Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya napisał(a):
O Nera się integruje :P Właśnie zawsze czytam i tu prawie wszyscy z południowych stron :-(

no przepraszam, ale ja jestem z północnego-zachodu :cool3:

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Wszystko jest na stronie :eviltong: gg: 8811199, mail: b.straszak@op.pl

nie ten topic..ale strona super;) Trzymam kciuki za dalsze podboje Codika:loveu::loveu::loveu: No i w sobote mam nadzieje ze sie widzimy w Rzeszowie;) ja jade z Lonka i Patką i Shih-tzakami:)

Posted

flashka-g napisał(a):
nie ten topic..ale strona super;) Trzymam kciuki za dalsze podboje Codika:loveu::loveu::loveu: No i w sobote mam nadzieje ze sie widzimy w Rzeszowie;) ja jade z Lonka i Patką i Shih-tzakami:)

Ooo to na 100% się spotkamy, jak z Lonką i Patką będziesz ;) A co do podbojów to zobaczymy jak będzie z Toffikiem i Codikiem :lol: W Rzeszowie jeszcze będę z suczką :loveu:

Posted

Nerul napisał(a):
Ja życze wielkiego powodzenia na JH jutro w Rzeszowie- odemnie mozecie sie spodziewac duzo fotek i mozliwe nawet kilka filmów ;)

Ooo super !! ;) Z checią pooglądamy :cool3:

Posted

Sandi napisał(a):
Ooo super !! ;) Z checią pooglądamy :cool3:

Ja również z checia poogladam:lol:Życze dzis i jutro Wszystkim wygranych :lol:

Rzeszów
Gr.Młodsz
1.Wiktoria Sapała
2.nie wiem
3.nie wiem
4.nie wiem

Gr.Starsza
1.Martyna Sapała
2.Marta(Martynaaa z dgm);)
3. nie wiem
4.Alicja NOwak

Gratulacje ;)

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Aha oki a Czy masz moze jakies zdjecia, jesli tak to prosze wstaw :)

Mam już zaraz pomniejszam i stawiam... ale niestety mam tylko z pudła :roll: Zbyt ciemne swiatlo bylo i niestety ludzie mi przechodzili...

Zaraz wstawie ;)

Posted

Dzowniłęm do ZKwP Częstochowa, i jutro jeszcze raz zadzwonie po wtedy będzie przewodniczący oddziału... TO JEST CHORE !!!!!!!!! 50 zł za MP !!!!! [SIZE=2]Zadzowoniłem tam i móie tej Pan, ze to nie ejst normalne zeby za MP płacić tyle co prawie za zgłoszenie psa, to widze, ze Pani bardzo "normalna" zaczeła mnie poprawiać, że zgłoszenie psa 70zł. :roll: I powiedziałem, że raczej nikt nie przyjdzie z MP na tą wystawe, a ona znów poprawia, że na Junior Handling nie przyjdą osoby ale na ringi z psami przyjdą... :mad: