Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nugatika - dostalas potwierdzenie MP z Warszawy? Bo nie wiem czy zostalam przyjeta, a sedzia mi sie podoba wiec przeszlabym się. Tyle ze zabieram się ekipą znajomych - niepsiarzy i nie chcemy calego dnia spedzic na wystawie, a więc musze jako tako ustalic plan dnia :)

Asiaczku - dla mnie basek też będzie :)?

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):

Asiaczku - dla mnie basek też będzie :)?

Pewnie, że tak!:lol:

LAURA napisał(a):
i ja bede na wystawie w Warszawie:) dostałam potwierdzenie na MP

Miło będzie spotkać Cię!
Pzdr.

Posted

Agasiu, ja mam whippety o 13:00 :P a charty sie zaczynają 11:30...wiec na wystawie bede pewnie ok. 11. :P

Asiaczku, mi tez będzie bardzo miło Cię spotkac! :D
Pozdr.

Posted

Czy Ktoś wie o której zaczynają się eliminacje, w Warszawie? Pytam ponieważ ja godzinę wejscia z chartem na ring mam niby 13.30 ale to się rzadko sprawdza a nie chciałabym przegapić młodego:loveu: :loveu: Ja będę w Zabrzu(14 pażdziernika):roll: :roll: :roll: Czy ktoś jedzie do Chorzowa ???:lol: :lol: :lol:

Posted

Dziękujemy za gratulacje :cool3:
Reyes, może to przez strzyżenie tak nam super poszło :razz: Chociaż nie ukrywam, że Uno po wizycie u P.Jakuba Kruczka wygląda o niebo lepiej :loveu:
Agasiu, dziekujemy ;) Ja z kolei wole mniejsze psy,wkońcu mam w domu yorki i pudla:evil_lol: Chociaż,coż kiedys chciałam afgana:diabloti: Ale zostałam przy psach które wagą nie przekraczają 5 kg.:lol:

Pozdrawiam
Martyna

Posted

[quote name='Savannah']Agacia ,
Powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie na MP w Warszawie !!!
Haha dzieki ;) ide typowo rozrywkowo, dostalam potwierdzenie ;):cool1:

Agasiu, dziekujemy ;-) Ja z kolei wole mniejsze psy,wkońcu mam w domu yorki i pudla:evil_lol: Chociaż,coż kiedys chciałam afgana:diabloti: Ale zostałam przy psach które wagą nie przekraczają 5 kg.:lol:

To tez ma plusy, przynajmniej jak widzisz stolik na ringu to nie myslisz tak jak ja bedac z beaglem "o k*** znowu 20kg w gore ;) "

Będe w Zabrzu i Chorzowie ;) W Chorzowie na MP tak, w Zabrzu nie wiem.

A wogole dzisiaj bardzo zdziwilo mnie (na + :) ) zachownie o.Sopot. Mianowicie na MP zostaly podmienione 2 karty moja i Mariji, ktora zajela 1 miejsce. Ja dostalam jej karte z 2 lokatą, a ona moją z 1- więc zle wpisane bylo. Dzisiaj poczta dostalam prawidlowo wypelniona karte :) brawo!

Posted

MP na krajowej w Warszawie:

grupa starsza:
1. Paweł Gralewicz z cocker spanielem amerykańskim + Zwycięzca Dnia (Piękny debiut! Gratulacje!!)
2. Laura Wąsowska z whippetem
3. Kamila Żmijewska (?) z goldenem
4. Agata Bujnowicz z basenji

Gratuluje! ;)