostatnia z terierem autsrlijskim(?) Kolejne zdjecie: chłopak z grzywaczem i dziewczyna z Yorkiem. Portem zdjecie chyba z Poznania dziewczyna z Beadlington terierem, następnei wywiad z Panią Dorotą Witkowską i Przemysławem Walaczakiem. Coś jeszcze?:lol: Quote
paulinka13 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Laseczka z yorkiem to Martyna 2006:) jeszcze sie nie zdazyla pochwalic to ja to zrobie za nią:)fotek nie widzialam bo w 3 kioskach nie bylo gazety !! :( moze ktos zeskanowac i wkleic?? a ja jeszcze poszukam:) Quote
$andwich Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Dzięki za info! Ja też w takim razie muszę "skiknąć" do kiosku:razz:. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja też jadę do Chojnic jako handlerka i junior handlerka z Shih Tzu ;) Quote
LAURA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 no,mam juz numer przyjaciela psa :) Jest tam nasza Gidget z basenji (chyba Pepsi Cola Ypsylon) Siwy z golaskiem,Martyna z yorkiem,przemek walczak z beaglem,Ola od borzoja tylko ze z bedlingtonkiem i Gosia z husky. Ponad to wywiad z Przemkiem Walczakiem i P.Witkowską :) Quote
paulinka13 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 a masz mozliwosc zeskanowania i wrzucenia teog potem na dogo?? Quote
LAURA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 niestety nei :( ale zaraz wstawie zdjęcia cyfrowe artykułu;] Quote
Recommended Posts