Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli chodzi o katy itp, to ja bym łokcie dała blizej żeber, bo są przednie łapki za bardzo odciągnięte do przodu i pewnie gubi się przedni kąt i korpus psa ;) Zdjecie zrobione z dziwnej perspektywy, wiec niestety nie mozna wszystkiego zauwazyc ;) Pamietaj zeby zawsze zrobic "kontrole terenu" gdzie jest wyzej, gdzie nizej itp. Jak dasz zad na górce to niestety pies bedzie wygladał fatalnie ;)

Powodzenia wszystkim jutro! :razz:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ah.
no cóż.
2 pkt/5, ale trudno, byłam pierwszy raz, ćwiczyłam z psem chwilę przed wejściem na ring, piesek miał 5 miesięcy i stresowalismy sie obydwoje ;)
juz wstawiam foty.

Posted

Zabrze
gr. młodsza
1. Ola Szydłowska
2. Martyna Nowak
3. Jesika Ulatowska
4. Teresa Subertowa
gr. starsza
1. Michaela Hanzlowa + zw. dnia
2. Kasia Jasińska
3. Ala Nowak
4. Agata Bujnowicz
5. Danuta Ożarowska

Jak coś pokręciłam to sorrki ;)
Gratulacje!

Posted

EveL napisał(a):
Zabrze
gr. młodsza
1. Ola Szydłowska
2. Martyna Nowak
3. Jesika Ulatowska
4. Teresa Subertowa
gr. starsza
1. Michaela Hanzlowa + zw. dnia
2. ?
3. ?
4. Agata Bujnowicz
5. Danuta Ożarowska

Jak coś pokręciłam to sorrki i czekam na uzupełnienie gr. starszej ;)
Gratulacje!

Gratuluje serdecznie Oli, Jesice, Teresce i oczywiscie Michaeli :) 2 w starszej Kasia Jasinska z Husky (brawo! :multi:) 3. Ala Nowak z basenji (brawo brawo! :) )

Posted

Agasia napisał(a):
Gratuluje serdecznie Oli, Jesice, Teresce i oczywiscie Michaeli :) 2 w starszej Kasia Jasinska z Husky (brawo! :multi:) 3. Ala Nowak z basenji (brawo brawo! :) )

Ok, uzupełniam :)
Brawa!

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA JESIKI!!!!!!!!!!! wiedziałm że będziesz miała jakieś miejsce bo poszłao ci super! gratuluję gorąco też Oli, Agasi i Danusi!!! ja niestety nie dociągnęłam trójkąta do końca (nie wiem czemu, skleroza?)
i odpadłam:cool1:. trudno, nastepnym razem będzie lepiej.

Sędzina była bardzo miła i czekała na wszystkich. bardzo podobałao mi się jej sędziowanie. dostałam też ciekawe nagrody (karme, jakąś smycz, ulotki i płytke reklamową:diabloti:) Willi świetnie się prezentował. jestem Bardzo zadowolona!

Posted

Gratuluje wszystkim!!!! A zwłaszcza Jesice, Oli, Martynie, Ali, Agacie i Danusi!!!!!!!

Sędzina bardzo mi sie podobała, mówiła jakie ktoś popełnił blędy itp. Była bardzo miła. Nam niestety sie tym razem nie udało... ale mówi sie trudno. Jeszcze raz wszystkim gratuluje!!!!!!!!

Posted

Hejka! Jestem bardzo zadowolona z wystawy w Zabrzu! Sędzina bardzo profesjonalnie zapoznała się z naszymi umiejętnościami i myśle,że właśnie tak powinien wygladać Młody Prezenter.Dla mnie było to nowe ,ale pozytywne doswiadczenie!
A teraz pare foteczek.........
KASIA z Siberianem

GRUPA MŁODSZA

Posted

[quote name='LOCZEK']Hejka! Jestem bardzo zadowolona z wystawy w Zabrzu! Sędzina bardzo profesjonalnie zapoznała się z naszymi umiejętnościami i myśle,że właśnie tak powinien wygladać Młody Prezenter.Dla mnie było to nowe ,ale pozytywne doswiadczenie!
A teraz pare foteczek.........
KASIA z Siberianem

Hej Kasiu, nie wiedzialam, że Loczek - to ty ;) Gratuluje 2 miejsca :cool3:

Ja wlasnie spojrzalam, ze MP w Katowicach zdrozalo do 25 zl (od paru lat bylo po 20), a obsada jak na Katowice "stala" :razz::razz:

Posted

DZIĘKI za gratulacje!
Dalsza część fotek......

Grupa Młodsza

GRUPA STARSZA

Te zdjecia robiła moja mamuśka! To jest jej NICK,ale ja sie dokolegowałam.

A ja gratuluje jeszcze raz wszystkim,którzy walczyli o końcowe punkty,tym co sie udało i tym mniej!
POZDRAWIAM!

Posted

Kasiu nie wiedziałam że jesteś z nami na forum.
Gratuluje sukcesu -
Danka (ta z 5)

Posted

[quote name='Reyes']Kasiu nie wiedziałam że jesteś z nami na forum.
Gratuluje sukcesu -
Danka (ta z 5)

Dzięki:loveu:! Ty też doskonale sobie radziłaś!
Kto wybiera sie do Kielc?:lol:
BUZIAKI!!!