Florka_xyz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Gr.Młodsza wygrała Ola Szydłowska ;) Gr.Starsza 1.Joanna Szczepańska(Whippet) 2.Alicja Nowak (....) 3.Danuta Ozaroska(Pudel) 4.Katarzyna Jasińska ( Siberian Husky):loveu::loveu::multi: Brawo Dzewczyny :multi::multi::multi: Mistrzem Polski została Ola Szydłowska ;-) vc-Mistrzem została Joanna Szczepańska ;-) Gratulacje Dzewczyny :) Jak bede wiedzila odrazu napisze Quote
Agasia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ola jedzie na Cruft's - gratulacje ;) A moja kariera w MP wlasnie dobiegla konca... Nie zaluje :razz: Quote
martyna. Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Niestety na mistrzostwach PL Niuniek się przestraszył,ale to nic.Mamy tytuł II vice-prezentera roku. Dzisiaj moja kariera MP w gr młodszej dobiegła końca.Wiem,że już mówiłam,ale napisze jeszcze raz.BARDZO SIE CIESZĘ,ŻE POZNAŁAM I MIAŁAM OKAZJE WSPÓŁPRACOWAĆ Z TAK WSPANIAŁYMI OSOBAMI Z GR.MŁODSZEJ,niestety w jednej grupie już się nie spotkamy,ale BARDZO Wam dziękuje za wszystkie rady i cierpliwość do mnie :buzi::buzi: Olu,wielkie gratulacje i jeszcze raz POWODZENIA :bigok: Ale nie martwcie się,za rok przychodze do starszej :evil_lol: Do zobaczenia w Bydgoszczy:loveu: Pozdrawiam Quote
Martyna_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Kiedy dokładnie jest Cruft's '08 ? Gratulacje dla Oli:multi:! Quote
Incunabula Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Crufts google nie gryzą :cool3: . Quote
Dorkaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 I wy macie zamiar jechać na tą wystawę? Quote
Agasia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dorka, na Cruft'sie odbywa się konkurs International Junior Handling, a w Poznaniu wybierany był reprezentant Polski. Quote
Goldenka 02 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA OLI!!! i reszty dziewczyn ;)! Quote
tylko psy Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [SIZE=1]:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:BRAWO OLA!!!!!!!! GRATULA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!![SIZE=1]:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
EveL_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Gratulacje dziewczyny! A szczególne brawa dla Oli, teraz musimy trzymać kciuki na Cruft'sie ;)! Martyna, z tego co wiem w 2008 roku będzie od 6 do 9 marca. Quote
Guest Reyes Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Florka_xyz napisał(a): 3.Danuta Ozaroska(Pudel) OŻAROWSKA Wszystkim gratuluje. Niestety ktoś w młodszej odpadł bo nie zrozumiał sędziny - a wystarczyłoby ściągnąć tłumacza z czeskiego zamiast męczyć ją i nas. Ogólnie jednak poznań spisał się na medal! Oby więcej takich wystaw. Eli i Anetce jeszcze raz dziękuje za tego wspaniałego psa - mojego kochanego Lakiego! Ala - jeszcze raz dziękuje że mnie podrzuciłaś :) ! Quote
LAURA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Gratulacje dziewczyny! :) OLA -BRAWO!!!!!! :d :d Quote
Florka_xyz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Reyes napisał(a):OŻAROWSKA Wszystkim gratuluje. Niestety ktoś w młodszej odpadł bo nie zrozumiał sędziny - a wystarczyłoby ściągnąć tłumacza z czeskiego zamiast męczyć ją i nas. Ogólnie jednak poznań spisał się na medal! Oby więcej takich wystaw. Eli i Anetce jeszcze raz dziękuje za tego wspaniałego psa - mojego kochanego Lakiego! Ala - jeszcze raz dziękuje że mnie podrzuciłaś :) ! Sorki moj błąd. Kto z Was startuje w sobote w kielcach na mp gr. starsza ?? Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Gratulacje dla OLI !!! :multi::multi: i dla pozostałych zwycięzców Quote
Guest Reyes Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Florka_xyz napisał(a):Sorki moj błąd. No problem ;) Ja startuje, nawet jesteśmy w jednej klasie na ringu. Quote
Love-Wab Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Florka_xyz napisał(a):Sorki moj błąd. Kto z Was startuje w sobote w kielcach na mp gr. starsza ?? Ja tylko w niedziele i grupa mlodsza Quote
dadejowa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ja tez startuje w sobotę w starszej będzie to mój debiut denerwuje sie strasznie ;) Quote
tylko psy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Love-Wab napisał(a):Ja tylko w niedziele i grupa mlodsza ja też:cool3: Quote
Love-Wab Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 tylko psy napisał(a):ja też:cool3: No to się spotkamy :D Quote
LOCZEK Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Florka_xyz napisał(a): Kto z Was startuje w sobote w kielcach na mp gr. starsza ?? JA!Nawet z Toba Floruś i Danusią:mdrmed::ylsuper:...........no i Martusia-debiucik:cool3: .......Kasia........:lol: Quote
Love-Wab Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dadejowa napisał(a):ja tez startuje w sobotę w starszej będzie to mój debiut denerwuje sie strasznie ;) NIe ma co się denerować powodzienia :D Quote
AneQ Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witam :cool3: Ja się wybieram w sobote do Kielc :) Quote
Recommended Posts