Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ps. A wchodząc na temat naszej gwiazdki - widzieliście że Ola zawsze całuje Wiktora w dyńke? Przyznajcie sie - komu sie zdarzyło pocałować psa (gest który nie koniecznie każdy pies lubi co prawda) z którym był na pudle?

Mi, mojego beagle prosto w nocha, bo go to "odpreza" :) Na ringu jest jak robocik, wszelkie glaski i cmokania go nie interesuja, ale cmok w nochal zawsze ;)

A co do tematu psow swoich i nie swoich - robcie tak, aby Wam bylo dobrze i abyście Wy cos z tego wyniesli i nie ogladajcie sie na innych :)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chodzi mi o to że z nauczonym psem jak ktoś wygra to nic nie umie, przecież wiadomo, z psem kontakt musi mieć ;)...

No też zauważyłam, że Ola jeszcze nigdy nie skończyła występu bez buziaka, ale to normalne, ja też muszę zawsze moją wyżlinę cmoknąć :lol:...

A co do tematu psow swoich i nie swoich - robcie tak, aby Wam bylo dobrze i abyście Wy cos z tego wyniesli i nie ogladajcie sie na innych :smile:

No i to jest najlepsza rada - najlepiej dbać tylko 'o swoje' :lol:

Posted

Codziennie razem trenują przez wiele godzin.

Zcałym poszanowaniem dla Oli i jej mamy, ale nieuwierze że codziennie przez wiele godzin trenuje. Przecież to Ola by musiała niechodzić do szkoły a pies musiał by być robotem żeby codziennie wytrzymywać kilka godzin. Rozumiem codziennie 30 min. ale nie kilka godzin!

Nie zwracajmy uwagi na drobiazgi! Chyba wiadomo ze nie ćwiczy codziennie po 5 godzin, ale tak się mówi, żeby człowiek mógł sobie wyobrazić codzienny trening. ;)

Posted

"Ps. A wchodząc na temat naszej gwiazdki - widzieliście że Ola zawsze całuje Wiktora w dyńke? Przyznajcie sie - komu sie zdarzyło pocałować psa (gest który nie koniecznie każdy pies lubi co prawda) z którym był na pudle?"

Ja zawsze, czy jestem na pudle czy też nie:loveu: ( mój pies akurat lubi :lol:).

Posted

Reyes napisał(a):
Ps. A wchodząc na temat naszej gwiazdki - widzieliście że Ola zawsze całuje Wiktora w dyńke? Przyznajcie sie - komu sie zdarzyło pocałować psa (gest który nie koniecznie każdy pies lubi co prawda) z którym był na pudle?

"Viktor wcale się nie denerwuje. Lubi biegać po ringu. Lubi też jak się go całuje w nos – mówi Ola Szydłowska."

"Całuję je w nos i patrzę prosto wo czy-mówi, pytana o sposób na czworonogi."

"Daję mu do powąchania rękę, całuję w nos i patrzę prosto w oczy – wymienia."
:-)

Posted

Agasia napisał(a):
Haha teraz sie bedziecie "scigac" kto gdzie i kiedy caluje psa... :D :D

Kto gdzie kiedy i jak:cool3::cool3::cool3: Technika tez jest ważna, ok koniec erotycznych tematów:P:P:P

Posted

Agasia napisał(a):
Haha teraz sie bedziecie "scigac" kto gdzie i kiedy caluje psa... :D :D

heh, a ja takiej fotki chyba nie mam :lol:

ok koniec erotycznych tematów:P:P:P

Dobra zgadzam się z Alą, ...może inny temat :mdrmed:

Posted

hejka :) witam wszystkich psich maniaków ;) właśnie zaczynam zdobywac wiedze o JH... na wiosne chce startowac z moim psiakiem i mam nadzieje ze w razie potrzeby bedzie mozna liczyc na wasza pomoc :)
planuje swój debiucik z moim 10 mies. briardem - King Of Love Un Seul Unique , po naszemu Orlando ;)

Posted

KXIII- pewnie, ze mozna, pamietaj tylko, ze musisz z psem sie calowac jesli juz w tych tematach jestesmy:evil_lol: Moze zrobmy konkurs :lol: Kiedy sbyl na VIVIE na fotke lub film z pocalunku- zrobmy takie cos na dogo z psami:cool3:
Dobra, głupi żart:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Przepraszam że się wtrącam, modem nie jestem, ale mam prośbę - możecie tę rozmowę przenieść do tematu koniarzy? Byłoby wygodniej, bo niezły off tu robicie. To tak na marginesie ;)

Karteczki śliczne, ja życzenia złożę dopiero w niedzielę :loveu:

Posted

Ja niestety nie potrafię robić takich kartek jak wy,ale życzę z przyjemnością złożę dla wszystkich handlerow,handlarek itd :lol:

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
Niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
Biały puch niech z góry spada
niechaj piesek w nocy gada,
Niech choinka pachnie pięknie
no i radość będzie wszędzie!:tree1:
[SIZE=3]
Życzę Wam wszystkim również wiele sukcesów na ringu,miłej atmosfery na wystawach i wspaniałych chwil spędzony wspólnie z psiutkami :loveu::cool3:

[SIZE=3][SIZE=2]DO ZOBACZENIA NA RINGU[SIZE=3][SIZE=2] ;)

Posted

Dorkaa napisał(a):
Alu - bo powstał nowy topic ,,handling vs jeździectwo" gdzie twoja karteczka została przeniesiona...

Boże święty, wściekli sie chyba :roll: porządek na rzecz sensu dyskusji...
Nie wystarczyło zwykle - "nie offować o fryzach" ?

Posted

Przecie skończyłyśmy off więc nie wiem o co biega...
No ale cóż...

Kiedy jest następna wystawa i gdzie? Wogóle jest jakiś spis wystaw na poszczególne województwa? Bardzo mi na tym zależy.