Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
ekstra :) Przecudny jest i pewnie charakter super.

Pearl jak sobie radzisz z psami które niechętnie pokazują zęby na ringu ?
Musze jakiegos handlera poprosic, zeby mi psa wystawiał bo ja się stresuje cholernie :/

Polna a w jakim mieście potrzebujesz wystawcy?
Mój Doc baaardzo nie lubi pokazywac ząbków, jakos go tam na ringu zawsze dam radę namówić do tego :)

Posted

moze pobiegsz z nia w Tucholi ? (jak bede, bo jeszcze nie wiem na 100%)
ona strasznie jest przywiazana do mnie i piszczy, więc to trudny zawodnik :shake: :diabloti:

Posted

Polna napisał(a):
ona strasznie jest przywiazana do mnie i piszczy, więc to trudny zawodnik :shake: :diabloti:

Polna - w sierpniu jak chcesz mogę z nią troche popracowac - chociazby u Madzi, a w Lodzi i tak będe pare razy napewno. Szkoda zeby sie dziewczyna zmarnowala! :cool1:

Posted

Polna napisał(a):

Jak chcesz, to ja i Florcia będziemy w Tucholi, można by było przed ringiem sprawdzić, czy by poszła. Na zdjęciach śliczna psianka z niej, naprawdę warto jeździć :lol:

Posted

Polna napisał(a):
Super, ja to Wam zazdrosze tej zyłki :)
Trzeba troche wymeczyć czorta

p.s ile mnie to wyniesie :razz: :cool1:

Polna - poćwiczyć to ja mogę z nią dla przyjemności i twojego spokoju - jakby Tobie się to spodobało - to się napewno jakoś dogadamy ;)

Posted

informacja o konkurencji Junior Handling w Koszalinie
Jak rokrocznie oddział otrzymuje od sponsorów nagrody w tym roku już jest pewny rower dla zwycięzcy konkursu
wszystkich chętnych zapraszamy jednocześnie przypominam o tym że pies musi być zarejstrowany w ZK
Przypominam o nowym regulaminie Młodego Prezentera

Posted

cardea- kiedy jest wyst. w koszalinie??? Moze bede wtedy nad morzem na wakacjach to pojde powalczyc:D A tak na serio to szkoda, ze narzi ekoszalin tylko taki pomyslowy:P

Posted

Agasia napisał(a):
W Zakopanem nie ma JH z tego co wiem.

nieeeeeeee:(:(:( no jak oni mogli mi to zrobic!!:angryy: taka okazja i akurat nie ma MP... czy ja zawsze musze miec takie szczescie??