LOCZEK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Florka_xyz']No dzewczynki dajcie z siebie wszystko !!:lol::lol::lol: Tez uwazam ze dobrze ze dali zagraniczengo sedziego ( sa szanse ze nic po znajomosci):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To prawda,czas najwyższy coś w Poznaniu zmienic,bo od jakiegoś czasu eliminacje prowadzone były przez tę samą sędzine. Niech zwycięży NAJLEPSZY-NAJLEPSZA!!!:multi: Quote
AlaNowak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Agasia napisał(a):Na takie pytanie to Ci moge osobiscie odpowiedziec, albo na gg... ;) Albo na priva, oczywiscie, ze nei tu, bo to nei ten temat:D tylko nie mam twojego gg.... przeslij mi na priva;) Quote
Wiza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 YaBear wyślesz mi swoje gg na priv? Sluchajcie a jak w opolu są 2 dni to jak chce na 2 dni iść na mp to place 20 zł jak opłata wynosi 10zł?? Quote
Florka_xyz Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wiza napisał(a):YaBear wyślesz mi swoje gg na priv? Sluchajcie a jak w opolu są 2 dni to jak chce na 2 dni iść na mp to place 20 zł jak opłata wynosi 10zł?? Jezeli oplata za jedne dzien wynosi 10zł to za dwa dni palcisz 20 zł :) Quote
flashka-g Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To kto ocenia ten final w koncu?Staviarska czy Jilkova? Quote
Agasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='flashka-g']To kto ocenia ten final w koncu?Staviarska czy Jilkova? Jilkova 10 znakow Quote
Goldi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cześć jestem zainteresowana konkursem młody prezenter czy możecie mi coś o nim powiedzieć i czy lepiej jest startować w tym konkursie z małym psem czy może być molos:???: Quote
flashka-g Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Agasia']Jilkova 10 znakow no to super. To bardzo fajna sedzina:) Quote
AlaNowak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Goldi napisał(a):Cześć jestem zainteresowana konkursem młody prezenter czy możecie mi coś o nim powiedzieć i czy lepiej jest startować w tym konkursie z małym psem czy może być molos:???: zapraszam do regulaminu i skontaktowania sie z najblizszyn prezenterem Quote
Agasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 flashka-g napisał(a):no to super. To bardzo fajna sedzina:) Szkoda, bo nigdy mnie nie oceniala... ;) Ale skoro tak mowisz, to moze jest nadzieja .. ;) Quote
Guest Reyes Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 flashka-g napisał(a):no to super. To bardzo fajna sedzina:) Jakie grupy ocenia? Pozdr Quote
AlaNowak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Reyes napisał(a):Jakie grupy ocenia? Pozdr Starsza i mlodsza- joke:P Quote
Guest Reyes Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Starsza i mlodsza- joke:P Pytam o FCI cwaniaro... Quote
Agasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Reyes napisał(a):Pytam o FCI cwaniaro... Pudelki :razz::razz: Quote
Guest Reyes Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Agasia napisał(a):Pudelki :razz::razz: Sędziuje? Z kąt wiesz? Quote
flashka-g Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Agasia napisał(a):Szkoda, bo nigdy mnie nie oceniala... ;) Ale skoro tak mowisz, to moze jest nadzieja .. ;) mnie oeniala kilka razy z tego co pamietam.. nawet wygrywalam na czeskim terenie u niej:) Sedziuje IX grupe. O ile sie nie myle ona juz kiedys sedziowala poznanski final.. hmm czy mi sie cos pokrecilo. Wtedy chyba wygralam u niej konkurs poznanski a final polski Aga Małecka:P nie pamietam dokladnie:) za duzo masła;) Quote
Guest Reyes Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Danka juz podjarana:diabloti: Danka sie zastanawia czy babka wie jak sie powinno poprawnie niektóre rasy wystawiać to wszystko. W sumie finał powinien oceniać all runder ( sorry że źle napisałam) Ale ciesze sie z wyboru sędziego - będzie sie działo :] Quote
Agasia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Reyes napisał(a):Sędziuje? Z kąt wiesz? Wystarczy spojrzec na plan sedziowania... ;) Sedziuje tez Vgr nieraz, a takze znalazlam ja w obsadzie na VIII gr.. wiec moze i all Quote
flashka-g Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bardzo możliwe ze pani Zdenka Jilkova jest juz allrounderem;) Ale na pewno szczegolnie lubi IX grupe;) Quote
AlaNowak Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 E tam, tylko glupi sedzia sugeruje sie sympatia do ktorejs z ras... tak byc nie powinno Quote
sheltia12 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Pani Zdenka Jilkova oceniała JH na światówce w piątek. Oczywiście mówię o naszes Światówce w Poznaniu ;) Quote
Guest Reyes Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 sheltia12 napisał(a):Pani Zdenka Jilkova oceniała JH na światówce w piątek. Oczywiście mówię o naszes Światówce w Poznaniu ;) A kto od nas był wtedy finalistą? Quote
Agasia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Wlasnie sheltia ;) Ja w Poznaniu bylam tylko w sobote na JH, a szkoda... Quote
Recommended Posts