Gazuś Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Martyna, jeszcze raz garatuluje :cool3: naprawdę bardzo fajnie z Wiką wystawiałyście :lol: Quote
Asta Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Gratulacje dla Patrycji i dla mojej "wiernej" Martusi :lol: ps Asiu dziękujemy za foteczke ;) Quote
flashka-g Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 te podium to niewiele mniejsze niz Patka:evil_lol: Quote
martyna. Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Gazuś napisał(a):Martyna, jeszcze raz garatuluje :cool3: naprawdę bardzo fajnie z Wiką wystawiałyście :lol: Dziekuję :) Quote
Florka_xyz Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Martyna2006 napisał(a):Dziekuję :) Ja, tez Ci gratuluje Martynko :):):p Quote
Asta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mam pytanie, jak odbywa się Cruft? Zawsze byłam tego ciekawa, niestety niczego szczególnego sie nie dowiedziałam :( Quote
$andwich Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 W aktualnym "Psie" jest to opisane przez uczestniczkę z Polski;). Quote
AlaNowak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hehe, w tej samej gazecie jestem nawet ja na focie:loveu: Quote
AlaNowak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 oooo:D super:cool3: Sandwich- ty startujes zjescze w JH??? bo ostatnio nie widzialam cie na MP , a na wystawie tak:razz: Quote
$andwich Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Na razie zaprzestałam, bo nie za bardzo wiem jak wykonywać te wszystkie figury, a nie ma mi kto ich wytłumaczyć:-(. Ale zgłosiłam się już do Będzina;). Quote
$andwich Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Do Bytomia mam kiepski dojazd z Gliwic:shake:. Musiałabym wcześniej wiedzieć, to by się to dało jakoś załatwić;). Quote
AlaNowak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 w sobote wyjezdzam, wiec ew. jutro i piatek mam czas:) jutro to tak po 15, bo na basen chce sie wybrac:) a w pt to chyba caly dzien;) Quote
Asta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Właśnie czytałam, ale może macie jakieś wieksze szczegóły? Quote
Sonya-Nero Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Reyes napisał(a):Nie... :shake: ale i tak fajnie. Jeszcze pare takich wystaw i podpatrze jak się pudelki przygotowywuje :evil_lol: . :hmmmm: hmmmmm, myślę że pomyślimy nad tym ;) Jeżeli jesteś zainteresowana pohasaniem sobie z Luckym na ringu wystawowym, to czemu nie;) :smile: :klacz:dla Reyes i Martyny2006 Quote
sheltia12 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 alanowak napisał(a):Hehe, w tej samej gazecie jestem nawet ja na focie:loveu: Ala ja też cie poznałam :D ogladałam gazete w sklepie i w koncu ją kupiłam, było własnie o JH na Crufts'ie i historia rasy collie :) Pozdrawiam, Sheltia Quote
olaglowka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a ja jak bede chodzic na JH to najprawdo podobniej bede brala pudla (tegi co w Ustroniu) duzego bialego (BADY) Quote
Guest Reyes Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ola to ty byłaś z tym pudlem?? To czemuś cholero niewołała :mad: (:lol: :lol: :lol: :lol: ) Quote
Gazuś Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 alanowak napisał(a):Hehe, w tej samej gazecie jestem nawet ja na focie:loveu: Ala, na której stronie, z jakim psem? Mów szybko! :lol: Quote
AlaNowak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nie wiem ktora to strona, wiem, ze bylo tam cos o wystawach, o raciborskiej, krakowskiej itd, ogolnie o organizajci tych wystaw;) ta fotka (mala ale jest) jest gdzies na dole strony, czarno biała. stoje na pudle na 1 miejscu z border collie:) to byla focia z rzeszowa z zimy 2006 na JH:) Quote
Guest Reyes Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 $andra, ja ci w Warszawie pokaże co i jak :evil_lol: ... Quote
Guest Reyes Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Asta napisał(a):Mam pytanie, jak odbywa się Cruft? Zawsze byłam tego ciekawa, niestety niczego szczególnego sie nie dowiedziałam :( Troszeczke szczęścia i poznasz z autopsji :) Quote
martyna. Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Sonya-Nero napisał(a)::hmmmm: hmmmmm, myślę że pomyślimy nad tym ;) Jeżeli jesteś zainteresowana pohasaniem sobie z Luckym na ringu wystawowym, to czemu nie;) :smile: :klacz:dla Reyes i Martyny2006 Dziekuje raz jeszcze za gratulacje i oczywiscie za to że moge pozyczać Tatianę :-) Quote
Recommended Posts