flashka-g Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 no dziewcyzna osiegniecia ma jak widać:)..oprocz tego z basenji i cotonem widzialam ja gdzies jeszcze z amstaffem z kennelu Parastone`s na Junior Handling;) Quote
Guest Reyes Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='karenina']Drodzy Młodzi Prezenterzy, czy znana jest Wam Romy Raedmakers,Junior handlerka z Belgii? (przepraszam... Niemogłam się powstrzymać :evil_lol: _ Quote
flashka-g Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 no wiesz...ja sama wystawiam kennelowi z Hiszpani;) Quote
Guest Reyes Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 flashka-g napisał(a):no wiesz...ja sama wystawiam kennelowi z Hiszpani;) Gratuluje! :multi: Z ciekawości... co to za kennel? (pochwal się :) ) Ps. Przyczytałam i odrazu o tym logo pomyślałam... Quote
LAURA Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Reyes'] (przepraszam... Niemogłam się powstrzymać :evil_lol: _ hahahahaha dobre:lol: no....Karolina wez to pod uwage :cool3: Quote
Asta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Która Karolina? :P Jest ich od zatrzesienia na forum :evil_lol: Quote
Asta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ok ;) A kogos sędziowała p.Joanna Szczepańska Korpetta? :) Quote
LAURA Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 mnie tak..ale nie pamiętam kiedy :P ale ogolnie super miła pani:) Quote
Asta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 O to mi własnie chodziło czy jest miła, bo niektórzy mówili, ze jest nie sympatyczna... A już mnie teraz zbytnio nie obchodzi jaki sedzia jakie figury zadaje, jakie pieski preferuje itd itp... Raczej jakie sędzia ma nastawienie, zeby sie nastawic psychicznie :lol: Quote
Agasia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Asta napisał(a):Ok ;) A kogos sędziowała p.Joanna Szczepańska Korpetta? :) A to nie ta ktora sedziowala w sobote w Warszawie? Jesli tak - fajna kobitka, bardzo polecam ;) Quote
karenina Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 LAURA napisał(a):hahahahaha dobre:lol: no....Karolina wez to pod uwage :cool3: Laura, a reflektujesz na wystawienie mojej rąbnietej młodej charciczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy wolisz neurotycznego Nandulka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawianie któregoś z nich moze byc solidną traumą... :cool3: :evil_lol: :cool3: Quote
Agasia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 karenina napisał(a):Laura, a reflektujesz na wystawienie mojej rąbnietej młodej charciczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy wolisz neurotycznego Nandulka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawianie któregoś z nich moze byc solidną traumą... :cool3: :evil_lol: :cool3: Mysle ze wielu mlodych handlerow reflektuje wystawianie na swiatowce - to najlepsza chwila, aby sie pokazac i zostac zauwazonym ;) Ja jestem wszystkie dni, gdyby ktoś byl zainteresowany... :evil_lol: Quote
Asta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Nie, w sobotę była p.Dopierała ;) ps to kiedy mam wysłać te indexy do Poznania? Quote
fidekangela Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Będe w każdy dzień tak więc jak ktoś potrzebuje handlera to jestem otwarta na wszelkie propozycje ;) Quote
Asta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dzięki Agasia ;) A przsłać im index czy kserokopię? (sorry ale ja pierwszy raz będe to robić) Wogóle jak ma to wyglądać, co napisać itd Quote
Agasia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ksero, napisac ze wysylasz ksero do finalow polski MP i tyle :) Quote
Asta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A ja myślałam, że to jest bardziej skomplikowane :lol: Dzięki jeszcze raz ;) Quote
LAURA Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 karenina napisał(a):Laura, a reflektujesz na wystawienie mojej rąbnietej młodej charciczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy wolisz neurotycznego Nandulka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawianie któregoś z nich moze byc solidną traumą... :cool3: :evil_lol: :cool3: mozna sprobować..:evil_lol: hehe ;] gorsze przypadki miałam:lol: a Agiego nie bierzesz? Quote
Guest Reyes Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 fidekangela napisał(a):Będe w każdy dzień tak więc jak ktoś potrzebuje handlera to jestem otwarta na wszelkie propozycje ;) Ja będę w ten, w który będe miała coś do roboty :evil_lol: Więc też jestem oppen na propozycje. Quote
karenina Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 LAURA napisał(a):mozna sprobować..:evil_lol: hehe ;] gorsze przypadki miałam:lol: a Agiego nie bierzesz? Jasne, że biorę Agiego, ale on tylko z Piotrkiem sie wystawia, synek tatusia :evil_lol: :evil_lol: Za to Hadi pojdzie z każdym.:evil_lol: Aa, i rozpracowaliśmy rude, juz chodzą jak po sznurku, wystarczyła odpowiednia ringówka:evil_lol: .. W krośnie dziewczyna z łapanki wystawiała Rudiego , wiec jakbyś kiedys chciała na MP to wal śmiało :) Quote
LAURA Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Hehe,synek tatusia...to tak jak moj Munio ;] no wreszcie rudziaki rozgryzione ;] to tak jak Krakers Neonki...ładnie chodzi tylko na ringówce Neli :P No to sie jeszcze na jakiejś wysatwei spotkamy i sobie pochodze z twoimi malcami :) Quote
Necia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cześć!:multi: Jestem tu nowa i chciałam przywitać sie z wami. Niektórzy znaja mnie z wystaw.Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Buziaki dla moich kochanych nauczycielek Pentu i Flashi:loveu: Quote
Guest Reyes Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Necia napisał(a):Cześć!:multi: Jestem tu nowa i chciałam przywitać sie z wami. Niektórzy znaja mnie z wystaw.Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Buziaki dla moich kochanych nauczycielek Pentu i Flashi:loveu: Ty jesteś Patrycja, dobrze myśle? Witamy serdecznie :) Quote
Recommended Posts