Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Hm najlepie bym Ci je pokazała w praktyce, przeciez Florka ci wszystko pokazac może i wytłumaczyć

O to chodzi, że Florka tez nie jest pewna :lol:
HEJ! Będzie ktoś w Olsztynie od rana, kto by nam pokazał te figurki? :lol:

Posted

Cavalierka napisał(a):
Ja zakładam ringówkę na szyi, gdy wystawiam Atosa na MP i wydaje mi się,że to dobrze wygląda ;) .Ostatnio byłam na "warsztatach" tzn.rozmawiałam z wspaniałą hodoczynią z dość długim doświadczeniem (20 lat),która również jest handlerką i pokazała mi kilka bardzo przydatnych "tricków" co do wystawiania psów i muszę przyznać,że są bardzo przydatne i pewnie zastosuje je na MP w Osztynie i na innych wystawach ;) .
Co do mówienia sędziemu "dzień dobry" to nie mam nic naprzeciwo,ale co innego zagadywanie sędziego :shake: .

P.S.Jak miło jest wkońcu napisać coś na forum "nie konspiracyjnie".Póki co skończył mi się szlaban!

Ho ho Atoska zaszalejesz w Olsztynie z nowymi tricami :evil_lol: :lol:

Dzień dobry oczywiście trzeba nawet mówić, ale rozmowa o pogodzie lub samej wystawie jest nie na miejscu...

Posted

Cavalierka napisał(a):
Gazuś ja na wystawie będę o 10 lub może nawet wcześniej, więc mogę Ci pokazać te figury ;)

Cavi, to ja i florka jesteśmy chętne - znalazłabyś nas jakoś? Będziemy od 8-9 już, przy seterach, albo goldenach - mój kom - 507 278 877, Florci - 504132425... Zrestzą Doc Cię znajdzie, bo w Grudziądzu się zakochał w Atosie :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Cavi, to ja i florka jesteśmy chętne - znalazłabyś nas jakoś? Będziemy od 8-9 już, przy seterach, albo goldenach - mój kom - 507 278 877, Florci - 504132425... Zrestzą Doc Cię znajdzie, bo w Grudziądzu się zakochał w Atosie :lol:

Postram się was jakoś znaleść ;) .W razie czego zadzwonię lub zadzwońcie pod ten numer:601523281.No ładnie,nie wiedziałam,że Doc zakochał się w Atosiku :lol: .Do zobaczenia na wystawie!

Posted

Paulinka, wiem, nie martw się ;) Jeszcze nadarzy się okazja pobiec z Docem.

Gwiezdny Wysłannik - jasne, że się spotkamy. Zresztą my się już chyba poznałyśmy w Dobrym Mieście, no nie? :lol:

Posted

no mam nadzieje:) w kazdym razie powodzenia jutro:) Martuniu, tobie też:) dobra, nie bede taka:) pozdrowionka i powodzenia wszystkim którzy chca i potrzebuja:) ale kciuki bede trzymala tylko wtedy,, jak mi fotki obiecacie:)

Posted

Gazuś napisał(a):
Paulinka, wiem, nie martw się ;) Jeszcze nadarzy się okazja pobiec z Docem.

Gwiezdny Wysłannik - jasne, że się spotkamy. Zresztą my się już chyba poznałyśmy w Dobrym Mieście, no nie? :lol:

No tak już sobie przypominam, więc w takim razie do zobaczenia jutro! :)