Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alanowak napisał(a):
Dzieki za gratulacje;)

Ogromne pytanie do wszystkich: czy ktoś ma lub zna kogoś takiego, kto mógłby jutro pożyczyć mi psa na JH???

Ala bardzo milo było Cię poznac :cool3: :cool3: , jeszcze raz Cię strasznie przepraszam ale od razu zawieziliśmy go do domu. :-(

Posted

Ok. nie ma sprawy;) Mi rwoniez bylo bardzomilo Cie poznac:multi: Zycze młodemu powrotu do zdrowka:loveu: Jak Nugat ma w rodowodzie??? Mozesz mi podac na priv wyniki z ringu seterow??? moga byc same angole

Posted

alanowak napisał(a):
mam foty,, mam, ale to wstawie jak przyjade z drugiego dnia:) papa, trzymajcie kciuki
Ala gratuluje!a masz moze na fotach moja corke Patki co byla na drugiej lokacie?

Posted

gratulacje dla wszystkich!
Ja moze bede startować w Legnicy w starszej.Asta mnie zmusza i grozi :P.
Ale się wywine i raczej nie pójde. Musze jeszcze poćwiczyć i zobaczymy ;)

Posted

Własnie, gdyby nie Nugatowa możliwe że nie wyszłabym na konkurs, podobnie jak w sobote, kiedy sie spóźniłam. Niemniej bardzo dziekuje włascicielce :) Koniec końców finały były robione OD NOWA z 5 osobami na ringu głownym:-o - na poczatku bylo chyba 16 czy 18 prezenterow ogolem w grupie, nie pamietam bo przyszlam na koniec. Straszny bałagan, lokate zajęłam identyczna, jednakże tym razem z cockerem angielskim. Ale troche cyrku było:lol:

Posted

Asta napisał(a):
Tylko ciekawe czy wiedza, że zranili pare prezenterów :roll: Nie bede się tu taj rozpisywać... Gratulacje Pearl :)

Dlaczego zranili? Zawsze ktoś musi wygrać, ktoś przegrać.