Polna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 wiec poczekmy jak juz skonczy dwa latka (to nowy sezon sie rozpocznie :)) tylko jeszcze o sopot i tuchole zachaczymy Quote
Gazuś Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Polna napisał(a):ekstra :) Przecudny jest i pewnie charakter super. Pearl jak sobie radzisz z psami które niechętnie pokazują zęby na ringu ? Musze jakiegos handlera poprosic, zeby mi psa wystawiał bo ja się stresuje cholernie :/ Polna a w jakim mieście potrzebujesz wystawcy? Mój Doc baaardzo nie lubi pokazywac ząbków, jakos go tam na ringu zawsze dam radę namówić do tego :) Quote
Polna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 moze pobiegsz z nia w Tucholi ? (jak bede, bo jeszcze nie wiem na 100%) ona strasznie jest przywiazana do mnie i piszczy, więc to trudny zawodnik :shake: :diabloti: Quote
Agasia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Polna napisał(a):moze pobiegsz z nia w Tucholi ? (jak bede, bo jeszcze nie wiem na 100%) ona strasznie jest przywiazana do mnie i piszczy, więc to trudny zawodnik :shake: :diabloti: Polna - w sierpniu jak chcesz mogę z nią troche popracowac - chociazby u Madzi, a w Lodzi i tak będe pare razy napewno. Szkoda zeby sie dziewczyna zmarnowala! :cool1: Quote
Polna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Super, ja to Wam zazdrosze tej zyłki :) Trzeba troche wymeczyć czorta p.s ile mnie to wyniesie :razz: :cool1: Quote
Gazuś Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Polna napisał(a):moze pobiegsz z nia w Tucholi ? (jak bede, bo jeszcze nie wiem na 100%) ona strasznie jest przywiazana do mnie i piszczy, więc to trudny zawodnik :shake: :diabloti: Jak chcesz, to ja i Florcia będziemy w Tucholi, można by było przed ringiem sprawdzić, czy by poszła. Na zdjęciach śliczna psianka z niej, naprawdę warto jeździć :lol: Quote
Agasia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Polna napisał(a):Super, ja to Wam zazdrosze tej zyłki :) Trzeba troche wymeczyć czorta p.s ile mnie to wyniesie :razz: :cool1: Polna - poćwiczyć to ja mogę z nią dla przyjemności i twojego spokoju - jakby Tobie się to spodobało - to się napewno jakoś dogadamy ;) Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Agasia, czemu?? szkoda, bo chętnie wydrapałabym za uszkami Snoopcia:) Quote
cardea Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 informacja o konkurencji Junior Handling w Koszalinie Jak rokrocznie oddział otrzymuje od sponsorów nagrody w tym roku już jest pewny rower dla zwycięzcy konkursu wszystkich chętnych zapraszamy jednocześnie przypominam o tym że pies musi być zarejstrowany w ZK Przypominam o nowym regulaminie Młodego Prezentera Quote
AlaNowak Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 cardea- kiedy jest wyst. w koszalinie??? Moze bede wtedy nad morzem na wakacjach to pojde powalczyc:D A tak na serio to szkoda, ze narzi ekoszalin tylko taki pomyslowy:P Quote
cardea Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 wystawa odbędzie się 23 lipca w niedzielę dzień wcześniej jest również krajowa terrierów Quote
AlaNowak Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 eeeeeeeee, to sie nie zalapie... jestem nad morzem od 8 lipca pzrez tydzien:diabloti: Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a ja w górach siedze:( wiecie coś o wystawie w Zakopcu?? bo nie wiem czy bedize MP...jak nie to nie zostaje dzien dluzej...a jesli tak to milutko:) Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cardea, a czy MP będzie tez na krajówce terrierów? Quote
cardea Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tak ale nie wiem jak wyglądać będą nagrody na krajową terierów Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Agasia napisał(a):W Zakopanem nie ma JH z tego co wiem. nieeeeeeee:(:(:( no jak oni mogli mi to zrobic!!:angryy: taka okazja i akurat nie ma MP... czy ja zawsze musze miec takie szczescie?? Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 cardea dziekuje :) Takie info mi starczy ;) No to będzie udany 2 dniowy wypoczynek w Koszalinie, tylko trzeba wyslac zgloszenie Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ale bym chciała pojechać na tę wystawę,ale mama ma złe wspomnienia z Koszalinem i za nic nie uda mi się jej namówić :shake: :-( :angryy: Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cavalierko a cóż takiego się stało? ps odezwij sie pilnie na GG Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O ile wiem to jakieś złe wspomnienia związane z pracą tam,ale nie jestem pewna :roll: . Quote
Recommended Posts