marymek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Agasia a Ty z czym pójdziesz? Ze sweterkiem? :loveu: Quote
Goldenka 02 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Danusia a ty będziesz z Lakim?(nie wiem jak to się pisze.... :P) Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 marymek napisał(a):Agasia a Ty z czym pójdziesz? Ze sweterkiem? :loveu: Sie okaze... ;) Quote
AlaNowak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dobra laski, dajcie jej spokoj- i tak wiem i ja i wy z czym bedzie:evil_lol: Lepiej wy nei robcie wielkiej tajemnicy i powiedzcie z czym sie wybieracie:D kolejna tajemnicza:P:P:P jak to jest na mistrzostwach??? kolejnosc jest wedlug wzrostu psa, nazwiska czy pozycji w rankingu? Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Bo ja tak do konca sama nie wiem... :) A ty Ala...? :cool3: W tamtym roku lecialo nazwiskami (baardzo zla opcja ;) ) Quote
AlaNowak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Pullover:D jesli wszystko bedzie ok Bo bylas pierwsza czy dlaczego??? Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Co to Pullover? :P I bylam pierwsza, ale ktos musi byc no i wiadomo ze bycie z duzym psem gdzies pomiedzy yorkiem itp to tragedia :) A wiekszosc mlodych prezenterow chodzi z malymi rasami. Więc jestem za ustawieniem wielkoscia psa zawsze Quote
AlaNowak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jak to co- sweterek;) No- to jest koszmar. Masz wtedy 2 wyjsci, araczej 2 mozliwosci zachowania sedziego. Albo wylecisz za brak kultury, jesli wyprzedzisz, albo za to, ze nie popkazujesz psa w nalezytym ruchu:D trzeba sobie wybrac:P Quote
Guest Reyes Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Jak to co- sweterek;) No- to jest koszmar. Masz wtedy 2 wyjsci, araczej 2 mozliwosci zachowania sedziego. Albo wylecisz za brak kultury, jesli wyprzedzisz, albo za to, ze nie popkazujesz psa w nalezytym ruchu:D trzeba sobie wybrac:P Co sądzicie o sędzinie? Ala sie pewnie cieszy :diabloti: Ja też w sumie nie mam co narzekać, Kasia Taraszkiewicz też. Quote
AlaNowak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mnie sie tam ta babeczka podobala:D nie tylko z jednego wzgledu- ogolnei jest fajna;) i wedlug mnie doskonale, ze dali zagranicznego sedziego, bo nie oszukujmy sie, ze niektorzy daja po znajomosciach, a inni tyle razy oceniaja JH, ze jest to juz po prostu nudne... A tu ktos prawie nowy:D Quote
Wiza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 tam czytalam pare stron wcześniej , to trzeba samem wysyłać karty ocen do ZK?? A jak sie nie dostanie to przepadają/ O_o? Quote
Guest Reyes Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Wiza']tam czytalam pare stron wcześniej , to trzeba samem wysyłać karty ocen do ZK?? A jak sie nie dostanie to przepadają/ O_o? Ja połowy nie wysłałam spisałam tylko ile gdzie mi dali - widać na słowo uwierzyli albo sami se sprawdzili. Wszystkich uczestników finału prosimy o przybycie na ring przygotowawczy na ok. 15 min. przed rozpoczęciem oceny. Yyyyy? Przed oceną na ringu czy przed mistrzostwami? Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hahaha ooo ja inteligentna... No i kolejna rasa mi przepadla :) Ale bierz bierz anglisia, bo ladnie Wam razem :) Quote
AlaNowak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jak kolejna- baska wez, super razem wygladacie. A jesli chcialas anglika to ktorego? A moze skusisz sie na jakiegos mahoniowego??? Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):jak kolejna- baska wez, super razem wygladacie. A jesli chcialas anglika to ktorego? A moze skusisz sie na jakiegos mahoniowego??? Hehe, wiem ze Wahziri jest najlepszy bez dwoch zdan :diabloti: Nie - anglika nie chcialam :cool1: Jak cos to wlasnie mam na mysli irlanda. A ty z tą Silvanuska tak? Ona ma takie fajne koloorki :lol: Quote
AlaNowak Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Tak, wlasnie z ta;) Ona ma przede wszystkim przecudny charakter;) Ale fakt-kolor tez piekny, najbardziej lubie tri i orange;) jakos tak do ble beltonow przekonac sie nei umiem (chociaz tez nie sa brzydkie). ale to tak jak ktos woli baski tri czy rude,a czarne mu wogole nei pasuja:eviltong: Najgorsze jest to, ze wszystkie "moje" rasy sa w sobote....;/ Quote
Guest Reyes Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Myślę że punktacja już sie nie zmieni - dostałam dzisiaj pocztą zaproszenie do startu w mistrzostwach. No to gratuluje kompanio - spotykamy sie na ringu w niedziele! Quote
Florka_xyz Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No dzewczynki dajcie z siebie wszystko !!:lol::lol::lol: Tez uwazam ze dobrze ze dali zagraniczengo sedziego ( sa szanse ze nic po znajomosci):) Quote
Agasia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Najgorsze jest to, ze wszystkie "moje" rasy sa w sobote....;/ U mnie to samo, VI, VII gr.. no i V tez... najbardziej lubie tri i orange;-) jakos tak do ble beltonow przekonac sie nei umiem (chociaz tez nie sa brzydkie). No wiesz co :diabloti: Ja najbardziej lubie kolor taki wlasnie jak ma ta Silvanuska bo to taki specyficzny tricolor, ale lubie tez typowe tricolory... Los chcial ze w 3 miotach nad ktorymi myslalam nie bylo ani jednego tri! :evil_lol::shake: A orange najmniej mi pasuja... :) Quote
Sandi Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Sorki, że odbiegam od tematu, ale czy sędziowała was pani Viera Staviarska? Quote
AlaNowak Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Agasia napisał(a):U mnie to samo, VI, VII gr.. no i V tez... No wiesz co :diabloti: Ja najbardziej lubie kolor taki wlasnie jak ma ta Silvanuska bo to taki specyficzny tricolor, ale lubie tez typowe tricolory... Los chcial ze w 3 miotach nad ktorymi myslalam nie bylo ani jednego tri! :evil_lol::shake: A orange najmniej mi pasuja... :) :D A jak sie nazywaja rodzice twojej suni? I czemu akurat te 3 mioty mialas na oku??? CZemu wybralas akurat ta suczke z miotu, co o tym zadecydowalo i po ile sprzedaja w tym kennelu szczenieta? Jak tam jest i wogole? Dobrzy hodowcy? Czy tylko skupiaja si ena kasie? Quote
Agasia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a)::D A jak sie nazywaja rodzice twojej suni? I czemu akurat te 3 mioty mialas na oku??? CZemu wybralas akurat ta suczke z miotu, co o tym zadecydowalo i po ile sprzedaja w tym kennelu szczenieta? Jak tam jest i wogole? Dobrzy hodowcy? Czy tylko skupiaja si ena kasie? Na takie pytanie to Ci moge osobiscie odpowiedziec, albo na gg... ;) Quote
Wiza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 czyli co organizatorzy wystaw nie wysyłają karty do zk? Quote
Sandi Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Tylko niektóre porządne związki wysyłają a o inne musisz sama się ubiegać :p Quote
Recommended Posts