Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

[quote name='karenina']Drodzy Młodzi Prezenterzy, czy znana jest Wam Romy Raedmakers,Junior handlerka z Belgii?

(przepraszam... Niemogłam się powstrzymać :evil_lol: _

Guest Reyes
Posted

flashka-g napisał(a):
no wiesz...ja sama wystawiam kennelowi z Hiszpani;)

Gratuluje! :multi: Z ciekawości... co to za kennel? (pochwal się :) )

Ps. Przyczytałam i odrazu o tym logo pomyślałam...

Posted

O to mi własnie chodziło czy jest miła, bo niektórzy mówili, ze jest nie sympatyczna... A już mnie teraz zbytnio nie obchodzi jaki sedzia jakie figury zadaje, jakie pieski preferuje itd itp... Raczej jakie sędzia ma nastawienie, zeby sie nastawic psychicznie :lol:

Posted

Asta napisał(a):
Ok ;) A kogos sędziowała p.Joanna Szczepańska Korpetta? :)

A to nie ta ktora sedziowala w sobote w Warszawie? Jesli tak - fajna kobitka, bardzo polecam ;)

Posted

LAURA napisał(a):
hahahahaha dobre:lol: no....Karolina wez to pod uwage :cool3:

Laura, a reflektujesz na wystawienie mojej rąbnietej młodej charciczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy wolisz neurotycznego Nandulka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wystawianie któregoś z nich moze byc solidną traumą... :cool3: :evil_lol: :cool3:

Posted

karenina napisał(a):
Laura, a reflektujesz na wystawienie mojej rąbnietej młodej charciczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy wolisz neurotycznego Nandulka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wystawianie któregoś z nich moze byc solidną traumą... :cool3: :evil_lol: :cool3:

Mysle ze wielu mlodych handlerow reflektuje wystawianie na swiatowce - to najlepsza chwila, aby sie pokazac i zostac zauwazonym ;)

Ja jestem wszystkie dni, gdyby ktoś byl zainteresowany... :evil_lol:

Posted

Dzięki Agasia ;) A przsłać im index czy kserokopię? (sorry ale ja pierwszy raz będe to robić) Wogóle jak ma to wyglądać, co napisać itd

Posted

karenina napisał(a):

mozna sprobować..:evil_lol: hehe ;] gorsze przypadki miałam:lol:
a Agiego nie bierzesz?

Guest Reyes
Posted

fidekangela napisał(a):
Będe w każdy dzień tak więc jak ktoś potrzebuje handlera to jestem otwarta na wszelkie propozycje ;)

Ja będę w ten, w który będe miała coś do roboty :evil_lol: Więc też jestem oppen na propozycje.

Posted

LAURA napisał(a):
mozna sprobować..:evil_lol: hehe ;] gorsze przypadki miałam:lol:
a Agiego nie bierzesz?

Jasne, że biorę Agiego, ale on tylko z Piotrkiem sie wystawia, synek tatusia :evil_lol: :evil_lol:
Za to Hadi pojdzie z każdym.:evil_lol:
Aa, i rozpracowaliśmy rude, juz chodzą jak po sznurku, wystarczyła odpowiednia ringówka:evil_lol: .. W krośnie dziewczyna z łapanki wystawiała Rudiego , wiec jakbyś kiedys chciała na MP to wal śmiało :)

Posted

Hehe,synek tatusia...to tak jak moj Munio ;]

no wreszcie rudziaki rozgryzione ;] to tak jak Krakers Neonki...ładnie chodzi tylko na ringówce Neli :P
No to sie jeszcze na jakiejś wysatwei spotkamy i sobie pochodze z twoimi malcami :)

Posted

Cześć!:multi:
Jestem tu nowa i chciałam przywitać sie z wami. Niektórzy znaja mnie z wystaw.Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Buziaki dla moich kochanych nauczycielek Pentu i Flashi:loveu:

Guest Reyes
Posted

Necia napisał(a):
Cześć!:multi:
Jestem tu nowa i chciałam przywitać sie z wami. Niektórzy znaja mnie z wystaw.Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Buziaki dla moich kochanych nauczycielek Pentu i Flashi:loveu:

Ty jesteś Patrycja, dobrze myśle?
Witamy serdecznie :)