Codik&Toffik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 matusz5 napisał(a):ja też w starszej ;) no to się poznamy ;) A z jakim psiakiem będziesz? :lol: Quote
Codik&Toffik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Clover napisał(a):Ja będę :D W starszej oczywiście. Z tym czarnym diabełkiem co w Szczecinie:lol: Ja nie byłem w Szczecinie, więc nie wiem... A jakiej rasy ten diabełek? :cool3: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Codik&Toffik napisał(a):A z jakim psiakiem będziesz? :lol: z seterką ;) nie wiecie kto będzie oceniał MP w Sopocie 11 sierpnia ???????? Quote
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 matusz5 napisał(a):nie wiecie kto będzie oceniał MP w Sopocie 11 sierpnia ???????? Młody Prezenter (Junior Handling) Sobota (Saturday) - Krystyna Opara (PL) Niedziela (Sunday) - Andrzej Kaźmierski (PL) Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Agasia napisał(a):Młody Prezenter (Junior Handling) Sobota (Saturday) - Krystyna Opara (PL) Niedziela (Sunday) - Andrzej Kaźmierski (PL) dzięki ;) 10 znaków Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jeso ja chce do Kielc jechać :placz: muszę zacząć psa pożyczać...:) Quote
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 justys95 napisał(a):Jeso ja chce do Kielc jechać :placz: muszę zacząć psa pożyczać...:) mogę użyczyć moje zwierze Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a to ta pani sędzina w sobotę w Sopocie da 8 figurę Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 matusz5 napisał(a):a to ta pani sędzina w sobotę w Sopocie da 8 figurę Sędziowała mnie chyba 5 czy 8 razy i zawsze było albo O albo 8 ... Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Agasia napisał(a):mogę użyczyć moje zwierze A ty będziesz w Kielcach z psiakiem? :) no i można wiedzieć jakiej rasy? :lol: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Reyes napisał(a):Sędziowała mnie chyba 5 czy 8 razy i zawsze było albo O albo 8 ... no właśnie... o ty mówię Quote
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Reyes napisał(a):Sędziowała mnie chyba 5 czy 8 razy i zawsze było albo O albo 8 ... a wcale niekoniecznie ;) justys - będe napewno z seterem - ale mlodym, i moge byc z beaglem - weteranem wystaw ;) Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Agasia napisał(a):a wcale niekoniecznie ;) To może ja tak trafiałam ... Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Agasia: Dzięki za propozycję :loveu: bigielek jest chyba dla mnie dobrą rasą...:) znaczy chodzi mi o wystawianie :lol: Quote
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 justys95 napisał(a):Agasia: Dzięki za propozycję :loveu: bigielek jest chyba dla mnie dobrą rasą...:) znaczy chodzi mi o wystawianie :lol: Jest raczej bezproblemowy, stoi, chodzi... ;) Jakbys byla zainteresowana daj znac Quote
Bewarka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Agasia napisał(a):Jest raczej bezproblemowy, stoi, chodzi... ;) Jakbys byla zainteresowana daj znac ok. to też zależy, czy pojadę...bo na razie rodzina myśli czy jechać czy nie :cool1: pomoge im :diabloti: Quote
flashka-g Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Agasia napisał(a):a wcale niekoniecznie ;) justys - będe napewno z seterem - ale mlodym, i moge byc z beaglem - weteranem wystaw ;) Agasia gdzie mozna zobaczyc tego Twojego sfffeterka?;) Quote
Agasia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 flashka-g napisał(a):Agasia gdzie mozna zobaczyc tego Twojego sfffeterka?;) nie mozna:diabloti: :diabloti: Quote
Florka_xyz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Agasia napisał(a):nie mozna:diabloti: :diabloti: Jak to nie.... Trzeba wypieścic to Twoje malenstwo ;) Quote
Codik&Toffik Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Z tego co wiem to w Nowym Targu: Gr. młodsza: I miejsce: ??? z Lhasa Apso - BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ( matka mojego Codika :cool3: ) Gr. starsza: I miejsce: Marie Dedková + Zw. Dnia - Yorkshire Terrier Wiem tylko tyle bo to moja kumpela a nie wiem która dziewczyna w gr. młodszej ( wiem tylko tyle, że z "moim" Lhasakiem :lol: ) Quote
zula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Codik&Toffik napisał(a):Z tego co wiem to w Nowym Targu: Gr. młodsza: I miejsce: ??? z Lhasa Apso - BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ( matka mojego Codika :cool3: ) Gr. starsza: I miejsce: Marie Dedková + Zw. Dnia - Yorkshire Terrier Wiem tylko tyle bo to moja kumpela a nie wiem która dziewczyna w gr. młodszej ( wiem tylko tyle, że z "moim" Lhasakiem :lol: ) W grupie strarszej: 2 miejsce - dziewczyna z amerykańskim cocker spanielem - BASTIEN Snehulienka 3 miejsce - Agata Bukowska (ja:lol:) z cocker spanielem angielskim - ARABELLA Royal Antidotum 4 miejsce - Agata Zabrzeska z Beaglem - FUKS spod Wierzchowskiej Groty W grupie młodszej: 2 miejsce dziewczyna z mopsem Quote
tylko psy Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A czy ktoś sie wybiera do Legnicy 5 sierpnia???:):) Quote
Dog Handler Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tak , ja jade :) i bede na MP a oto WYNIKI Z GDYNI (s.Dorota Witkowska) Gr.Młodsza -zw.Ela Jedlińska Gr.Starsza -zw.Renata Pietruszka (czyli ja ;p)+ Zw.Dnia foteczki niedługo :P Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gratuluję , Renatko! Cieszę się razem z Tobą! PIękny wynik!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts