Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Nom:] Swietna jest ,no nie? Kochana pudlica:)

oj potwierdzam:loveu: :loveu: :loveu: boska jest:loveu: :loveu: :loveu: ehhhh szkoda że nie moge sobie wystartować dla samej przyjemności wystawienia takiego pieska:loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carotina napisał(a):
oj potwierdzam:loveu: :loveu: :loveu: boska jest:loveu: :loveu: :loveu: ehhhh szkoda że nie moge sobie wystartować dla samej przyjemności wystawienia takiego pieska:loveu:

:crazyeye: no,no, no Tatianie normalnie chyba rośnie Fan Club;) :lol:
Carotina, Reyes i Martyna2006 - pozdrowienia od Tatiany :kiss_2: ;)

Posted

Właśnie ja coś do hodowcy się dodzwonic nie mogę :roll: Jutro ponownie sie skontaktuje i zobaczymy jak to będzie, ale uprzedzam, że będzie to niedziela

Posted

Asta napisał(a):
Właśnie ja coś do hodowcy się dodzwonic nie mogę :roll: Jutro ponownie sie skontaktuje i zobaczymy jak to będzie, ale uprzedzam, że będzie to niedziela

Bedziesz tylko w niedzielę? Asta, ale Borysek jest w sobotę przecież!

Posted

Ala ja ci mogę zaproponować baski Asiaczkowe ale pewnie to cie nie satysfakcjonuje ;) Będzie dużo fajnych husky, setery, ktore fajnie się wystawiaja... jak jestes zainteresowana ktoras z ras to pisz, podam ci namiary na wlascicieli no i jak sie psy nazywaja

Posted

Gazuś to juz rozumiem :) Widze, że umowa nadal aktualna ;) No cóż... Patrzałam na WWW hodowcy i był w zeszłym roku w wa-wie wiec i w tym pojedzie :D Tylko musze sobie zalatwic miejsce w jego autku

Posted

alanowak napisał(a):
Cyz ktos z Was ma pozyczyc lub zna kogos takiego, ktory mialby psa na JH w osbote w krakowie??

Moze chcesz mojego wilczaka? :evil_lol:
Tylko sorry - ale pojecia nie mam jakie macie wymagania co do psow na JH...jesli im trudniej tym lepiej to polecam sie :lol:

Guest Reyes
Posted

Asta napisał(a):
S Więc tak, od jakiejs częściu zaczyna się "połowę deltoidu" ?

:crazyeye: :crazyeye:
Deltoid??YYYYyyyyyyy...Asta, a możesz mi do rozrysować, będe zobowiązana...
Pozdr

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
:crazyeye: no,no, no Tatianie normalnie chyba rośnie Fan Club;) :lol:
Carotina, Reyes i Martyna2006 - pozdrowienia od Tatiany :kiss_2: ;)

Ano,rośnie:) Dziekuje i nazwajem:)

Guest Reyes
Posted

To teraz ty nam wyjaśnij co to za figura :) i jak się to robi

Posted

ok, tylko jak bede miala dostep do mojego kompa:) ale nie martw sie na 100% napisze, bo ciekawa jestem co to za nowosc:p ale mam nadzieje ze jak nie na gg to na jakiejs wystawie mi to zaprezentujesz:) ja wzrokowcem jestem wiec latwiej bedzie:)

Posted

Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi "trudnymi" figurami, bo jaki cel mialoby dawanie nie wiadomo jakich wygibasow - to nie konkurs sprawnosci fizycznej (ponoc ;) ) ... Mysle ze nic bardziej skomplikowanego niz 8 wam sie nie trafi, szczegolnie w mlodszej gr...

Posted

A dla mnie wszystkie figury to pikuś, bo oczywiście zawdzięczam to treningowi ;) Z 8 już się raz spotkałam na porównaniu w Czaplinku z obcym psem :D