paulinka13 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 a ogolnie jak sie wam podoba moj podpis?? myslalam z pol godziny co napisac o tych beaglach...tylko jak sie na mojego patrzy caly czas to ciezko wymyslic cokolwiek innego:) no i jak juz Ascie pisalam, Twisterek przeszedl na diete pt. duzo ruchu i koniec. chce wam powiedizec ze juz widac efekty...jakbym mogla wyciągnac go na MP to juz nie wstydzilabym sie tego spaslaka:P Quote
Alyshia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 i ja bardzo proszę o fotki z MP [może być tylko grupa starsza - ale wiem, że wywołałoby to falę prostestów Asty i Paulinki :razz: , więc proszę ogólnie] :) ja za to postaram się o zdjęcia z niedzielnego Ustronia :) powodzenia dziewczyny! :cool1: Quote
Guest Reyes Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Alyshia napisał(a): ja za to postaram się o zdjęcia z niedzielnego Ustronia :) Te, my w końcu poznać się musimy: w krakowie musiałam przed JH uciekać :shake: . Quote
paulinka13 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 no co ty:) fotki mogą być kazde, byleby byly:) najchetniej mojej niedoszlej psiuni...ale z przyjemnoscia popatrze na inne:) Quote
martyna. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wyniki z Olsztyna: 1.Martyna Sapała(ja):cool3: -Yorkshire Terrier 2.Prezenter z -Chińskim Grzywaczem 3.Wiktoria Sapała-Jack Russell Terrier 4.Ela Jedlińska-Aridale Terrier 5.Marta Górska-Cavalier King Charles Spaniel Quote
Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wyniki już były na wystawie w Olsztynie, ale tu taj też mile widziane ;) Quote
martyna. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hyh...nie zabrzmiało to zbyt miło z twojej strony.. Quote
paulinka13 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A co tam:) chwalcie sie Młodzi Prezenterzy!! Gratulacje po raz 4 jak dobrze licze:multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Asta, my tez zaczniemy, co?? Zawojujemy caly swiat:cool3: :cool3: Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 czy ktos wie jak skonczylos ie JH w ustroniu??? Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 W młodszej wygrała Patrycja Woźniak, na 2 była Marta Osińska z Westem, a dzień zgarneła Kasia Taraszkiewicz. ps Martyna ja naprawde nic do ciebie nie mam i twojej siostry, a co do mp, to chodzilo o zachwyt, ze zajelas 1 miejsce a Wcia 3, wiec nie wiem po co od razu sie rzucacie Quote
Guest Reyes Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 W starszej 2.) Czeska Prezęterka ( o ile dobrze zczaiłam) z Owczarkiem Australijskim 3.) Danuta Ożarowska ( :cool3: ) z Pudlem Miniaturowym Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Martyna- ja nic zlego w poscie asty nei odczytalam... Quote
Guest Reyes Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nie... :shake: ale i tak fajnie. Jeszcze pare takich wystaw i podpatrze jak się pudelki przygotowywuje :evil_lol: . Quote
Alyshia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 narazie dwie fotki z dziesiejszego MP ;) podium grupy starszej Reyes i ja :cool3: ogółem mam do siebie wielki żal, bo przez jeden głupi błąd nie przeszłam.. i to naprawdę durny błąd :/ Quote
Guest Reyes Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bywa że komyś się "trzepnie" i robi jakiś głupi błąd... To niestety normalne, ile razy mnie się zdarzyło :roll: . Raz dokładnie ten sam co tobie... Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 a ma ktos zdjecie z mlodzszej grupy?? GRATULACJE DLA PATKI:multi: moja szkoła:cool3: Quote
martyna. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Asta, nie to ty sie na mnie rzucasz...Po pierwsze moim zdaniem to w temacie "Junior Handling" powinny być wyniki z MP.Po drugie naprawde nie musisz wchodzic na te forum.Po trzecie dlaczego kiedy ktos inny staje na lokacie to gratulujesz mu,a dlaczego moja wygrana i to ze ja staje na lokatach ci przeszkadza(czyżbyś myślała że zawsze bedę gorsza od ciebie?)? Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A czy ja mówię, że nie powinno być? Pozatym nic nie mam do tego forum i osób na nim zarejestrowanych :roll: Czy ja mam cos do tego, że stanęłaś na pierwszej lokacie i jesteś gorsza ode mnie? Nparawde Cie nie rozumiem... Quote
martyna. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Asta napisał(a):A czy ja mówię, że nie powinno być? Pozatym nic nie mam do tego forum i osób na nim zarejestrowanych :roll: Czy ja mam cos do tego, że stanęłaś na pierwszej lokacie i jesteś gorsza ode mnie? Nparawde Cie nie rozumiem... No niezbyt miło zabrzmiało to co powiedziałaś gdy ja napisalam wyniki...Chyba masz cos do tego ze byłam I a wynika to z tego co powiedziała mi pewna osoba... Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No cóż, skoro to zabrzmiało i tak to zruzmiałaś, to bardzo przepraszam Quote
Recommended Posts