Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chianti napisał(a):
Czy ktoś wie na ok. którą godzinę jest MP w Katowicach w piątek? :oops: Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale może już coś wiadomo?

O, podłączam się do pytania, żeby nie było tak jak w Głogowie, że się spóźniłam i jeszcze pies z którym miałam iść, nie zdążył się wystawić na "normalnym" ringu :cool1:

Posted

Agasia napisał(a):
W Katowicach MP byl zawsze podczas oceny na ringu, tak chyba ok. godz 11 na ringu glownym.

Widziałam że sędziny z Katowic nie dostały ras do oceniania. :cool3: Może to dobry znak i przeprowadzą ocenę na zasadzie "kto kiedy przyjdzie "

Posted

Agasia napisał(a):
W Katowicach MP byl zawsze podczas oceny na ringu, tak chyba ok. godz 11 na ringu glownym.

Reyes napisał(a):
Widziałam że sędziny z Katowic nie dostały ras do oceniania. :cool3: Może to dobry znak i przeprowadzą ocenę na zasadzie "kto kiedy przyjdzie "

Mam nadzieję, że będzie "kto kiedy przyjdzie", bo szczerze mówiąc jadę tam bardziej na jh niż z wyżliną, bo konkurencja w wyżłach ostra, zresztą chyba jak w każdej rasie...

Danka, a Ty w piątek będziesz ;)?

Posted

Lounelines napisał(a):
Mam nadzieję, że będzie "kto kiedy przyjdzie", bo szczerze mówiąc jadę tam bardziej na jh niż z wyżliną, bo konkurencja w wyżłach ostra, zresztą chyba jak w każdej rasie...

Danka, a Ty w piątek będziesz ;)?

Jestem wszystkie trzy.
Ps. Co ty się wygłupiasz! Ring ważniejszy! A nóż się uda i na Crufts się załapiesz :multi:

Posted

Nerul napisał(a):
Oj no to Bartek ja cie zamęcze na Krakowie ostro... Jak Magdzie wystawianie w Katowicach pokazesz to ja sie zapisuje do ciebie na Krakow na figury do MP ;)

Proponuję zacząć na początek od łatwiejszych rzeczy niż figury... :lol:

Posted

Reyes napisał(a):
Jestem wszystkie trzy.
Ps. Co ty się wygłupiasz! Ring ważniejszy! A nóż się uda i na Crufts się załapiesz :multi:

Że ważniejszy to wiem, ale w mojej klasie staweczka dość silna się szykuje ;)...

Posted

Codik&Toffik napisał(a):
Figury nie są takie trudne ... ;)

Jasne, że nie są ;),
ale zanim się zacznie ćwiczyć, trzeba wiedzieć kilka innych podstawowych spraw, zresztą, Nerul dobrze wie o co mi chodzi. :)