Necia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Reyes napisał(a):Ty jesteś Patrycja, dobrze myśle? Witamy serdecznie :) Czesć! Tak jestem Patrycja ta mała w różowym;):evil_lol:;) Quote
Necia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 flashka-g napisał(a):Cześć Patka!!:calus: ;) Cześć!:laola: Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Nareszcie się zjawiłaś :) Jeżeli się nie mylę będzie Ala Nowak ;) Quote
Necia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Asta napisał(a):Nareszcie się zjawiłaś :) Jeżeli się nie mylę będzie Ala Nowak ;) Mama mnie gługo logowała:lol: A ty będziesz w Będzinie? Quote
Necia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Asta napisał(a):Niestety nie, wtedy będę w Chojnicach Szkoda ,to z nikim sie nie spotkam.:-( Quote
Guest Reyes Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Necia napisał(a):Szkoda ,to z nikim sie nie spotkam.:-( Ja raczej będe w starszej. Alyshia chyba też się wybiera... Quote
olaglowka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ja tez bede w Będzinie. Ale to już wiesz. :)Wkoncu mamy razem pocwiczyc :) Quote
Guest Reyes Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Pati Ja Ala Alyshia Sandra Ola Niejest tak źle :D Quote
$andwich Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Tak, ja też będę w Będzinie i mam nadzieję, że zdążę na MP;). Quote
olaglowka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 To moze w bedzinie zrobimy sobie jakies spotkanie?? Quote
flashka-g Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 na pewno bedzie jeszcze Pearl:cool3: no i ja jade...chyba na senior handling:lol: :diabloti: Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Właśnie, mogliby wprowadzić do Polski Senior Handling, fajna sprawa :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 A Tobie Asta się che tak daleko jechać?Ty to masz zdrowie :lol: Ja w Chojnicach znów będę z Didusią,więc myślę,że dobrze nam pójdzie :cool3: ;) Quote
Pearl Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 flashka-g napisał(a):na pewno bedzie jeszcze Pearl:cool3: no i ja jade...chyba na senior handling:lol: :diabloti: dawaj, dawaj:razz: ja pewnie przywleke swój tyłek jak zdążę, bo mi zaczynaja dawac sie we znaki sytuacje z lokatami przyznanymi od razu z marszu na eliminacjach. Quote
lonka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Pearl napisał(a):dawaj, dawaj:razz: ja pewnie przywleke swój tyłek jak zdążę, bo mi zaczynaja dawac sie we znaki sytuacje z lokatami przyznanymi od razu z marszu na eliminacjach.Mam nadzieje ze tym razem przywleczesz ten swoj tyleczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Asta napisał(a):Właśnie, mogliby wprowadzić do Polski Senior Handling, fajna sprawa :) Też tak sądze :cool1: Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cavalierka napisał(a):A Tobie Asta się che tak daleko jechać?Ty to masz zdrowie :lol: Ja w Chojnicach znów będę z Didusią,więc myślę,że dobrze nam pójdzie :cool3: ;) Jakie daleko, tylko 210 km :roll: Czyzbys bała sie konkurencji? :diabloti: ps Nie martw się, dla Ciebie nią nie jestem :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No nie to rzecywiście bliziutko :lol: .Bać się konkurencji,a to dobre :lol: Jasne,że nie,szczególnie,że będę ze swoją perełką,która jest posłuszna na MP tylko ze mną i,która świetnie się prezentuje,a przecież wygląd prezenter+pies też się liczy :razz: Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Tak mi się powiedziało. Dla mnie to blisko ;) Nie wiem jak dla Ciebie... Tylko ciekawe czy przypadkiem sędziego nie zmienią, bo ponoć nie najlepiej ze zdrowiem :( Quote
carotina Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cavalierka napisał(a):No nie to rzecywiście bliziutko :lol: .Bać się konkurencji,a to dobre :lol: Jasne,że nie,szczególnie,że będę ze swoją perełką,która jest posłuszna na MP tylko ze mną i,która świetnie się prezentuje,a przecież wygląd prezenter+pies też się liczy :razz: Cavalierko, czy to Ty startowalaś z shih-tzu w Gdynii??:razz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No ze mną to już tak nie jest...Rodzice do Koszalina nie chcą ze mną pojechać :roll: .Hmmm...no ciekawe...Pewnie zmienią,może na p.Jakubowskiego?:razz: Quote
Recommended Posts