Asta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Teraz idę ostatni rok w młodszej i nie zamierzam robić żadnych przekrętów, bo to nie będzie uczciwe wobec innych. Ja osobiście mówiąc, nie zależy mi na tych pkt, wolę dobrze zaprezentować psa i nie stanąć na lokacie, niż stanąć np. na 1 i wiedzieć, że pies był tak sobie wystawiony... co do starszej, to jednak trochę sie denerwuje :) Quote
Siwy16 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja niestety nie mialem okazji startowac w mlodszej grupie :( od razu rzucony na glebokie wody :) No ale teraz mam okazje sprobowac w mlodszej, tyle osob to robi to dlaczego nie ja? :eviltong: Szkoda, ze te osoby, ktore wlasnie tak oszukuje w ogole sie nie odzywaja i nie probuja jakos wytlumaczyc, moze na cos choruja? Taki uraz na punkcie przegrywania. Quote
martyna. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Siwy16 napisał(a):Szkoda, ze te osoby, ktore wlasnie tak oszukuje w ogole sie nie odzywaja i nie probuja jakos wytlumaczyc, moze na cos choruja? Taki uraz na punkcie przegrywania. Ja sie domyslam kiedy zaczną się odzywac :p Wtedy kiedy my przestaniemy gadac o przenoszeniu sie zamiast do starszej to jeszcze raz do młodszej:razz: Quote
LAURA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Siwy16 napisał(a):Kamila juz skonczyla kariere w mlodszej. Ma 14 lat i od tego sezonu nie startuje w mlodszej. Moglaby robic przekrety ale nie robi i startuje regulaminowo w starszej i za to ja cenie. No..to wszystko sie wyjaśniło ;) Mi tez jakos Kamila nie wygląda na taką osobe co moze przekręty robić... Siwy - ja tez na światówce ide w młodszej:eviltong: hehe A mi szkoda tych osob co powinny byc dawno w starszej a nie są...bo oznacza to tylko to,że boją sie przegranej,są pod presją rodziców i traktują JH na powaznie...chcą stać caly czas na podium i kolekcjonowac puchary które i tak nic nie znaczą.. Ja JH zawsze traktowałam jako zabawe,nowe doświadczenia z róznymi pieskami,poznawanie ich charakterów i doskonalenie się w handlingu :) Quote
Agasia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 I jak widać, Kamila choć niedawno wyszla z mlodszej juz staje na pudle wystaw międzynarodowych, pokonując wielu "wyjadaczy" tamtej grupy ;) Quote
LAURA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 no własnie :D bardzo dobrze jej idzie.... Kochana Agasiu....chyba o czyms zapomniałas?? ;] fotki z warszawy poprosze ;) Quote
Agasia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No juz juz.... Sporo ich mam :P Szczegolnie z niedzieli ;) Quote
Agasia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 JH niedziela - grupa starsza ;) Panienka z whippetem :D :D Panna z goldenem :) Przystojniak z grzywaczem chińskim :D :D Gentelman z beaglem :D Podium Walczące lwice :D I no... lew z lwica ;) Quote
Asta Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Agasiu zajefajne fotki, a komentarze jeszcze lepsze :lol: Quote
lonka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Swietny komentarz:evil_lol:W mlodszej grupie mi sie podobala dziewczynka ktora byla 2.:cool3: Quote
LAURA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Agata- rewelacja :lol: komentarze dobijające....:lol: najlepsza jest ta mała w różowym :P ale zdjęcie na podium mi sie nie wyświetla :( Quote
zula Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 LAURA napisał(a):ale zdjęcie na podium mi sie nie wyświetla :(Mi też:placz: Quote
Asta Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Podejrzewam, że chodzi Ci o Patrycje Woźniak ;) Teraz mi sie tez nie wyświetla, ale przed na kompie zapisałam ;) Quote
LAURA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 hehe,ja się spozniłam :P A golasek Przemka na 2 focie wygląda jakby miał zaraz odfrunąć :P Quote
Asta Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No to fota z podium: (mam nadzieję Agasiu, że zła nie jesteś :() Quote
Siwy16 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nie golasek, nie wkręt, nie skręt tylko ZAKRĘT! Z-A-K-R-Ę-T ;) Quote
Agasia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kto wymyslil imie dla tego psa... :D ? Wkręt ladniej brzmi ;) Quote
Siwy16 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nie jestem pewien ale chyba bylo tak: Rodowodowo ma Wiraż, bo miot na W i chyba ktoś się pomylił i powiedział Zakręt, nie jestem pewien Quote
LAURA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Golasek,Wkręt i Skręt wymysliłam ja :p owiele lepiej brzmi niz Zakręt :P Quote
LAURA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 dobra! ja stawiam na Skręta :D a na 2 moze mieć Golasek :P Quote
Recommended Posts