Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tybeteriery tybetanskie

Chyba teriery tybetańskie ;-)
A co do twojego pytania - zapytaj w watku Zabrzańskim.

Codik&Toffik - gratulacje :klacz: widze że poza granicami Polski równiez świetnie sobie radzisz :)

Posted

Codik&Toffik- brawa! :multi:

Gratulacje dla Oli Szydlowskiej za Zw.Dnia we Wroclawiu (niedziela) i Renatki Pietruszki za zw. gr starszej - pieknie dziewczyny :) :multi:

Posted

dziewczynom gratuluje i się teraz przechwalać będę...Hattori była najpiękniejszym szczeniakiem soboty!! Jupi^^ jej pierwsza wystawa...a tak ogólnie to sądzę że się wszystkim udała. jeszcze raz gratuluje^^

Posted

Dziewczyny, mam pytanie ;) powinnam zmienić grupę na początek nowego sezonu (teraz) czy na początek nowego roku? W tym roku mam jeszcze dwie wystawy i nie wiem do której grupy się zgłaszać..

Posted

[quote name='EveL']Dziewczyny, mam pytanie ;) powinnam zmienić grupę na początek nowego sezonu (teraz) czy na początek nowego roku? W tym roku mam jeszcze dwie wystawy i nie wiem do której grupy się zgłaszać..[/quote]

czytałam regulamin (jest w katalogu z katowic) ale nic nie skumałam. chyba od daty urodzin...ale nie jestem pewna. zadzwoń do związku(to jednak propozycja extreme:lol:)

Posted

Gratulacje wszystkim :) Co do zmiany grupy to ja mam podobną sytuację jak EveL - ur. 04.02.94 . Czyli że też mam zmienić grupę od początku roku? Przepraszam za durne pytania ale wolę się upewnić.