Guest Reyes Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wyniki z Rybnika 1. Szydłowska Aleksandra z Borzojem 2. Martyna Nowak z basenjii 3.) Prezenterka z Shih tzu 4.) Love-Wab z CTR Str. 1.) Bartosz Straszak z Lhasa apso 2.) Ala Nowak z Basenji 3.) Danuta Ożarowska z Dalmatynczykiem 4.) Marta Osińska z Westem W zasadzie tylko prezenterka z 3 lokaty gr. młodszej nie jest moją znajomą - nie wie człowiek komu kibicować. Oby więcej takich wystaw. Ali dziękuje za towarzystwo! Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Reyes będziesz w Zabrzu? Możliwe że już o to pytałam - skleroza nie boli. Quote
AlaNowak Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Danusiu- nie ma za co;) Miałam dzisiaj złyyyyyyy humor- wiesz przez co:P Quote
Guest Reyes Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Danusiu- nie ma za co;) Miałam dzisiaj złyyyyyyy humor- wiesz przez co:P Bywa :) mnie też się zdarza gromami cisnąć. Ja zawsze uważam że lepiej żeby ktoś był zły niż smutny. Tak jakoś złość daje powera :diabloti: Agata - jestem :) Quote
Guest Reyes Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dorkaa napisał(a):A z jakim pieskiem :cool3:? Ja? Dalmatyńczyk albo Cocker Spaniel Angielski Quote
EveL_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wyniki z Chorzowa Rybnika :diabloti: Gratulacje :loveu: Quote
Agasia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Reyes']Wyniki z Chorzowa 1. Szydłowska Aleksandra z Borzojem 2. Martyna Nowak z basenjii 3.) Prezenterka z Shih tzu 4.) Love-Wab z CTR Str. 1.) Bartosz Straszak z Lhasa apso 2.) Ala Nowak z Basenji 3.) Danuta Ożarowska z Dalmatynczykiem 4.) Marta Osińska z Westem W zasadzie tylko prezenterka z 3 lokaty gr. młodszej nie jest moją znajomą - nie wie człowiek komu kibicować. Oby więcej takich wystaw. Ali dziękuje za towarzystwo! Moze Patrycja Wozniak? Gratulacje dziewczyny.. i Bartek! :) Idziesz chlopie jak burza ;) Quote
marymek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gratki za Rybnik :klacz: Nonono, niezłą konkurencję bym miała gdybym pojechała :razz: Quote
zula Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Reyes napisał(a):Ja? Dalmatyńczyk albo Cocker Spaniel Angielskiz Eliem?:cool3: Quote
Guest Reyes Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='zula']z Eliem?:cool3: Tak :) EveL; napisał(a):Rybnika :diabloti: Ups... Już zmieniam. Quote
Fart Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gratulacje dla Oli za Zwyciestwo Dnia w Rybniku i spoznione za podwojne Zwyciestwo Dnia z Wroclawia!!! TAK TRZYMAJ!!!! Quote
dadejowa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mam pytanie czy można ta tej samej wystawie wystawiać psa w ringu a następnie (o ile się zdąży) na młodym prezenterze? przeczytałam w regulaminie ze nie ale z tego co zaobserwowałam to wiele osób wystawia i tu i tu... ??? Quote
EveL_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oczywiście, że można ;) A regulamin chyba źle zrozumiałaś: Czas trwania eliminacji powinien być wyraźnie określony przez organizatorów i podany w katalogu. Powinien być ustalony tak, by umożliwić udział prezenterom pokazującym psy w ringach. Quote
Agasia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fart napisał(a):Gratulacje dla Oli za Zwyciestwo Dnia w Rybniku i spoznione za podwojne Zwyciestwo Dnia z Wroclawia!!! TAK TRZYMAJ!!!! :multi::Cool!::sweetCyb: Brawo Ola! Quote
Goldenka 02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Evel ma rację. ja zawsze po ocenie idę na MP ;) Quote
tylko psy Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 BRAWO GRATULACJIE DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!:multi: Quote
LAURA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 NDM Starsza: 1. Laura Wąsowska z whippetem (+ ZW.DNIA) 2. Kasia Jasińska z husky 3. Ola Opasinska z Seterem Angielskim 4. Paweł Gralewicz z cocker spanielem am. Gratulacje! :) Quote
olaglowka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gratulacje dla wszystkich !!! I serdeczne podziekowania dla ALi za Wysyaiwnie Megi na wyborach BOG IX :) Quote
Codik&Toffik Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dziękuje za gratki !!! :loveu: Gratulacje za NDM !!! :lol: Quote
Guest Reyes Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 LAURA napisał(a):NDM Starsza: 1. Laura Wąsowska z whippetem (+ ZW.DNIA) 2. Kasia Jasińska z husky 3. Ola Opasinska z Seterem Angielskim 4. Paweł Gralewicz z cocker spanielem am. Gratulacje! :) Gratulacje! Quote
Sydney00 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 LAURA napisał(a):NDM Starsza: 1. Laura Wąsowska z whippetem (+ ZW.DNIA) 2. Kasia Jasińska z husky 3. Ola Opasinska z Seterem Angielskim 4. Paweł Gralewicz z cocker spanielem am. Gratulacje, szczegolnie dla Zwyciezcy Dnia ;) Quote
Ania z Petitką Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!! I tylko powiem, że w Przechlewku nie było MP, ale na ringu Wiki doskonała, lok. I zw. rasy:) i CWC Quote
Recommended Posts