Wiza Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 a jeśli zgłosiłam to tylko ze na mp tez ide i swoje imie? (bo pies jest na tate) ale ja mam piękne pytania :D Quote
Agasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Napisz - imie, nazwisko (swoje), nazwa psa i rasa, często chca tez date urodzenia (twoja), koniecznie podaj jaka gr. wiekowa - kropka! cala filozofia Quote
agata :) Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja mam pytanie raczej praktyczne - lepiej spodnie czy spódnicę, i lepsze balerinki czy trampki? Proszę o odpowiedź. Tak wiem mam głupie pytania no ale co, zależy mi ;) Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 spodnica u niektorych dziewczyn wyglada bardzo ladnie, a u niektorych np. lepiej spodnie - zalezy indywidualnie;). Natomiast zdecydowanie balerinki lepiej wygladaja niz trampki! :razz: Quote
agata :) Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Też tak myślę tylko oprócz względów estetycznych chodzi także o względy praktyczne - czy nie zaplączę się w spódnicę i nie zgubię balerinek a znając moje 'zdolności' to tak może być ;) Dzięki za wskazówki ps. A czy czarne dżinsy będą za mało... ee... eleganckie? Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 agata :) napisał(a):Też tak myślę tylko oprócz względów estetycznych chodzi także o względy praktyczne - czy nie zaplączę się w spódnicę i nie zgubię balerinek a znając moje 'zdolności' to tak może być ;) Dzięki za wskazówki ps. A czy czarne dżinsy będą za mało... ee... eleganckie? Rozumiem o co Ci chodzi :)ale to nie igła zeby zginala w stogu siana;) Wedlug mnie jeansy wogole na wystawe sa na nie.. po prostu wystawa to 'swieto' i nawet czarne jeansy sa takie jeansowe, mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi :) wedlug mnie optymalne jest z klasa, ale skromnie... bez nakladania na siebie ogromnych ilosci ' tapety' czy 'wyzywajacego' stroju, bo to nawet czasem nie estetycznie wyglada. Ale jak kto woli, sa gusta i gusciki przeciez;) Quote
EveL_ Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Moim zdaniem jeansy mogą być, ale "delikatne" (tzn. bez żadnych wzorków, napisów, naszyć, dziur ;) ) i raczej w połączeniu z elegancką górą, tzn. jakąś marynarką ;) Chodź osobiście bardziej podoba mi się pełny kostium. A co do spódnicy to zgodzę się z Savannah, indywidualna sprawa, nie każdej dziewczynie będzie ładnie. Quote
LOCZEK Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Martyna_ napisał(a):Czy ktoś ma zdjęcia z JH z Wrocławia? Podaj meila to Ci prześle:lol: Quote
Dog Handler Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 To może i ja skorzystam z Twojej uprzejmości :D:D??? Chodzi mi głównie o niedziele , wygrałam z PONem. yorkiss@vp.pl Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Loczek - wstaw zdjecia :) Co do ubioru powiem tak... jesli fajnie wystawiacie to i w jeansach was zauwaza ;) Jesli zalezy na wygraniu w MP - ubierz sie jak najbardziej elegancko ;) Quote
Wiza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 to oni patrza badziej na ubranie niz na wystawianie?? musze se jakieś ciuchy zakupić :lol:... Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W Polsce patrzy sie na rozne rzeczy... ;) Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie patrzy się TYLKO na ubiór, ale odpowiedni elegancki wygląd też jest punktowany, prawda? Z jednej strony ubrałabym się elegancko, no ale boję się że ta spódnica i baleriny będą mnie krótko mówiąc wkurzać. Wiem że mam straszne problemy, ale... Stres :) No i jestem niespodziewanie w grupie starszej, o matko i córko ... Quote
marymek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agata, nie ma co rozpaczać. Prędzej czy później poszłabyś do starszej ;-) A może zamiast spódnicy założyłabyś eleganckie spodnie i baleriny? Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agata ubierz sie tak zebys sie dobrze czula i zebys wedlug siebie - dobrze i schludnie wygladala Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W końcu może i tak ;) Dobry pomysł i chyba tak zrobię - bo spódnica i trampki to niezbyt... A Wy już wiecie w czym występujecie? Jeśli będziecie w Zabrzu? Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a): A Wy już wiecie w czym występujecie? U mnie to zazwyczaj wiadomo w nocy jak wstaje na wystawe i szukam czegos czystego i wyprasowanego :razz: Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 U mnie z wyprasowaniem byłby problem - zazwyczaj "wciepuję" wszystko do szafki a nie chciałabym się ze wstydu spalić występując w ciuchach wyglądających jakbym w nich spała ;) Znając mnie przygotuję wszystko już w piątek xD No dobra, bez przesady, ale w sobotę wieczorem :) A wiecie może kto będzie w tej starszej gr? Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Grupa Wiekowa Starsza: L.p Nazwisko i imie Nazwa i przydomek psa Rasa. 1 Bujnowicz Agata Set’r Ridge’s SENSATIONAL TIME Seter angielski 2 Estkowska Maja Nie podano Nie podano 3 Grzybek Anna ERIC Psia Elita Bernenski pies pasterski 4 Hrebenko Justyna AZULA Magor Terier australijski 5 Jasinska Katarzyna Arktogea QUEEN OF NIGHT Siberian husky 6 Jasiukajc Ewelina RAVEN WHITE of Magenta Seter angielski 7 Jaskulska Barbara ARMSTRONG Moonvillage Chart irlandzki 8 Musiał Ewelina CARMEN Wiatry Pustyni Chinski grzywacz 9 Niemczyk Aleksandra NEVILLE z Lesnych Ostepów Golden Retriever 10 Niemczyk Katarzyna NEVILLE z Lesnych Ostepów Golden Retriever 11 Nowak Alicja BI BAHATIKA Loango Basenji 12 Oarowska Danuta FANTAZJA FEFI Alma-Woz Dalmatynczyk 13 Skrzydelska Ewelina HERA z Koszanowa Wyeł niemiecki krótkowłosy 14 Soroka Agata WIZA z Zagłebia Golden retriever 15 Straszak Bartosz Nie podano Lhasa apso 16 Szulinski Łukasz ROBROY Krist Wil Chart afganski 17 Taraszkiewicz Katarzyna GUMIS z Psiej Parafii Cocker spaniel amerykanski 18 Walczak Przemysław EMBARGO Tel Quel Beagle 19 Walkowicz Monika ABBI Wróblolandia FCI Mastif pirenejski 20 Wałach Kamil YOKO YI Igniculus Pinczer sredni ELIMINACJE – RING XXV godz. 1230 – 1430 sedzia Ewa PYRCHAŁA FINAŁ – RING HONOROWY godz. 1500 sedzia Ewa PYRCHAŁA Quote
EveL_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata, tutaj: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze_junior%20handling.pdf Zabrze podało pełny spis zgłoszonych mp, w starszej 20 osób ;) Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dzieki ;* dużo osób wg mnie... Ewelina masz nr 8? Quote
LOCZEK Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Agasia']Loczek - wstaw zdjecia :) WROCŁAW 2007 GRUPA MŁODSZA Quote
Wiza Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ooo.. widze że Ola wzieła sobie swojego 2 pieska na mp.. W tym spisie są dwie dziewczyny z tym samym nazwiskiem innym imieniem i...TYM SAMYM PSEM! :lol: rozdzielą na pol no nie? :cool3: Quote
agata :) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Też to zauważyłam i zastanawiam się jak to możliwe, bo słyszałam że podobno jeden pies może być zgłoszony tylko dla jednej osoby... Quote
Recommended Posts