Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seterka93 napisał(a):
A mogłby mi ktos jasniej wytłumaczyc, co mam zrobic zeby moc wystartowac w JH? :p

Zapisać się do ZK i wysyłać zgłoszenia tam gdzie chcesz :eviltong:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam jeszcze pytanie co do zgłoszeń... Można przez mail? Jeśli tak to wystarczy czy trzeba coś jeszcze dosłać? I jakie KONKRETNIE informacje mają się znaleźć w mailu?
Aha, i wie ktoś czy Chorzów/Rybnik/Zabrze są płatne?
Pozdrawiam

Posted

SiemkaMam, 16 lat wiec grupa starsza:P Sorki, ze pisze dopiero teraz, ale miaam kopoty z komputerem :[ i nic nie moglam zrobic. Tak wiec do zobaczenia na wystawie i zycze powodzenia:P

Posted

Clou napisał(a):
SiemkaMam, 16 lat wiec grupa starsza:P Sorki, ze pisze dopiero teraz, ale miaam kopoty z komputerem :[ i nic nie moglam zrobic. Tak wiec do zobaczenia na wystawie i zycze powodzenia:P

Dzięki i ja również życzę powodzenia moja konkurentko :D
Jak zobaczysz 14 latke z seterem angielskim to muszę być ja:lol:
(mam nadzieje ze Talagi sie nie odwidzi :evil_lol:)

Pozdrawiam;)

Posted

LAURA napisał(a):
w Poznaniu jest konkurs "dzienny" na ktory moze sie zgłosic kazdy, oraz finały ;)

Wiem że głupie pytanie ale zw. dnia w poznaniu jest tylko zw. dnia czy też czymś w stylu Zwycięzcom Pucharu Europy śr. & ws.Młodego Prezentera?

Posted

Mnie coś się wydaje że konkursu nie ma, jest tylko finał, bo

po pierwsze nie jest nic napisane w info o wystawie na ten temat

po drugie, skoro mają wysyłać zaproszenia to muszą wcześniej wiedzieć kto się łapie na finał....

Posted

Clover, bylam nie ra zi nei dwa w Poznaniu, wiec wiem na tyle dobrze jak sie to wszystko odbywa... I w sobot ei w niedziele jest konkurs dzienny.
A wcale nie wysyłają zaproszeń, przynajmniej do mnie nigdy nic nie dotarło, a co roku łapie się na finał.

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):
Clover, bylam nie ra zi nei dwa w Poznaniu, wiec wiem na tyle dobrze jak sie to wszystko odbywa... I w sobot ei w niedziele jest konkurs dzienny.
A wcale nie wysyłają zaproszeń, przynajmniej do mnie nigdy nic nie dotarło, a co roku łapie się na finał.

No to sie zgłosze.... Wiadomo ile kosztuje za 1 dzień?? Tylko jak oni będa wiedzieć kto sie łapie na finał skoro nie ma już indeksów???? Ja nie mam 2 kart (jedna zgubiłam a drugiej nie dostałam :/). Będą sprawdzać???

Posted

Dla niedowiarków:angryy: Oto odpowiedź jaką dostałam z ZK :

"Witamy!
Sezon konkursu Młody Prezenter na rok 2007 trwa od 13.11.2006 do 1.10.2007.
W sumowaniu punktacji liczą się wszystkie punkty zdobyte właśnie w tym
okresie. Na wystawie w Poznaniu w dniu 11.11.07 odbędą się wyłącznie
Mistrzostwa Polski.
Pozdrawiamy
ZKWP Poznań"

PS. Czasami warto posłuchać innych...

Posted

[quote name='Clover']Dla niedowiarków:angryy: Oto odpowiedź jaką dostałam z ZK :

"Witamy!
Sezon konkursu Młody Prezenter na rok 2007 trwa od 13.11.2006 do 1.10.2007.
W sumowaniu punktacji liczą się wszystkie punkty zdobyte właśnie w tym
okresie. Na wystawie w Poznaniu w dniu 11.11.07 odbędą się wyłącznie
Mistrzostwa Polski.

Pozdrawiamy
ZKWP Poznań"

Poglupieli kompletnie... :roll:

Posted

Tak myślałam ze nie bedzie normalnego konkursu bo nie było żadnego info w książeczce info ...
A tera ostatnie neewsy - 2x CACIB Debrecen -LAMONIA'S OLYMPOS -
2x CAC,2xCACIB,2xBOB -Ukończony Championat Węgier :D:D:D
hod.Inga Lill-Stener
wł.M.Michaleszczuk

Posted

Ala - wiecej na tym konkursie by zarobili niz stracili... ;) Jest to przeciez wystawa miedzynarodowa - MP jest na niej prawie obowiazkowe :)

Renia
- gratulacje!