Guest Reyes Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Melka94']Reyes A wktórej grupie startujesz? Starszej (10 znaków ) Quote
REDA&MELA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Reyes napisał(a):Starszej (10 znaków ) Oco chodzi z tymi znakami? Bo niebardzo rozumiem:diabloti: Chodzi o te litery ? T,L jakie są jeszcze?:lol: Quote
EveL_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;) A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak. A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :) Quote
REDA&MELA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 EveL napisał(a):Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;) A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak. A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :) Dzięki:lol: ja to mam pomysły;)poprostu niewiedziałam oco jej wtedy chodziło:p Quote
Goldenka 02 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='EveL']Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;) A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak. A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :) i okręgi;) <10 znaków> Quote
Atik Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ze strony Zarządu Głównego: Zarząd Główny ZKwP informuje, że od dnia 1 listopada 2007 roku obowiązuje znowelizowany Regulamin Konkursu Młody Prezenter. Wprowadzony został także nowy druk zgłoszenia do konkursu. Regulamin dostępny jest w dziale REGULAMINY. Zgodnie z pkt.8. Regulaminu Konkursu Młody Prezenter, sezon 2008 to okres od 02.10.2007 do 29.09.2008. W sumowaniu punktacji liczą się wszystkie noty zdobyte na wystawach organizowanych w tym czasie. Termin przesyłania kopii kart ocen z wystaw za sezon 2008 mija 13.10.2008 roku. Quote
Guest Reyes Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Na czym konkretnie polega ta nowelizacja ? Tylko na pkt. 8? Może ktoś dać linek do nowego regulaminu? Quote
tylko psy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Reyes napisał(a):Na czym konkretnie polega ta nowelizacja ? Tylko na pkt. 8? Może ktoś dać linek do nowego regulaminu? chyba tak (bynajmniej mam taką nadzieję):) Quote
Sandi Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No to ładnie, zrobiono szum w Związku to od razu zmienili regulamin :cool3: Quote
Guest Reyes Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem... Quote
AlaNowak Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Reyes']Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem... :megagrin: yhtyjyytj7iu876 Quote
Agasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 trymerek w lapke i jazda :D do zobaczenia laski w Poznaniu Quote
Guest Reyes Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dziewczynki? Która mnie wystawi? :diabloti: Quote
olaglowka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Powodzenia w Poznaniu !! Ja bede w sobote :) Quote
martyna. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Reyes napisał(a):Dziewczynki? Która mnie wystawi? :diabloti: Ja z chęcią :diabloti: W szczeniorkach mówisz..a to nie już młodzież?:evil_lol: Quote
EveL_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Reyes napisał(a):Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem... :lol::lol: Powodzenia w Poznaniu forumowi!! Swoją drogą przenieśli mnie do młodszej grupy na Kielce :evil_lol: Quote
tylko psy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 POWODZENIA NA POZNAŃSKICH RINGACH (NIE TYLKO NA MP)!!!!!!!!!:):):) Quote
Guest Reyes Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ok powodzenia wszystkim ! :multi: Niech wygra najlepszy! Quote
tylko psy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 EveL napisał(a):Swoją drogą przenieśli mnie do młodszej grupy na Kielce :evil_lol: Mnie i moją siostre też;) Quote
Florka_xyz Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 DZIEWCZYNY dajcie czadu !!!!!! :razz: KASIU trzymam kcuki na Mistrzostwach :lol::lol::lol: No i za reszte Ekipy :) Quote
Goldenka 02 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sukcesy przywieść! Trzymam kciuki za ładne występy! Quote
tylko psy Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 I jak wam poszlo?? Jeśli ktoś już wrócil z Poznania to niech da znać. Quote
Recommended Posts