Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, wysiliłam się, nie ma co ;p
Ale jak np. masz zygzaka to wracasz po tych samych liniach, tak samo w literce I, T, itp. Ale nie wiem jak jest z literkami typu Z, S. Ide schematem a wracam w lini prostej? :hmmmm:

Posted

Właśnie wydaję mi się że na literach typu J to właśnie wracam po tych samych liniach, ale przecież jak zrobię koło to się nie będę wracać :D

Posted

marymek napisał(a):
Ale nie wiem jak jest z literkami typu Z, S. Ide schematem a wracam w lini prostej? :hmmmm:

Z tego co wiem to idziesz schematem i wracasz tak samo (po tych samych 'liniach):)

Posted

Tez prawda... Chodzi mi tu mianowicie o Labradora czarnego ktory ma biała plamke na podbródku i pod opuszkami łap i to sa wlasnie jego wady umaszczenia... Pytam bo szukam psa na Warszawski CAC we wrzesniu a kolezanka moglaby mi psa porzyczyc ;)

Posted

Wydaję mi się, że na MP nie jest oceniany pies,tylko kontakt prezentera z psem i umiejętność zaprezentowania go,także moim zdaniem nie powinno być problemu,jeśli pies ma jakieś małe wady.;)

Guest Reyes
Posted

A idźcie sobie nawet z psem na wózku bylebyście umiały zrobić z nim trójkąt...

• Margo unlocked this topic