Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z samego sędziowania grupy młodszej nie mam zdjęć. Wiem, że były tam 2 Goldeny, Airedale Terrier, West, jamnik szorstkowłosy... Zdjecia mam z czekania po indexy czy jakoś tak :lol:

Niestety wyników nie znam żadnych bo przeoczyłam :lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka18 napisał(a):

Chciałam też pogratulować AdzeChips, która na MP wystawiała moją Jurę i mimo iż Jura była wykończona słońcem i prezentacją na normalnym ringu to AgaChips poradziła sobie z nią dobrze :multi:

Aż tak dobrze to nie było:oops: Ale Jura była cudowna!:loveu:

Posted

Racibórz

Sukces Patki i Neci:) 2 Ala Nowak, 3 Tereska Subertova

grupa starsza kolejny sukces tym razem Kasieńki:)

i porownanie

a tu ja na Bis puppy

foty słabe ale liczy sie że są

Posted

flashi mozesz mi odpowiedziec, szczegolnie ze na zagranicznych wystawach w jh startowalas - czy zagraniczne punkty licza sie do Mistrzostw Polski? Bo ja raczej jedynie na takowych będe do końca tego roku, a w sumie ostatnio sobie uświadomiłam, że miłoby bylo na światowej wystąpić na mistrzostwach ;)

Posted

Zaraz znajdę fragment w regulaminie :roll:

Edit:
1.Konkurs „Młody Prezenter” jest organizowany każdego dnia wystawy w ringu specjalnie przygotowanym do eliminacji konkursu.
Jest on niezależny od krajowego systemu konkursów „Młody Prezenter”, a zdobyte na nim osiągnięcia nie są wliczane do rankingu krajowego z powodu odmienności regulaminowych obu konkursów.

Posted

flashka-g napisał(a):
no ale to chyba regulamin z Światówki???

ot to ! Chodzi o to ze lokaty na poszczegolnych dniach swiatowki nie sa wliczane do mistrzostw (moze dlatego ze nie ma grup wiekowych)

A wlasnie - czy ktoś z was zamierza startować na JH w Poznaniu? Ja zamierzam uważnie śledzić zagranicznych handlerów, obserwować :) Szkoda ze tylko w 1 dzien sędziuje osoba z zagranicy.

Posted

flashka-g napisał(a):
wlasnei a dlaczego na swiatowce nie ma grup wiekowych?

Dlaczego nie wiem, ale nie ma grup na zadnych Europejskich czy Swiatowych...

Jak znajde fajne psy to wystartuje.. ;)

Posted

Już pojutrze Szczecin :) Jeszcze musze dopilnowac, żeby Ruby znalazla legitymacje... (kumpela). Zawsze na wystawie razniej i luzniej jak ma sie wokol znajomych ktorzy moga cie dopingowac :D

Posted

hey:) Asta, a będziesz w Chojnicach?? bo ja wlasnie rozwazam czy jechac, czy nie...w sumie to blisko... wiec moze sie uda:) Agasia, jak miło:) mamy szanse znowu sie spotkac:) bedziesz ze Snoopem??