Paulina87 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Z samego sędziowania grupy młodszej nie mam zdjęć. Wiem, że były tam 2 Goldeny, Airedale Terrier, West, jamnik szorstkowłosy... Zdjecia mam z czekania po indexy czy jakoś tak :lol: Niestety wyników nie znam żadnych bo przeoczyłam :lol: Quote
paulinka13 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 dobra, która Paulinka?? bo chyba jesteśmy 2:) Asta, wiesz ze mam kilka fotek z MP w Dobrym Mieście. Jak chcesz to możesz je za mnie wstawic, bo ja nie umiem:P Quote
Asta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dzieki Paulinko za foty :) (18, nie 13 xD) A teraz Szczecin przed nami :) Na sobote wezmę amstaffa hodowczyni a na niedziele labek ;) Quote
AgaCzips Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Paulinka18 napisał(a): Chciałam też pogratulować AdzeChips, która na MP wystawiała moją Jurę i mimo iż Jura była wykończona słońcem i prezentacją na normalnym ringu to AgaChips poradziła sobie z nią dobrze :multi: Aż tak dobrze to nie było:oops: Ale Jura była cudowna!:loveu: Quote
LAURA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Asta - Pani Marcinkowska bardzo fajna,miła i życzliwa osóbka :) Mp traktuje na luzie,bardzo miło się u niej wystawia super fotki :D Quote
flashka-g Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Racibórz Sukces Patki i Neci:) 2 Ala Nowak, 3 Tereska Subertova grupa starsza kolejny sukces tym razem Kasieńki:) i porownanie a tu ja na Bis puppy foty słabe ale liczy sie że są Quote
Agasia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 flashi mozesz mi odpowiedziec, szczegolnie ze na zagranicznych wystawach w jh startowalas - czy zagraniczne punkty licza sie do Mistrzostw Polski? Bo ja raczej jedynie na takowych będe do końca tego roku, a w sumie ostatnio sobie uświadomiłam, że miłoby bylo na światowej wystąpić na mistrzostwach ;) Quote
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Tak liczyły sie dlaczego niby nie??? Nawet nie przeliczali mi ich na polskie tylko tak jak mi wpisali w indeks. Quote
Asta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Zaraz znajdę fragment w regulaminie :roll: Edit: 1.Konkurs „Młody Prezenter” jest organizowany każdego dnia wystawy w ringu specjalnie przygotowanym do eliminacji konkursu. Jest on niezależny od krajowego systemu konkursów „Młody Prezenter”, a zdobyte na nim osiągnięcia nie są wliczane do rankingu krajowego z powodu odmienności regulaminowych obu konkursów. Quote
Agasia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No czyli jak.. ;) Chociaz szczeze wątpie ze osoby w Poznaniu będą się nad tym głowić, najwyżej przelicze sobie i wpisze "polskie" punkty. Quote
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 mi nigdy nie robili problemów z zagranicznymi wystawami. Quote
Agasia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 flashka-g napisał(a):no ale to chyba regulamin z Światówki??? ot to ! Chodzi o to ze lokaty na poszczegolnych dniach swiatowki nie sa wliczane do mistrzostw (moze dlatego ze nie ma grup wiekowych) A wlasnie - czy ktoś z was zamierza startować na JH w Poznaniu? Ja zamierzam uważnie śledzić zagranicznych handlerów, obserwować :) Szkoda ze tylko w 1 dzien sędziuje osoba z zagranicy. Quote
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ja jakbym mogła;] hehe na pewno Patrycja bedzie startowac, mozliwe ze i przez 4 dni:) Quote
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 wlasnei a dlaczego na swiatowce nie ma grup wiekowych? Quote
Agasia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 flashka-g napisał(a):wlasnei a dlaczego na swiatowce nie ma grup wiekowych? Dlaczego nie wiem, ale nie ma grup na zadnych Europejskich czy Swiatowych... Jak znajde fajne psy to wystartuje.. ;) Quote
Florka_xyz Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Agasia napisał(a):Dlaczego nie wiem, ale nie ma grup na zadnych Europejskich czy Swiatowych... Jak znajde fajne psy to wystartuje.. ;) Hej, a jakie psy Cię interesuja ??? Quote
Agasia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Florka_xyz napisał(a):Hej, a jakie psy Cię interesuja ??? Hmm... efektowne i niekonfliktowe ;) Quote
Florka_xyz Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Agasia napisał(a):Hmm... efektowne i niekonfliktowe ;) A w jakie dni bedzieszz ?? Quote
Asta Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Już pojutrze Szczecin :) Jeszcze musze dopilnowac, żeby Ruby znalazla legitymacje... (kumpela). Zawsze na wystawie razniej i luzniej jak ma sie wokol znajomych ktorzy moga cie dopingowac :D Quote
Agasia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Florka_xyz napisał(a):A w jakie dni bedzieszz ?? we wszystkie Quote
paulinka13 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 hey:) Asta, a będziesz w Chojnicach?? bo ja wlasnie rozwazam czy jechac, czy nie...w sumie to blisko... wiec moze sie uda:) Agasia, jak miło:) mamy szanse znowu sie spotkac:) bedziesz ze Snoopem?? Quote
Agasia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Tak w piątek będe ze Snoopem, chociaż to będzie porażka :D Quote
Recommended Posts