carotina Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Martyna2006 napisał(a):Nom:] Swietna jest ,no nie? Kochana pudlica:) oj potwierdzam:loveu: :loveu: :loveu: boska jest:loveu: :loveu: :loveu: ehhhh szkoda że nie moge sobie wystartować dla samej przyjemności wystawienia takiego pieska:loveu: Quote
Florka_xyz Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Gazuś napisał(a):Ja jadę :lol: Ja też :lol: Quote
Sonya-Nero Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 carotina napisał(a):oj potwierdzam:loveu: :loveu: :loveu: boska jest:loveu: :loveu: :loveu: ehhhh szkoda że nie moge sobie wystartować dla samej przyjemności wystawienia takiego pieska:loveu: :crazyeye: no,no, no Tatianie normalnie chyba rośnie Fan Club;) :lol: Carotina, Reyes i Martyna2006 - pozdrowienia od Tatiany :kiss_2: ;) Quote
GUCIA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Kto z was wybiera się do Warszawy?? Czekam na odpowiedzi ? poz. Laura Quote
Asta Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Właśnie ja coś do hodowcy się dodzwonic nie mogę :roll: Jutro ponownie sie skontaktuje i zobaczymy jak to będzie, ale uprzedzam, że będzie to niedziela Quote
Gazuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Asta napisał(a):Właśnie ja coś do hodowcy się dodzwonic nie mogę :roll: Jutro ponownie sie skontaktuje i zobaczymy jak to będzie, ale uprzedzam, że będzie to niedziela Bedziesz tylko w niedzielę? Asta, ale Borysek jest w sobotę przecież! Quote
Asta Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ale mówię o Wa-Wie, a o jakiego Boryska ci chodzi...? Quote
Gazuś Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Asta napisał(a):Ale mówię o Wa-Wie, a o jakiego Boryska ci chodzi...? O Buldoga angielskiego :lol: Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cyz ktos z Was ma pozyczyc lub zna kogos takiego, ktory mialby psa na JH w osbote w krakowie?? Quote
Agasia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ala ja ci mogę zaproponować baski Asiaczkowe ale pewnie to cie nie satysfakcjonuje ;) Będzie dużo fajnych husky, setery, ktore fajnie się wystawiaja... jak jestes zainteresowana ktoras z ras to pisz, podam ci namiary na wlascicieli no i jak sie psy nazywaja Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Gazuś to juz rozumiem :) Widze, że umowa nadal aktualna ;) No cóż... Patrzałam na WWW hodowcy i był w zeszłym roku w wa-wie wiec i w tym pojedzie :D Tylko musze sobie zalatwic miejsce w jego autku Quote
Gaga Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 alanowak napisał(a):Cyz ktos z Was ma pozyczyc lub zna kogos takiego, ktory mialby psa na JH w osbote w krakowie?? Moze chcesz mojego wilczaka? :evil_lol: Tylko sorry - ale pojecia nie mam jakie macie wymagania co do psow na JH...jesli im trudniej tym lepiej to polecam sie :lol: Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Słuchajcie mam mały problem... I chcem się w pewnej sprawie upewnić. Więc tak, od jakiejs częściu zaczyna się "połowę deltoidu" ? legenda czerwona linia oznacza, że od tej strony powinno się wpierw zacząć: 1 http://img236.imageshack.us/my.php?image=10zt.png czy 2 http://img236.imageshack.us/my.php?image=21wb.png Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agasia- mozesz podac mi seterka jakiegos i haszczaka, a z Asiaczkiem to sie dogadam:p Quote
Guest Reyes Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Asta napisał(a):S Więc tak, od jakiejs częściu zaczyna się "połowę deltoidu" ? :crazyeye: :crazyeye: Deltoid??YYYYyyyyyyy...Asta, a możesz mi do rozrysować, będe zobowiązana... Pozdr Quote
paulinka13 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Asta,cos takiego wogole jest?? bo ja szukalam w necie i tylko jakies trojkaty, czy cos... Quote
martyna. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Sonya-Nero napisał(a)::crazyeye: no,no, no Tatianie normalnie chyba rośnie Fan Club;) :lol: Carotina, Reyes i Martyna2006 - pozdrowienia od Tatiany :kiss_2: ;) Ano,rośnie:) Dziekuje i nazwajem:) Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Widze, ze wszyscy zdziwieni :) Agasia juz mi wszystko na PW wyjaśniła (rozwiała watpliwości) ;) Quote
Guest Reyes Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 To teraz ty nam wyjaśnij co to za figura :) i jak się to robi Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Proponuję kontakt na GG, tak bedzie mi się łatwiej tłumaczyło :) (GG w profilu) Quote
paulinka13 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ok, tylko jak bede miala dostep do mojego kompa:) ale nie martw sie na 100% napisze, bo ciekawa jestem co to za nowosc:p ale mam nadzieje ze jak nie na gg to na jakiejs wystawie mi to zaprezentujesz:) ja wzrokowcem jestem wiec latwiej bedzie:) Quote
Agasia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi "trudnymi" figurami, bo jaki cel mialoby dawanie nie wiadomo jakich wygibasow - to nie konkurs sprawnosci fizycznej (ponoc ;) ) ... Mysle ze nic bardziej skomplikowanego niz 8 wam sie nie trafi, szczegolnie w mlodszej gr... Quote
Asta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 A dla mnie wszystkie figury to pikuś, bo oczywiście zawdzięczam to treningowi ;) Z 8 już się raz spotkałam na porównaniu w Czaplinku z obcym psem :D Quote
Agasia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Prawda jest taka ze jak sie wie o co chodzi w tym calym cyrku to sie kazda figure zrobi - nawet jak sie o niej w zyciu nie slyszalo Quote
Recommended Posts