Ania z Petitką Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ooooooooo to suuuuuuuuper:cool3: A wiesz może do kiedy są przyjmowane zgłoszenia, bo na stronie niestety nie ma rzadnej informacjii:mad: Quote
martyna. Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja własnie wracam w Włocławka xD na MP coprawda 3,ale z moim pudlem - Unem udało mi sie zaszaleć - mamy 1,dosk.,zw.mł.,NJwR,BOB i BOG II :D Strzasznie sie ciesze,bo udało sie pokonać championke polski, a sedzia podobno bardzo zna sie na pudlach :) na juniorkach dostalismy sie do finalu - 6 sztuk ;) Co do przechlewka to ja byłam,bardzo fajna wystawa - polecam ;) Quote
Ania z Petitką Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Moje gratulacje!!! :smilecol: :Cool!: :Cool!: Ja własnie wychodzę na rozpoczęcie i bardzo mi sie to nie podoba :/ Mam nadzieję, że w Przechlewku jest fajnie, bo jednym z organizatorów jest jakiś mój daleki wujek:eviltong: ... szkoda tylko, że go nie znam, ale co tam. Quote
Ania z Petitką Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A i jeszcze jedno, Jak wystawiacie na ringach eksterierowych??? Wiem, ze elegancko ubrane/ni, ale czy staracie się, by pies był od strony sędziego??? I czy jak Wam karze zrobić up and down to wracacie do sędziego z pasem przy lewej, czy prawej nodze??? Quote
EveL_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ania z Petitką napisał(a):A i jeszcze jedno, Jak wystawiacie na ringach eksterierowych??? Wiem, ze elegancko ubrane/ni, ale czy staracie się, by pies był od strony sędziego??? I czy jak Wam karze zrobić up and down to wracacie do sędziego z pasem przy lewej, czy prawej nodze??? Na ringu ZAWSZE przy lewej nodze. Gratulacje Martyna!!! :lol: Quote
Guest Reyes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratuluje! Mówiłam że z Uno dużo osiągniecie! To dopiero przedsmak przyszłych sukcesów. Quote
Goldenka 02 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gtratulacje Martyna!!![SIZE=4] życzę dalszych sukcesów!!!:loveu: Quote
Agasia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Martyna - gratuluje! Twoj pudelek (choc nie przepadam za pudlami z reguly) straaasznie mi sie podoba, taki maly slodki aniolek ;) Jest naprawde genialny! Quote
Guest Reyes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Agasia napisał(a): (choc nie przepadam za pudlami z reguly) A jakaś to reguła? Ktoś miał wstręt do cherlederek (pomponiarek :P ) w podstawówce? :eviltong: Quote
Agasia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Reyes napisał(a):A jakaś to reguła? Ktoś miał wstręt do cherlederek (pomponiarek :P ) w podstawówce? :eviltong: Nie, po prostu psy ozdobne to nie to co tygryski lubią najbardziej :cool3: Quote
Guest Reyes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Agasia napisał(a):Nie, po prostu psy ozdobne to nie to co tygryski lubią najbardziej :cool3: Pudle to wyjątek od reguły :) Jakbyś troszkę więcej je poznała to byś zrozumiała - równie dobrze mogły by być w VIII jeśli mnie ktoś pyta o zdanie. Wierne, kontaktowe, super się szkoli. Wiesz że niektóre zaliczają IPO? Super sprawdzają się w agility, PT, obedience itp. Pozdr Quote
Agasia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Reyes napisał(a):Pudle to wyjątek od reguły :) Jakbyś troszkę więcej je poznała to byś zrozumiała - równie dobrze mogły by być w VIII jeśli mnie ktoś pyta o zdanie. Wierne, kontaktowe, super się szkoli. Wiesz że niektóre zaliczają IPO? Super sprawdzają się w agility, PT, obedience itp. Pozdr Wiem ;) Mimo wszystko - co kto woli, u mnie na 1 miejscu nie jest kontaktowość, wiernosc i szybkość nauki - bo zainwestowalabym w owczarki lub wlasnie cos pokroju pudla ;) Nie ten wygląd, nie ten typ Quote
Asiaczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Parę fotek z MP w Białymstoku: Maria ZIEMLIANSKAJA/łOTWA Zwycięzcy Grupy Starszej.: Pzdr. Quote
wera_mala Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 U nas w Zielonej Górze na MP trzeba robić tak żeby pies był cały czas po stronie sędziego(sędzia się przemieszcza). I nieraz pies musi biec przy prawej nodze. To jak ja mam przejść? Przed czy za psem? Quote
Agasia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nugatika napisał(a):kto bedzie w Wawie w tą sobote? Ja planuje Quote
EveL_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nugatika napisał(a):kto bedzie w Wawie w tą sobote? Kasia, idziesz na MP w W-wie? Jak tak to z czym, bo widziałam że szukasz psa? :razz: Quote
Nugatika Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 z basenji Asiaczkowym ;) ale Nugat tez bedzie, zgłoszony na 2 dni. Bedziesz? Quote
EveL_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nugatika napisał(a):z basenji Asiaczkowym ;) ale Nugat tez bedzie, zgłoszony na 2 dni. Bedziesz? Nie, przegapiłam termin :p Trzymam kciuki za Nusia :loveu:, a czemu nie chcesz z nim występować na młodym?:evil_lol: Quote
Nugatika Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bo wole mniejsze wystawiac :) z większymi jest mi ciężej robić zwroty. Na normalnym ringu owszem, moge nawet dogi wystawiac :D ale na MP chce na razie z małymi popróbować ;) na codzien mam do czynienia z wielkoludami :D Quote
EveL_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No to ja mam na odwrót, fajniej mi się pracuje z większymi psami :cool3: Powodzenia w Wawie wszystkim :lol:! Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nugatika napisał(a):z basenji Asiaczkowym ;) Potwierdzam!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts